Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosssia trzymam kciuki aby Tobie też trafiły się lipcowe wisienki widziałam, że do @ jeszcze chwila więc daj sobie jeszcze czasu na obserwację a jak masz wątpliwości to leć na betę.
Jak tak patrzę na pierwszą stronę to powiem Wam, że wygląda ona obiecująco tyle wisienek a jeszcze nie jesteśmy w połowie miesiąca. Bardzo mnie to cieszy, że taki owocny dla Was lipiec -
Dzień dobry mam nadzieję.... pogoda znowu butelkowa wstawać się nie chciało
Morwa wielkie dzięki, natchnęłaś mnie nową wiarą
Sandri u nas było bardzo podobnie z moim teściem,operację miał szybko, ale tylko dlatego że ruszyliśmy znajomości... tak czekanie ok 3 mies. Jakiś kosmos jeśli chodzi o sprawy onkologiczne, myślałam że jest to jedyna dziedzina w której działają natychmiastowo - myliłam się.Dwa lata temu w październiku miał operację a w grudniu już chemię - w tabletkach, również profilaktycznie ( 4 dawki po 2 tyg. 3x dziennie ). Teraz jest wszystko ok.W maju miną rok od ukończenia chemii.Facet pomimo swoich 80 lat śmiga jak przecinak Jakby nigdy nie miał bliższego spotkania z tym co do tyłu chodzi...
Z Twoim tatą też będzie dobrze tylko musi dojść do siebie po operacji, głowa do góry
Dzisiaj chyba zrobię sobie wolne, jakoś ta pogoda zniechęcaMorwa lubi tę wiadomość
-
Misiowa mama gratulacje! Rośnijcie zdrowo!
Jusynka trzymam kciuki oby udało się z praca dla męża.
A mi ovu niby wyznaczyło na 7.07 ale czuje że to nie to. Temperatury od kilku dni się wygładziły, dziś śluz płodny z samego rana no i szyjka też jak na plodne wię moze jest szansa że w końcu ovulacja na dniach nadejdzie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Misiowa mama gratulacje! Rośnijcie zdrowo!
Jusynka trzymam kciuki oby udało się z praca dla męża.
A mi ovu niby wyznaczyło na 7.07 ale czuje że to nie to. Temperatury od kilku dni się wygładziły, dziś śluz płodny z samego rana no i szyjka też jak na plodne wię moze jest szansa że w końcu ovulacja na dniach nadejdzie...
Jak śluz płodny to "działajta" , przerwy zróbcie sobie dopiero jak będziesz miała znaczący wzrost, chociaz pewnie już to wszystko wiesz -
justysia 90 wrote:My jak już to, na córkę strzelamy ☺wiec na kilka dni przed ovu ☺
Powodzenia! Może akurat się uda. Ja gdybym miała wybór to chyba jeszcze raz chłopak ale jak by się udała dziewczynka to radośc równie wielka więc w sumie nie będe stosowała zadnych zasad wspomagająych "na chłopaka" -
Dziewczyny długo mnie nie było. W zeszły wtorek (27 dc) zrobiłam badania z krwi i jak zwykle mniej niż 0,1 i trochę się załamałam. Potem moje urodziny, więc rzuciłam się w wir przygotowań, a miesiączki jak nie było tak nie ma. W końcu umówiłam się do gina. Wczoraj tuż przed wizytą zrobiłam na szybko test (34dc) i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski. Uznałam, że zepsuty. Drugi pokazał to samo. Trzeciego nie miałam. Natychmiast pojechałam na betę. Dziś rano wynik 101. Z jednej strony nie umiem w to uwierzyć. Z drugiej boję się jak cholewa, bo już raz w lutym miałam pozytywny test a potem się okazało, że ciąża biochemiczna. Jutro idę na powtórkę. Trzymajcie kciuki!
Wszystkim zaciążonym gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcyZakreconaŻona, Morwa, borsuk, AJA_S, ojejku lubią tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny