Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Można gotową ale z tego co czytałam zanim się zdecydowałam to dziewczyny pijące twierdziły że lepiej samemu skomponować, a skład mam:) Oto on.
* Mieszanka nr 1 -Ojca Klimuszki * ( z książki: "Powróćmy do ziół leczniczych", ) antyzrostowa, likwidacja stanów zapalnych w jajowodach i jajnikach, pobudzenie pracy jajników, stabilizacja układu rozrodczego
Wszystko po 50 gr.:
Szyszka chmielu
ziele przywrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostrzyka żółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem.
Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa nie potrafię być systematyczna, dlatego herbatkę z ziół piłam może przez pól cyklu. I to nie tego w którym udało mi się zajść w ciążę W ostatnim cyklu zupełnie zapomniałam o tych ziołach
-
Ja też miałam nadzieję że zajdę jak odstawię ale jakoś nie poszło mi z tymi planami...
Jeszcze jak wrócę do domu to wrzucę wyniki bandziorów mojego M to może coś podpowiecie
Zbieram się do siebie na gminę za jakąś godz. będą wyniczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 16:31
-
nick nieaktualnyJa piję ziółka,co prawda nie o.Klimuszki,ale te dostępne w Niemczech dla staraczek.Mam na 1 i 2 fazę.Po miesiącu suplementacji:herbatki,maca,wiesiołek,siemię,inofem udało mi się fazę lutealną do 12 dni wydłużyć a startowałam z 10 dni. Więc efekt jest.Oczywiście stopniowo moją aptekę powiększałam,najpierw wiesiołek,siemię i multiwitamina,po jakimś czasie doszła reszta.Herbatki od zeszłego cyklu i od razu był efekt.Mogę przetłumaczyć składy.Mnie bardziej ta na 2 fazę smakuje,bo i skład ma skromny
-
nick nieaktualnyKochane moje beta jest zacna 580 mlU/ml proszę o wiśnie
ojejku, borsuk, AJA_S, Brave, Paulette, Sylwia_80, doty22, vitae13, Morwa, Kjopa3, kate55, sandri_1, Magda87, ZakreconaŻona, pepsunieczka, Ania-nowa, monika454, jatoszka, gosia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Oj może boi się, że Cię straci i dlatego tak się zachowuje. Faceci ogólnie mają dziwne zachowania na czasy. ich nigdy nie zrozumiesz.
Będę się do Ciebie modlić o potomstwo hahaha będziesz moją patronką
Paulette jeśli z tą patronką to do mnie. to lepiej niee... Ja mam honorowe miejsce w piekle
A co do obaw. Masz rację. Boi się, gdy wracaliśmy z wynikami z Wrocka powiedział że jeśli to zostawię on to zrozumie, nie chce mi niszczyć życia i że stracił sens... A ja chyba źle zrobiłam że założyłam to konto teraz a nie miesiąc temu jak planowałam (mieliśmy od czerwca odkładać na wakacje). Próbowałam się pogodzić ale on jest gorzej uparty niż ja. A czasem sobie myślę że to że się boi to tylko z przyzwyczajenia, a tak naprawdę mu nie zależy. tylko przez pierwsze 3lata mi udowadniał że naprawdę mnie kocha... teraz za każdym razem słyszę, że nie ma zamiaru niczego udowadniać... A przez takie gadki zastanawiam się czy nie popełniłam błędu zgadzając się na zaręczyny... Eh kiepski mam dzień i jeszcze was dołuje... PrzepraszamSylwia_80 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Jejku! Zazdroszczę! Ale Gratuluję
Ja cały cykl codziennie powtarzałam sobie, że się uda. Nie biadoliłam wcale, nie nastawiałam się, że znowu na pewno nic z tego. Wręcz przeciwnie codziennie sobie przed lustrem powtarzałam "Jestem w ciąży". Umówiłam się z "TYM NA GÓRZE", ze teraz już czas na moje szczęście że teraz już zachodzimy a za 9 m-cy rodzimy. Codziennie mu o tym nawijałam i pomogło
były jak była ochotaSylwia_80, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiowa_mama wrote:A i dzwoniłam do gin. Mówi, że taka beta w 13 dpo daje szanse na 2 grochy
Misiowa_mama lubi tę wiadomość