Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Moj tez nie jest zbyt chętny na tiru riru Wszystko przez ciezka prace w ciezkich warunkach. Chociaż czasem sama nie wiem czemu ma tyle niechęci. To sa glupie stereotypy ze to baby "glowa boli".
czasami spięcie że robimy to w określonym celu powodują u nich niechęć do tiru riru -
Sylwia_80 wrote:Kate, byłoby grzechem gdybym narzekała na mojego. Na co dzien nie ma zadnego problemu. A już w TE dni to w ogóle się spina i jest na zawołanie
Pociesz co miesiac, mówi ze sie uda, czym już mnie wkurza , na każda propozycję przystaje
Staram się zrozumieć że może też mieć gorszy dzien. Wiec grzecznie zajęłam się grzebaniem w necie jak poszedł spać
Ojj to dokładnie jak z moim
Nie mam co narzekać w tym .
Wczoraj tylko zasnął bidulek nie wiedząc że mam ochotę :p -
Ja z moim M problemu nie mam Zawsze ma ochotę, gorzej zemną
Kurcze dziewczyny mam 21dc od wczoraj idealny śluz płodny, wiem że może wyda się to dziwne ale mam tak od kiedy pamiętam cylke 28/29 dniowe i ovu właśnie gdzieś ok 20dc.
Kiedy zaszłam w ciążę z małym sex był tylko raz w danym cyklu i to przed okresem kilka dni...serduszkujemy
Ps. Jestem odchyleniem od normy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 12:09
-
Sylwia_80 wrote:Kate, byłoby grzechem gdybym narzekała na mojego. Na co dzien nie ma zadnego problemu. A już w TE dni to w ogóle się spina i jest na zawołanie
Pociesz co miesiac, mówi ze sie uda, czym już mnie wkurza , na każda propozycję przystaje
Staram się zrozumieć że może też mieć gorszy dzien. Wiec grzecznie zajęłam się grzebaniem w necie jak poszedł spać
U nas jest zasada, że nic na siłę. Jeśli się nie chce, to się nie zmuszamy, bo trzeba płodzić dziedzica. Na szczęście oboje lubimy często się kochać, więc bardzo sporadycznie są przypadki, że ominiemy dzień blisko owu z uwagi na czyjaś niechęć. Mój mąż to w ogóle najchętniej miałby po 2 orgazmy dziennie
Morwa wrote:Jakbym czytała o swoim
fajni ci nasi faceciMorwa lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Cześć, jestem nowa, ale czytam Was, wiec jestem na bieżąco. Mam pytanko do Was. Czy spotkalyscir się w którymś ze swoich cykli, że dzień przed planowana miesiączka pojawiły się niteczki krwi, dosłownie kilka na papierze? Ja nigdy tak nie miałam, wiec nie wiem co to może oznaczać. Szczerze mówiąc, to nie liczę, ze teraz się uda, ale może jednak??
-
Ahna uwielbiam takie historie!!! Gratuluję i spokojnej ciąży życzę
Ja dziś ostatnią tabletkę Dupka biorę więc jutro wysikuję wisienkę albo pozytywną betę odbieramAhnaKlementyna, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:Ahna uwielbiam takie historie!!! Gratuluję i spokojnej ciąży życzę
Ja dziś ostatnią tabletkę Dupka biorę więc jutro wysikuję wisienkę albo pozytywną betę odbieram
A ja mysle ze najpierw wysikasz z potem poprawisz betąKjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaagaaa89 wrote:Cześć, jestem nowa, ale czytam Was, wiec jestem na bieżąco. Mam pytanko do Was. Czy spotkalyscir się w którymś ze swoich cykli, że dzień przed planowana miesiączka pojawiły się niteczki krwi, dosłownie kilka na papierze? Ja nigdy tak nie miałam, wiec nie wiem co to może oznaczać. Szczerze mówiąc, to nie liczę, ze teraz się uda, ale może jednak??
Ja tak mialam i mam od kilku cyklu i u mnie niestety zawsze jest tak, że 2 dni sa nitki krwi, trzeciego krwawienie. A dlaczego testu nie zrobisz? Jesli cos się dzieje juz powinien pokazać. -
A wcześniej tych nitek nigdy nie miałaś? Skoro to pierwszy cykl starań, to może ich wcześniej nie zauważałaś, jak nie zwracałaś uwagi na takie sprawy?Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
StyczniowaNadzieja wrote:Hej hej ja tu chyba xle zostałam zrozumiana! Ja z moim to żadnego problemu w tej materii nie mam. Wczoraj on poszedł spać ale pewnie jakbym drążyła "temat" to by się obudził No ale ja dobra kobieta dałam się mezczyźnie wyspać
Jednym słowem jesteś wzorową żoną -
aaagaaa89 wrote:Mierze, ale miałam 16
no nic, prosta sprawa - albo zrobisz test/betę, albo poczekasz na @ i wszystko się okażePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp