Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Marmurkowa. Dobrze w miarę. Ostatnio mu się troche kamien odezwal, mial atak, chyba mu sie przemieszczal. Ogólnie z moich rodzickow robią sie juz dziadki. Mama ma teraz rwe kulszowa, nie spi od tygodnia. Żal mi ich strasznie. Tata to wrak człowieka. Przy diecie antyrakowej schudl 25kg. Skora i kosci. Ale wracaja mu sily.
-
sandri_1 wrote:Dzieki Marmurkowa. Dobrze w miarę. Ostatnio mu się troche kamien odezwal, mial atak, chyba mu sie przemieszczal. Ogólnie z moich rodzickow robią sie juz dziadki. Mama ma teraz rwe kulszowa, nie spi od tygodnia. Żal mi ich strasznie. Tata to wrak człowieka. Przy diecie antyrakowej schudl 25kg. Skora i kosci. Ale wracaja mu sily.
Bierze chemię? -
Misiowa_mama wrote:Dokładnie, ręcznie wyznaczona po monitoringu. Były dwa dominujące, które pękły i jeden mniejszy, tego już nie sprawdzałam czy pękł. Powiedział gin, że nie ma potrzeby. Teraz brałam clo po przerwie. Kiedyś brałam 3 cykle ale w 3 miałam 8 pęcherzyków i przerwać kazał. Więc teraz podziałało właściwie. W tamtej kuracji niestety mijaliśmy się z mężem.
W czwartek idę znowu na betę. A wtedy w poniedziałek do gin, ale tylko po receptę na dupka. Powiedział, że z grzebaniem jak nie będzie nic się działo czekamy
Widzicie jaki cykl, alkohol nawet po owu i bez kwasu. Tego mi trochę szkoda ale cóż...
Czego Ci szkoda? Alkoholu po owu? Ja tam się tym nigdy nie przejmujęMisiowa_mama lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Może i u mnie tak będzie Cieszę się ogromnie, że Wam się udało!
Czego Ci szkoda? Alkoholu po owu? Ja tam się tym nigdy nie przejmuję
alkholu nieeeeee, aż zal że teraz koniec szkoda mi że kwas na 6 tyg odpuściłam. Ale już wcale o tym nie myślę
Mój jeszcze nie wie jesteście pierwsze ale pewnie domyśla się. Przypaliłam dziś pomidorową z makaronem o 13, ryczałam jak by to koniec świata był, to przyszedł mnie pocieszać, że on jeszcze 8 m-cy przypalone może jeść i mam się nie martwić, a małemu damy to z góry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misiowa_mama wrote:alkholu nieeeeee, aż zal że teraz koniec szkoda mi że kwas na 6 tyg odpuściłam. Ale już wcale o tym nie myślę
Mój jeszcze nie wie jesteście pierwsze ale pewnie domyśla się. Przypaliłam dziś pomidorową z makaronem o 13, ryczałam jak by to koniec świata był, to przyszedł mnie pocieszać, że on jeszcze 8 m-cy przypalone może jeść i mam się nie martwić, a małemu damy to z góry
dzięki kochana!
Daj znać, jak reakcja partnera Mój miał do mnie pretensje, że bez niego robiłam test, jak rok temu się dowiedziałam o ciąży Ale cieszył się przeogromniePo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustysia cudowne zacznij myśleć o kosztach wysyłki do DE,wysikam pozytywa i zamawiam
Mój też dostaje suple,był mg,cynk,miedź,multiwit,witaminy C i z grupy B itd.Teraz bierzemy multiwitaminę (zawiera też minerały) i kapsułki z 4 rodzajami macy. Stwierdziliśmy,że za dużo tych tabletek było,powoli wykańczamy to co mamy i będziemy się zastanawiać co dokupimy a co idzie w odstawkę.No i nie jemy tylko sucharków i wodzionki,więc jakieś witaminy i minerały dostarczamyjustysia 90 lubi tę wiadomość