lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyColeen Rooney kiedyś spotkałam na żywo, bo pracowałam w Anglii i przyszła do naszego sklepu na promocję swoich perfum. Każdy z nas pracowników mógł do niej podejść i poprosić o autograf. Ona wtedy jeszcze nie była Wayena żoną. Pamiętam, że nie umiała przeliterowac mojego imienia, mimo iż miałam plakietkę z imieniem Anita jak byk a ona napisała na autografie Anitia.
Nosz kur....Zajsonek, czekolada:) lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Coleen Rooney kiedyś spotkałam na żywo, bo pracowałam w Anglii i przyszła do naszego sklepu na promocję swoich perfum. Każdy z nas pracowników mógł do niej podejść i poprosić o autograf. Ona wtedy jeszcze nie była Wayena żoną. Pamiętam, że nie umiała przeliterowac mojego imienia, mimo iż miałam plakietkę z imieniem Anita jak byk a ona napisała na autografie Anitia.
Nosz kur....
hahahaha, o mój bożeczekolada:), Nasturcja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia * wrote:śliczna z Ciebie dziewczyna :*** a no wreszcie jestem od tego miesiaca zaczynam brac clo mam nadzieje ze pomoże
pomoże, wierze w to ! :*
ja 30 lipca mam laparoskopie niestety
chyba, że uda mi się zaciążyć
Kasia * lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia * wrote:nie przejmuj sie samirko watek sie rozkreci sa wakacje mnóstwo ziewczyn wyjechało odpoczywa i dlatego te watki sa mniej oblegane
czuję się wypalona tymi staraniami dlatego tam pisałam ze odpoczywamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 22:50
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Dobry Wieczór.
o kasia* o tu jesteś (a mówiłaś ze cie meczą gadki o śluzach,itp.),szkoda tylko ze już o mnie i o moim wątku zapomniałaś
zresztą jak większość z czerwcówek (tez o mnie ,nie o wątku)
czemu ja nic nie wiem o żadnym wątku ?
chyba, że mnie tam nie chcecie -
nick nieaktualny