Lipcowe wakacyjne słoneczka 2015 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia gratuluje, jest pierwsze słoneczko lipcowe
Siemka u mnie też narazie nie ma @, czekam zobaczymy, musiałby zdarzyć się cud, bo 2 testy już robiłam i nic. Jedynie owulacji nie jestem pewna bo nie mierzę temperatury. Też jakoś specjalnie się nie czuje na @ ale nie chce sobie wmawiać. Mam nadzieje, że jak @ ma nadejść to niech nadejdzie bo dzisiaj mam już 32dc i chciałabym móc startować wakacyjnie nad morzem ze starankami, może klimat ułatwi mi zajście
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Po 12 odbieram bete. Mega stres.
Dziewczyny mnie lekarka z kliniki leczenia nie plodnosci bo to byla endokrynolog do ktorej mnie rodzinny wyslal pow ze nie pekaja mi pecherzyki, ze bedzie trzeba przebijac je mechanicznie zastrzykami.
nastraszyla nas mega, a tu sie okazuje ze w 1 cyklu pyk ale zeby tylko beta to potwierdzilaArlene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciesze sie, ze dzis i jutro ide do pracy na popoludniowa zmiane Nie bede miala czasu rozmyslac nad testowaniem, tylko bede miala konkretne zajecie. Od jutra bede kroliczkiem doswiadczalnym i sprobuje wykorzystac test owulacyjny, jestem ciekawa co pokaze
Czekam na kolejne Lipcowe Sloneczka, do boooojuEmilia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:
Zapraszam wszystkie staraczki które będą testowac w tym pieknym letnim miesiącu
LISTA SŁONECZKOWYCH TESTEREK
1-miluszka,monilia84,misia881
2-Siemka
3-candela,Abra,littleladybird
4-roletka,kata89,iwonka86,Arlene
5-Jagah,kot_bury,Monikkk,Magdziulla,honey028,wroclawianka83,staraczka mała mi
6-JennyXS,Agnieszka0812
7-kate55,She86,Gosiacu
8-Lianna,karlik,
9-Lady Maruda,Yvonchen,Izoleccc,Nutka-koloru
10-kredeczka91,NjakNati,cachaarel,odrobinacheci,Serioo?!
11-Baronowa_83,motylek1909
12-Toxey,mewka87,Sarenka2015,alicjaaaa,Tova33,Pinesska
13-motylek1909
14-Scarletta,lotta.89,Maczek
15-Mona_M
16-Ralpina,zwei_kresken
17-Maialenn
18-bizona,mania_88,Marti89,Aggusia21
19-Malibu
20
21-Straciatellaa
22-jussio,Justine M,Mirabelka30
23
24-Alicja92
25-november123,renate
26-Ancyk, Ania1986
27-Ola_Ola,krysiak,Aga26
28
29-Paulette,ewelina27
30
31-s1985
Mamy juz 1
Legenda:
miesiączka- @
test pozytywny-
Aniu proszę wpisz mnie na 16. T mój pierwszy cykl z pregnylem... -
A u mnie już po testowaniu.@ przyszła tydzień przed terminem:(Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia gratulacje:)
Ja dziś bylam na wizycie u gin-endo.
Opowiedziałam jak to u mnie wygląda...plamienia 4 dni przed okresem i ogolnie staram się powiedziałam ze od pol roku;)
Pierwsze co wywiad, zostałam zważona, zmierzono mi ciśnienie a później na fotel;) a na koniec usg.
Dzis jest mój 13 dc (cykle 29 dniowe)..lekarz powiedział, ze owulacje powinnam mieć w sobote/niedziele. wyniki usg wskrócie: endo 7,mm pęcherzyck 17mm w prawym jajniku. Spytalam się lekarza, czy to endo nie za male, powiedział ze jeszcze powinno wzrosnąć.
Od gin dostałam sikirowanie na TSH, FT4,anty-TPO, estradiol, progesteron, PRL...mam je zrobić 7 dni po owulacji. Skoro owu mam mieć w niedziele, w następny poniedziałek robie badania i ide do lekarza z wynikami.
Ciesze się, ze mnie nie spławili i powiedzieli zebym się starala rok i dopiero jakiekolwiek badania.
Powiedzicie mi kochane....to jest mój 1 cykl, kiedy mierze temperaturę..dziś miałam rano spadek z 36,44 na 36,12 - na wykresie wygląda na duzy spadek;)
I teraz tego nie pojmuje..lekarz mowi ze owu powinna być w niedziele, a ja dziś miałam taki spadek..czy to nie oznacza ze owu będzie jutro? O ile będzie wzrost temperatury? Jestem zielona w tych sprawach:)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec