X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AhnaKlementyna wow trzymam kciuki aby beta ładnie urosła a tym czasem wstawiam Ci wisienke :)

AhnaKlementyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StyczniowaNadzieja wrote:
    U nas "działanie" jest jak jest ochota no i siły po całym dniu z tym małym urwisem :) Wczoraj mąż padł zanim zdązyłam pomyśleć o jakimkolwiek "działaniu" ;P

:D u mnie wczoraj było podobnie. Depilacja i te sprawy, wracam, a mężu że on mega zmęczony :/. A ja nie chciałam prokreacyjnie tylko dla czystej przyjemności ;)

• AhnaKlementyna Przyjaciółka

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję z całego serca :) Jesteście wielkie :)

Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
    uwo9yx8dxn9xx73n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AhnaKlementyna wrote:
    Dziewczyny długo mnie nie było. W zeszły wtorek (27 dc) zrobiłam badania z krwi i jak zwykle mniej niż 0,1 i trochę się załamałam. Potem moje urodziny, więc rzuciłam się w wir przygotowań, a miesiączki jak nie było tak nie ma. W końcu umówiłam się do gina. Wczoraj tuż przed wizytą zrobiłam na szybko test (34dc) i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski. Uznałam, że zepsuty. Drugi pokazał to samo. Trzeciego nie miałam. Natychmiast pojechałam na betę. Dziś rano wynik 101. Z jednej strony nie umiem w to uwierzyć. Z drugiej boję się jak cholewa, bo już raz w lutym miałam pozytywny test a potem się okazało, że ciąża biochemiczna. Jutro idę na powtórkę. Trzymajcie kciuki!

Wszystkim zaciążonym gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Kochana, nie takie cuda się działy! A moze owulacja była poźniej? Nigdy nie wiesz. Trzymam kciuki za bete :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to prawda piekna ta pierwsza strona!! :D nie siadzcie na laurach dzialac dalej :) a tym co sie nie udalo dzialac na sierpien bo tam sie spotykamy i u Landryneczki zachodzimy. :D

• StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    :D u mnie wczoraj było podobnie. Depilacja i te sprawy, wracam, a mężu że on mega zmęczony :/. A ja nie chciałam prokreacyjnie tylko dla czystej przyjemności ;)

Ehhhh Ci mężowie a jak w drugą stronę to od razu gadanie ze baby to takie są i tylko "głowa" je boli. :)

AJA_S, Sylwia_80 lubią tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AhnaKlementyna gratulacje :*:* rośnijcie zdrowo :) nudnych 9 miesięcy życzę :*:*

• borsuk Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AhnaKlementyna wrote:
    Dziewczyny długo mnie nie było. W zeszły wtorek (27 dc) zrobiłam badania z krwi i jak zwykle mniej niż 0,1 i trochę się załamałam. Potem moje urodziny, więc rzuciłam się w wir przygotowań, a miesiączki jak nie było tak nie ma. W końcu umówiłam się do gina. Wczoraj tuż przed wizytą zrobiłam na szybko test (34dc) i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski. Uznałam, że zepsuty. Drugi pokazał to samo. Trzeciego nie miałam. Natychmiast pojechałam na betę. Dziś rano wynik 101. Z jednej strony nie umiem w to uwierzyć. Z drugiej boję się jak cholewa, bo już raz w lutym miałam pozytywny test a potem się okazało, że ciąża biochemiczna. Jutro idę na powtórkę. Trzymajcie kciuki!

Wszystkim zaciążonym gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy :)
    Gratuluję :) :) I czekamy na jutrzejsze wyniki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:23

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahna wielkie gratulacje :* Coś mi się widzi że mały psikus rośnie ;)

17.11.17-poronienie całkowite
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AhnaKlementyna wow!! Gratulacje! <3 Trzymam kciuki za bezproblemową ciążę ;)

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahna wspaniała wiśnia Ci w brzuchu kiełkuje :) powodzenia ! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ładna ta nasza pierwsza strona... :)

• Demsik Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ciesze sie ze kolejna fasolka na forum :-) :-) :-) ja tez chcialam wczoraj poserduszkowac a zamiast tego moj wrocil pozno i sie poklocilismy a dzis spal panicz do 11.30

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde, same problemy z tymi chłopami w tym wątku ;)

• marciaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia 90 wrote:
    Można zobaczyć gdzieś Twój wykres?

Tak mam udostępniony

• kate55 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    No kurde, same problemy z tymi chłopami w tym wątku ;)
    ja na swojego nie narzekam! :D wyniki ma super, chęci co działań też :) rozumie, wspiera, no po prostu ideał :D

Sylwia_80, Morwa, AJA_S lubią tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Super ciesze sie ze kolejna fasolka na forum :-) :-) :-) ja tez chcialam wczoraj poserduszkowac a zamiast tego moj wrocil pozno i sie poklocilismy a dzis spal panicz do 11.30

Ja chciałam wczoraj ale u nas ten problem że ja wracam z pracy, zjem, chwilę pogadamy i mój idzie spać

• marciaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie ładna ta pierwsza strona :)

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez nie jest zbyt chętny na tiru riru :/ Wszystko przez ciezka prace w ciezkich warunkach. Chociaż czasem  sama nie wiem czemu ma tyle niechęci. To sa glupie stereotypy ze to baby "glowa boli".

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    ja na swojego nie narzekam! :D wyniki ma super, chęci co działań też :) rozumie, wspiera, no po prostu ideał :D

Kate, byłoby grzechem gdybym narzekała na mojego. Na co dzien nie ma zadnego problemu. A już w TE dni to w ogóle się spina ;) i jest na zawołanie :)
    Pociesz co miesiac, mówi ze sie uda, czym już mnie wkurza ;), na każda propozycję przystaje :)
    Staram się zrozumieć że może też mieć gorszy dzien. Wiec grzecznie zajęłam się grzebaniem w necie jak poszedł spać ;)

‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ