Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja chcę was dziś tu zawirusować
Więc moję wirusy rozsyłają się w winku i drinku!
Raz raz do lodówki i łapać %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Aż tyle dla wszystkich
ja dziś sobie siknęłam i już dwie jednakowe krechy! ale mam radochę 2 i pół rok stania, po drodze ta pozamaciczna i wreszcie jest ! i zostanieKjopa3, ZakreconaŻona, AJA_S, Brave, rosax3, Jagah, Sylwia_80, kate55, borsuk, gosia89, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
Misiowa_mama łapię, łapię jak szalona
Pytanie może nie na miejscu ale nie musisz odpowiadać przecież.
Wiadomo jaka była przyczyna ciąży pozamacicznej?-zosty,niedrożność?
Panicznie tego się boję.
Wspaniałe wieści Życzę spokojnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:30
-
Marmurkowa wrote:Dziwne sny zwiastują zmiany A że były tam trojaczki to liczę na takowe
Tzn. wystarczy jedno, wcale się nie pogniewam -
nick nieaktualnyMisiowa_mama wrote:Dziewczyny ja chcę was dziś tu zawirusować
Raz raz do lodówki i łapać %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Aż tyle dla wszystkich
ja dziś sobie siknęłam i już dwie jednakowe krechy! ale mam radochę 2 i pół rok stania, po drodze ta pozamaciczna i wreszcie jest ! i zostanie
Oj misiowa mamo! Gratulejszyn Oby mały misiu rósł zdrowo Ja wypadam na watek sierpniowy gdyż nad ranem nawiedziła mnie Pani @ Ale nastrój miałam zły tylko wczoraj...wiedziałam przecież że nic z tego wewnętrznie
Dziś głowa do góry - cel - częstsze i może zaskoczy ! Badania w piątek, no i zero wspomagaczy.
Ps. plus, że bez wyrzutów sumienia premię wydam na SiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 21:34
-
Misiowa_mama wrote:Dziewczyny ja chcę was dziś tu zawirusować
Aż tyle dla wszystkich
ja dziś sobie siknęłam i już dwie jednakowe krechy! ale mam radochę 2 i pół rok stania, po drodze ta pozamaciczna i wreszcie jest ! i zostanie
Ej ja piję piwo ! Liczy się ?ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Misiowa_mama łapię, łapię jak szalona
Pytanie może nie na miejscu ale nie musisz odpowiadać przecież.
Wiadomo jaka była przyczyna ciąży pozamacicznej?-zosty,niedrożność?
Panicznie tego się boję.
Wspaniałe wieści Życzę spokojnej ciąży
Niewiadomo , przypadek... po prostu przypadek. zaraz po zabiegu powiedzieli, że wcale nie musi się to powtórzyć i tego sie trzymam czasem tak bywa i tyle.
Pamiętaj Marmurkowa, nastawiaj się na dobre, a nie na złe! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiowa_mama wrote:Piwo liczy się ! o tak
Jaki Miś? To ma być Misia A najlepiej dwie syn zdrowy i piękny jest teraz czas na córę hehe
Coś czuje dziewczyny, że mi też się uda niedługo:)
Mój mąż bierze te witaminki one dają rezultat nie tak od razu, więc może tu jeszcze pomoże to
Misiowa_mama lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja się nie pogniewam za trojaczki :p albo jeszcze lepiej , Ty bierz jedno , a ja wezmę dwa a trzecie sobie zaadoptuję i będzie gites majonez :p
Morwa no to mamy układ
Misiowa_mama dzięki za odp.
Widzisz, staram się myśleć pozytywnie jednak po ostatniej stracie jakoś tak podświadomie mam stracha -
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Morwa no to mamy układ
Misiowa_mama dzięki za odp.
Widzisz, staram się myśleć pozytywnie jednak po ostatniej stracie jakoś tak podświadomie mam stracha
też się bałam... przeczytałam sekret, bóg nigdy nie mruga, jesteś cudem i zmieniłam myślenie czasami trzeba sobie pomóc. Mózg wiele może...Morwa lubi tę wiadomość
-
Misiowa_mama wrote:Dziewczyny ja chcę was dziś tu zawirusować
Aż tyle dla wszystkich
ja dziś sobie siknęłam i już dwie jednakowe krechy! ale mam radochę 2 i pół rok stania, po drodze ta pozamaciczna i wreszcie jest ! i zostanieMisiowa_mama lubi tę wiadomość
-
Misiowa_mama wrote:też się bałam... przeczytałam sekret, bóg nigdy nie mruga, jesteś cudem i zmieniłam myślenie czasami trzeba sobie pomóc. Mózg wiele może...
Masz rację
Dobej nocki dziewczyny ja już się zawijam jakoś morzy mnie.
Mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie raczej uboga w zbzikowane sny... -
Hej u mnie test negatywny więc dla pewności zrobiłam bete. Miałam skierowanie więc nie będę sobie żałować . Przy okazji odebrałam wynik cytologi.
Ocena wg. systemu BETHESDA
Rozmaz odpowiedni do oceny
Ocena ogólna rozmazu: w granicach normy
Nie stwierdzono zmian śródnabłonkowych i procesu złośliwego
Zmiany odczynowe spowodowane: zapaleniem
Zalecenia: dalsze badania wg. wskazań klinicznych
Kurde wkurzyłam się bo cytologie robiłam w połowie maja i wychodzi jakieś zapalenie tak?. Możecie mi dopomóc bo chyba muszę iść do lekarki i wymaz jakiś jeszcze zrobić czy nie? Mój w badaniu nasienia miał dwa razy podwyższone ph na chyba 7.8-8.3. -
Marmurkowa, pewnie ze mamy malucha i czas na 2 tylko bardziej wkurzyło mnie podejście do sprawy ale nie ważne,mam jeszcze 4 lata ☺bo po 30 nie chcę się już starać, nie myślcie ze ja tu obrażam te z 3 z przodu, ja po prostu wiem ze nie będzie mi się chciało ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 08:40
-
nick nieaktualnyHej babeczki, jak u Was dzień się zaczął?
U nas ( w Gdańsku) leje od rana. Ale widze też pozytywny- młoda przespała cala noc!!! Juuuupi. Rano zagotowała już męża bo tylko znikałam z pola widzenia to ona od razu w ryk...Ale na szczęście zaraz mineło, a ja zęby myłam na 3 raty .
Oczywiście przez pogode mam kiepski humor i tak sobie mysle ze chyba nam się nie uda spłodzić dziedzica...tak liczę na ten sierpien...a jak nie wyjdzie przy takiej mocnej stymulacji...? Boję się, że się załamię. Nie chce wydawać kilkanaście tysiecy na wspomaganie rozrodu
I wiecie co jest najgorsze? Nasi znajomi nie starali się o dziecko- akurat wierze ze faktycznie tak było. facet ciągle na piwie (piwo mu chyba płynie we krwi, no i własnie sie dowiedziałam ze ona jest w ciazy... 3 dziecko).
Myślę sobie jakie to niesprawiedliwe jest...ja juz 2 miesiace temu odpuściłam mezowi branie suplementów. Generalnie juz nic mi sie nie chce. Wolałabym, zeby ktos to załatwił za mnie .
Nie wiem jak funkcjonują dziewczyny które starają się o ciąże po kilka lat, szczerze podziwiam i uwazam je wszystkie za siłaczki. U mnie pare miesiecy, mam jedno dziecko, a mimo to, załamka. wczoraj miałam taki zaaaajebisty humor, fantastycznie się czułam a dziś dół. I tak od paru dni. TYlko błagam, nie piszcie ze to ciążowe objawy bo tego nie zniosęMadziulla lubi tę wiadomość