lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
MyszaGenia wrote:Dziewczyny, co myślicie o moim testowaniu? Widzę cień cienia drugiej kreski... Nie chcę się nakręcać niepotrzebnie
http://zapodaj.net/114ff958d5d51.jpg.html
http://zapodaj.net/87bc00d720518.jpg.html
Ja tu tez widzę bledziusienka kreseczke:)Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ach możecie się śmiać ze mnie-mam nadzieje że wam humor poprawiłam wklejam w google http://zapodaj.net/114ff958d5d51.jpg.html-daje enter i wyrzuca mi dwie strony:
<oXygen/> XHTML Editor - oxygenxml.com
lipcowe brzuszki:) - strona 72 - Forum OvuFriend
i nic więcej nie mam
nawet męża na ratunek wezwałam i śmiał się jak przeczytał jak mi tłumaczyłyście
Dobra daje sobie spokuj bo się jeszcze bardziej skompromituje:))Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka otwierasz sobie nową, czysta stronę w przeglądarce. W pasku zadań czyli tym długim pasku na górze wklejasz link do zdjęcia. Ty po prostu kopiujesz wszystko razem ze stroną ovu friend, nie wiem po co? Masz otworzyć nowa kartę, bez żadnego adresu i tam wkleic link do zdjęcia. Dlaczego mąż Ci nie pomógł z tym?
Przecież to proste jak barszcz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:38
Zajsonek, anka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja leżę i właśnie zjadłam pudełko lodów bananowych ( to chyba nie była dobra decyzja ) i tez juz chętnie bym poszła spac ale nie chce mi sie ruszyć a poza tym będę pewnie co chwile sprawdzać forum z ciekawości co sie dzieje i i tak nie zasnę...
Zajsonek, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek bedzie napewno cierpliwości ( tak wiem, łatwo powiedzieć, sama mam z tym kłopot . Ja ledwo wytrzymam do jutra zeby sprawdzić czy z plamienia sie rozkręci @ albo czy temp skoczy)
Nasturcja podziwiam cię ze udało ci sie obejrzeć cały mecz, ja najdłużej wytrzymałam do pierwszej połowy , bo tak to zasypialam za każdym razem
Muszę zerknąć na tego bramkarza, może i ja sie dzięki temu wkręce w meczeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 19:57
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Mnie już mecze nudzą. Wczoraj obejrzałam Niemcy z Francją i mam dość. Zresztą jak oglądam to i tak obczajam ciacha na boisku, a nie skupiam się na grze. Podoba mi się bramkarz z drużyny Brazylii
ja kochana oglądam wszystkie mecze
ani jednego nie ominęłam
uwielbiam piłkę nożną :* -
Nasturcja wrote:Anka otwierasz sobie nową, czysta stronę w przeglądarce. W pasku zadań czyli tym długim pasku na górze wklejasz link do zdjęcia. Ty po prostu kopiujesz wszystko razem ze stroną ovu friend, nie wiem po co? Masz otworzyć nowa kartę, bez żadnego adresu i tam wkleic link do zdjęcia. Dlaczego mąż Ci nie pomógł z tym?
Przecież to proste jak barszcz.
Pośmiał się i poszedł bo samochód naprawia.A ja włączyłam swojego laptopa i tam bez problemów odpaliło a na męża złomie dalej jakieś dziwne rzeczy wychodzą,niewiem czemu bo wszystko tak samo zrobiłam.
Ale dzięki za pomoc i cierpliwość
MyszaGenia-jak koleżanki też widzę kreseczkę więc gratulacjeZajsonek, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
czekolada:) wrote:Zajsonek bedzie napewno cierpliwości ( tak wiem, łatwo powiedzieć, sama mam z tym kłopot . Ja ledwo wytrzymam do jutra zeby sprawdzić czy z plamienia sie rozkręci @ albo czy temp skoczy)
Nasturcja podziwiam cię ze udało ci sie obejrzeć cały mecz, ja najdłużej wytrzymałam do pierwszej połowy , bo tak to zasypialam za każdym razem
Muszę zerknąć na tego bramkarza, może i ja sie dzięki temu wkręce w mecze
super by było jak by jutro byl skokczekolada:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Czekolada, tu jest brazylijski bramkarz
http://static.weltsport.net/bilder/spieler/gross/22961.jpg
Jeszcze paru innych fajnych widziałam, ale nawet nazwisk nie kojarzę
A jak super się nazywa
Júlio César
fakt przystojny
Nasturcja, czekolada:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDupa z niego niezła jest
W ogóle Ci latynosi piłkarze to są ciacha, ale co z tego skoro taki to pewnie chce jakąś cycatą modelkę a i tak będzie ją zdradzał, bo tacy faceci wierni nie są. Wiedzą, że mogą mieć każdą to sobie skaczączekolada:), Zajsonek lubią tę wiadomość
-
Zajsonek ja bym chyba skakała do góry z radości jeszcze pare godzin i sie dowiem to bedzie długie pare godzin
Nasturcja fajny ten bramkarz chyba sie skusze na jakiś mecz Brazylii muszę sobie ich wszystkich obejrzeć to zobaczę ktore mecze sa warte nie zasnecia hihihi:)Zajsonek, Nasturcja lubią tę wiadomość