lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
MyszaGenia wrote:Dziewczyny, co myślicie o moim testowaniu? Widzę cień cienia drugiej kreski... Nie chcę się nakręcać niepotrzebnie
http://zapodaj.net/114ff958d5d51.jpg.html
http://zapodaj.net/87bc00d720518.jpg.html
Chciałam zobaczyć i ocenić ale jak mam to zrobić bo ciemna masa zemnie. -
Anka ja po plamieniach ze 2dni temu coś takiego miałam jak testowałam bo w końcu sama nie wiedziałam czy to okres czy nie ale nie łudzę się nie wiem dlaczego chyba dlatego że tempka była niska..a teraz testu owu p0okazują pozytywy wiec staram się od nowa
hmm nie wiem jak wstawić zdjęcie bo bym ci pokazała jak to wyszło -
nick nieaktualnyKocikowa a moze ty w ciazy jestes co?? ten Twoj skapy okres teraz mowisz ze widzialas tam jakies cienie teraz testy owu tak szybko pozytywne (one tez podobno moga ciaze wykryc).. moze przemysl to i zatestuj nie chce Cie oczywiscie nakrecac ale wszystko jest mozliwe..
-
nick nieaktualnyKocikowa wrote:Anka ja po plamieniach ze 2dni temu coś takiego miałam jak testowałam bo w końcu sama nie wiedziałam czy to okres czy nie ale nie łudzę się nie wiem dlaczego chyba dlatego że tempka była niska..a teraz testu owu p0okazują pozytywy wiec staram się od nowa
hmm nie wiem jak wstawić zdjęcie bo bym ci pokazała jak to wyszło -
Dziś test ovu negatywny wiec pewnie miałam wczoraj ovu 6dc i jak miałam 36.3 tak miałam dziś 36.5 tak czy siak kochałam sie w 3dc i 5 w 6owu wiec może zaskoczy??..nie nastawiam się najwyżej będę miała niespodziankę jak okaże się że jednak ciąża wyższa.
-
nick nieaktualnyewelina25 wrote:Kocikowa a moze ty w ciazy jestes co?? ten Twoj skapy okres teraz mowisz ze widzialas tam jakies cienie teraz testy owu tak szybko pozytywne (one tez podobno moga ciaze wykryc).. moze przemysl to i zatestuj nie chce Cie oczywiscie nakrecac ale wszystko jest mozliwe..
-
No i jednak wyszło że jestem dziwna!!!! kurcze sama się zdziwiłam że tak szybko a może faktycznie ta miesiączka to nie miesiączka chodź 2 dni miałam krwiste no sama nie wiem co o tym myśleć. Fakt faktem za 2 tygodnie jak nie przyjdzie okres testuje! i jestem ciekawa jutrzejszej temperatury!
-
Witam się
kurde kobitki tak mi przykro
a Katarzyna79 gratuluje :*
a wy póki @ nie ma jest nadzieja !
trzymam kciuki :*
u mnie pojawił się rozciągliwy śluz i pozytywny test owulacyjny
także czekam jeszcze na skok temp, jeżeli wgl owu się odbędzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 16:57
Zima lubi tę wiadomość
-
Kocikowa wrote:dzisiejszy test owu
http://naforum.zapodaj.net/4204aa37c1f2.jpg.html niestety taka jakość bo mam słaby aparat w telefonie
kochana proszę teraz lepiej widać
wchodzisz na zapodaj.net i po lewej wciskasz na forum
tam wgrywasz zdjęcie wybierasz format 500x500 i wklejasz ostatni linkWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 17:13
-
Lipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia , ewelinas1986, Kasha
02.07 - dziubasekk , Niunia86 , mauaa
03.07 - Emily83, joszka , Suerte, myszka123, kasss
04.07 - Zima(@), gabi30
05.07 - Katarzyna79 , ewelina25(-), vincaminor(-), anka30(-), pinka425, munirka(-), momo1009(@), pysia88
06.07 - Natu93
07.07 - slodka100, angela2005, shimmer_lip
08.07 - Anulka26, cymcia, czekolada:), natusiaaaka
09.07 - ewelina27, Ofelaine, Maluszek 22
10.07 - Iwka, dżona, sonia18a, motyl1993
11.07 - olencja, magdalenka_ka, Lulu
12.07 - potforzasta
13.07 - Anuśka, Brawurka84, Kierzynka
14.07 -
15.07 - anastazjaaa, Kitty
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 - takasobieja,
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990
21.07 - Kocikowa
22.07 - Neli, Edka
23.07 -
24.07 - Ewelcia
25.07 - Katarzyna87
26.07 - Ola89
27.07 - julita, nadia199191, Biedroneczka83
28.07 - Another, Gosiacu
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy, kapturnica, Zima
31.07 - agus3004
odwiedził: 15 Lipcówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:49
-
Kocikowa wrote:Ale mi nie wyraźne te krechy wyszły...!!! ale są takie same mocne tyle że skoro wczoraj była testowa ciemniejsza a dziś są 2-wie jednakowe ciemne to LH powoli spada?
tak mi się wydaje, że spada..
chociaż z drugiej strony zależy kiedy się robi testy owu, ile napojów się wypiło itd
ale całkiem możliwe jest tak jak mówisz, że LH spadaczekolada:) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) ja nareszcie po pracy, teraz leżaczek, słoneczko i moge na spokojnie poczytać wszystko co pisalyscie:) a sporo tego było
Na początek chciałabym pogratulować nowym mamusiom
I mam do was prośbę, zerknelybyscie na moj wykresik bo sama nie wiem czy to może byc implantacja czy początek @. Co prawda to dzisiejsze plamienie które zaznaczyłam , to była kropelka sluzu zabarwiona delikatnie ale pobolewa mnie podbrzusze tak jak na @. Tylko nie cały czas tylko falami, chwile pobili a potem jest trochę spokoju. Wole spytać was bo ja nie jestem obiektywna,,,
Pozdrowionka:)