lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:będziemy ja zrobie 13 lipca i mógłby to być najcudowniejszy prezent na 1 rocznicę i oby był
my dzin przed pierwszą rocznicą slubu mieliśmy emocjonujący urodziła sie nasza córcia hehe a w tym roku 19 lipca w naszą rocznice slubu mam nadzieje spedzimy we trójke ostatni raz a 26 bedą piekne II krechyAngelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś nie wytrzymałam i... zatestowalam. Widzę cień cienia. No widze go ale użyłam nie pierwszego moczu a południowego, dopiero jak kupiłam test. Nie chce się nakrecac, no ale ja to widzę. Nie wiem jak wrzucić zdjęcie żeby ktoś mógł zerknąć ze mną. Do czasu aż potwierdzę całkowicie nic nie zaznaczam jeszcze. Może uda mi się kupić jeszcze jeden test dziś i zrobić rano
Zajsonek, czekolada:), agus3004, lulu_ovufriend, Daisy lubią tę wiadomość
-
sonia18a wrote:A ja dziś nie wytrzymałam i... zatestowalam. Widzę cień cienia. No widze go ale użyłam nie pierwszego moczu a południowego, dopiero jak kupiłam test. Nie chce się nakrecac, no ale ja to widzę. Nie wiem jak wrzucić zdjęcie żeby ktoś mógł zerknąć ze mną. Do czasu aż potwierdzę całkowicie nic nie zaznaczam jeszcze. Może uda mi się kupić jeszcze jeden test dziś i zrobić rano
wchodzisz na zapodaj.net
i wrzucasz tam zdjęcie, później wklejasz tutaj link, który uzyskałaś
-
sonia18a wrote:A ja dziś nie wytrzymałam i... zatestowalam. Widzę cień cienia. No widze go ale użyłam nie pierwszego moczu a południowego, dopiero jak kupiłam test. Nie chce się nakrecac, no ale ja to widzę. Nie wiem jak wrzucić zdjęcie żeby ktoś mógł zerknąć ze mną. Do czasu aż potwierdzę całkowicie nic nie zaznaczam jeszcze. Może uda mi się kupić jeszcze jeden test dziś i zrobić rano
Trzymam kciuki -
Oj ja właśnie wrociłam z rowerka, upał niesamowity ale uśmiech od ucha do ucha zagościł na mojej twarzy. Totalnie sie zresetowalam, nie myślałam o niczym. Tylko rower, muzyka w uszach i ja
Muszę się jednak przyznać, że jak tylko zrobiłam sobie przerwę i usiadłam na ławce to od razu w telefonie wklepałam adres ovu i sprawdziłam co tu się działo to naprawdę uzależnia ale tak pozytywnie chociaż się nie znamy to jakoś czuje się w Wami zżytaZajsonek, Angelabd lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Oj ja właśnie wrociłam z rowerka, upał niesamowity ale uśmiech od ucha do ucha zagościł na mojej twarzy. Totalnie sie zresetowalam, nie myślałam o niczym. Tylko rower, muzyka w uszach i ja
Muszę się jednak przyznać, że jak tylko zrobiłam sobie przerwę i usiadłam na ławce to od razu w telefonie wklepałam adres ovu i sprawdziłam co tu się działo to naprawdę uzależnia ale tak pozytywnie chociaż się nie znamy to jakoś czuje się w Wami zżyta
oj tak potwierdzamagus3004 lubi tę wiadomość
-
no to wstawiam, niech mi ktos powie, czy moje oczy juz widza co chca widziec, czy Wasze oczy tez to widza
http://zapodaj.net/802710e575d84.jpg.htmlZajsonek, Emily83, lulu_ovufriend, Ewelcia, Angelabd, zielarka, Katarzyna87, Daisy lubią tę wiadomość
-
sonia18a wrote:no to wstawiam, niech mi ktos powie, czy moje oczy juz widza co chca widziec, czy Wasze oczy tez to widza
http://zapodaj.net/802710e575d84.jpg.html
jest ! jest !
I to nie żaden cień cienia, tylko bladsza różowa kreseczka
po cichutku GRATULUJE :*