lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily83 wrote:jestem już po kłuciu, babka powiedziała że dzisiaj po 17 w necie będę miała już wyniki, super przy okazji zbadałam sobie progesteron bo chciałam iść z tym do ginekologa aby zobaczyła czy na pewno z hormonami u mnie dobrze.
czekamy na wyniki trzymam kciuki -
nick nieaktualnyEmily83 wrote:nie wiem zawsze jest jakaś przyczyna może warto iść do innego lekarza aby to sprawdzić?
-
Emily83 wrote:jestem już po kłuciu, babka powiedziała że dzisiaj po 17 w necie będę miała już wyniki, super przy okazji zbadałam sobie progesteron bo chciałam iść z tym do ginekologa aby zobaczyła czy na pewno z hormonami u mnie dobrze.
Ale Ci zazdroszczę U mnie wyniki dopiero jutro po 9.00..
-
nick nieaktualnyEmily83 wrote:a klinika niepłodnosci? oni zajmują sie nietypowymi przypadkami?
-
zapomniałam jeszcze tylko dodac ze zrobila se tez test owulacyjny ale z drugiego juz moczu i druga kreska bardzo ciemna (choc nie taka jak kontrolna ale nigdy nie mialam tak ciemnej) a slyszalam ze jak sie jest w ciazy to test ovu wychodzi pozytywny najczesciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 09:10
Zima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia , ewelinas1986, Kasha
02.07 - dziubasekk , Niunia86 , mauaa
03.07 - Emily83, joszka , Suerte, myszka123, kasss, MamaAdasia
04.07 - Zima(@), gabi30
05.07 - Katarzyna79 , ewelina25(@), vincaminor(-), anka30(-), pinka425 (@), munirka(-), momo1009(@), pysia88, alternatywa
06.07 - Natu93
07.07 - slodka100 , angela2005, shimmer_lip(-), wiola77 (-), Rubi , a1000 (-), Jotka85 , Brawurka84 (-)
08.07 - Anulka26, cymcia, natusiaaaka(@)
09.07 - ewelina27, Ofelaine(@), Maluszek 22 (@)
10.07 - Iwka(@), dżona, sonia18a, motyl1993, czekolada:)
11.07 - olencja, magdalenka_ka, Lulu
12.07 - potforzasta, KMK
13.07 - Anuśka, Brawurka84, Kierzynka, Anastazjaaa
14.07 -
15.07 - Kitty
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 - takasobieja,
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990
21.07 - Kocikowa
22.07 - Neli, Edka
23.07 -
24.07 - Ewelcia
25.07 - Katarzyna87
26.07 - Ola89
27.07 - julita, nadia199191, Biedroneczka83
28.07 - Another, Gosiacu
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy, kapturnica, Zima
31.07 - agus3004
odwiedził: 20 Lipcówek
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:teraz mam zrobić monitoring cyklu jeśli ten cykl się nie uda, a w sierpniu badanie nasienia. Jeśli do końca roku nie uda nam się zajśc, to klinika niepłodności - inseminacje...
bądź dobrej nadziei
a sprawdzałaś wszystkie hormony czy są w porządku? progesteron, prolaktyna, estradiol?motyl1993 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane witam sie w tej wakacyjnej upalnej pogodzie..wstalam 8 rano a tu prawie 30st
Motylku pamietaj ze klinika nieplodnosci nie tylko zajmuje sie nietypowymi przypadkami (choc czy chciana ciaze mozna nazwac przypadkiem ), ale mozesz isc tam nawet przy 'zwyklych' staraniach. Ja chodze do invicty od 2cs i poki co bylam zadowolona.
Teraz zarzadzilam wakacyjna przerwe :p
U mnie dzis 13dc. Zebym nie spojrzala to nawet bym nie wiedziala. W tym cyklu totalny luz blues bez parcia takiego, poki co kazy raz wanna badz prysznic bez lezenia calej nocy po jak zaleca lekarz..i chyba tak bez tych zalecen bede sie trzymac :p
*
Kochanie cienie cienia nie musza oznaczac c.biochemicznej. Ja mam czesto cienie niestety a beta ZAWSZE < 0.1. Wiadomo ze najczestsze cienie to 10tki z allegro. U mnie na co 2gim
Milego dnia! :*
Ahh Motylku pamietaj tez ze iui to 5-10% szans na powodzenie. Wiec jesli nasienie bedzie ok to sie wstrzymajcie z wydawaniem kasy. Posprawdzaj wszystkie hormony, prolaktyne, tsh, ft4, ft3, estradiol, lh i fsh, prg 7 dpo, moze cukier, cholesterol? Kiedys nam sie uda wszystkim i to juz wkrotce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 09:27
motyl1993, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Jak tutaj ładnie z tymi bocianami Już aż tyle ich jest super
Trzymam za następne kciuki
Ja zaraz idę na rowerek aby się trochę zrelaksować, jakaś spięta ostatnio chodzę
Miłego dnia Wam życzemotyl1993 lubi tę wiadomość
-
Agus my skoczylismy wczoraj po 20 na rowerki we 3 i chociaz byl lekki wiaterek
Dzis rano corka pojechala na przymusowe 2 tyg wakacji do ojca wiec rozpaczam, jak normalnie co 2gi weekend to wakacje lipiec 2 tyg i sierpien tez..to dla mnie ciezki czas bo strasznie za nia tesknie -
Daisy wrote:Agus my skoczylismy wczoraj po 20 na rowerki we 3 i chociaz byl lekki wiaterek
Dzis rano corka pojechala na przymusowe 2 tyg wakacji do ojca wiec rozpaczam, jak normalnie co 2gi weekend to wakacje lipiec 2 tyg i sierpien tez..to dla mnie ciezki czas bo strasznie za nia tesknie
Ja postanowiłam, że codziennie będę jeździła na rowerze teraz. Mąż do 14 w pracy a ja wariuje w domu wiec trzeba coś ze sobą zrobićDaisy lubi tę wiadomość
-
Daisy, nie wiem jaki jest twój ex, ale to ze dba o te weekendy i wakacje to super dla malej. Mam dwie koleżanki, gdzie jeden tatuś jakby znikł, a u drugiej, jak facet ma o cos Focha do ex, to do młodego nie przyjeżdża...
Ty się ciecz swoboda, z gola pupa po mieszkaniu pochodz, do kina na molo się wybierzkapturnica lubi tę wiadomość
-
a ja tak do Was z innej beczki gdzieś kiedyś czytałam artykuł o tym jak bez większego zagłębiania się w obserwację rozpoznać dni płodne i niepłodne i napisali tam, że jeśli ślad na bieliźnie nazwijmy to po "wydzielinie z pochwy" pozostaje w kształcie kółka to są to dni płodne a kiedy zmienia się ten ślad w kształt "jajka" to znaczy, że są dni niepłodne co o tym myślicie ?? w sumie ja kiedyś u siebie tak zaobserwowałam z tymi śladami i by się zgadzało ale może to przypadek..
a tak się zastanawiam bo dziś tak mam i czuję się wilgotno (sorrki za określenia dosłowne) no i temp. poszła w dół ale kurcze to dopiero 10dc a po CLO w ubiegłym cyklu od 3 do 7dc owulacja była na przełomie 16/17dc...więc nie wiem czy taka zmiana bo może owulka z prawego.. no nic okaże się pewnie za kilka/kilkanaście dni
Mam nadzieję, że swoim wywodem nie zaśmieciłam forum -
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Daisy, nie wiem jaki jest twój ex, ale to ze dba o te weekendy i wakacje to super dla malej. Mam dwie koleżanki, gdzie jeden tatuś jakby znikł, a u drugiej, jak facet ma o cos Focha do ex, to do młodego nie przyjeżdża...
Ty się ciecz swoboda, z gola pupa po mieszkaniu pochodz, do kina na molo się wybierz
Elfiku kochanie u nas o weekendy i wakacje i swieta zadbalam ja wiem ze to rzadko sie zdarza, ale sama zalozylam sprawe w sadzie jak cora byla mala, zeby sie z nia 'tatus' widywal.. po prostu tesknie