Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie wreszcie pojawił się śluz, który z całą pewnością mogłam zaznaczyć jako płodny Wcześniej miałam wodnisto - kremowy i ciężko było cokolwiek stwierdzić. Mam pierwszy cykl na żelu i obraz mi się nieco zamazał. Wy też macie z tym problem? Wcześniej było wszystko bardziej czytelne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:10
-
nick nieaktualnyDzien dobry u mnie od 15 minut pada a ze mamy zle antene od satelity przykrecona to jak zacina deszcz to sygnal traci i juz po moim ogladaniu haha wracajac do ksiazek to Greya pochlonelam w momencie cala trylogie. Jestem w trakcie czytania samego "Greya" ale jakos nie moge sie skupic. Film srednio mi sie podobal. A co do Crossa to zaczelam ale kompletnie mi sie nie podobal i nie skonczylam go nawet.
Co do dentysty to ja lecze sie na fundusz tragedii nie ma. Jak cos powazniejszego to mam sprawdzona pania chirurg ktora sie ceni ale na prawde warto ciut drozej zaplacic. A jutro ide tez do pani stomatolog ale w sprawie pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:19
AJA_S, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKjopa, walczysz z waga tak samo jak ja Niestety ona u mnie ciągle stoi na 57 a chciałabym te 52, co bym nie robiła Nie przesadzam oczywiście, nie katuję się i nie głodzę, ale patrzę na wagę i żądam aby spadła a ona stoi
Ja nosiłam aparat, dobrych parę lat temu zdjęłam, zęby mi się znowu rozjeżdżają i chyba kiedyś założę znowu, u stomatologa jestem co pół roku na przeglądzie i w sumie nigdy nie ma nic do roboty
Aja_S - nie przy takich wynikach badań nasienia dziewczyny w ciążę zachodziły. My mamy bardzo kiepskie parametry nasienia, a ja byłam w ciąży 3 razy w ciągu roku, zamierzam być po raz czwarty bardzo niedługo
Ale ładujemy profertil, teraz fertilman plus zamówiłam, nawet nie myśl o przerywaniu starań, bo nikt do końca nie wie co wpływa na jakość nasienia, róbcie dziedzica i suplementujcie sięAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjejku tak patrze na nasze suwaczki i mamy co do dnia ten sam czas oczekiwania na nasze malenstwa ja licze czas od pierwszego pozytywnego testu ciazowego. Co prawda udalo nam sie w 2-3 cyklu odkad podjelismy decyzje ale to byl taki totalny luz ze nie licze tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 12:35
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku ja od miesiąca chodzę do dietetyczki. Wykupiłam dietę na miesiąc i nauczyłam się zdrowiej i regularnie odżywiać. Dziś mam wizytę i sama jestem ciekawa co wyjdzie. Będzie coś mniej czy nie
-
nick nieaktualnyojejku wrote:ja wpisałam 1 stycznia, wie cjakos tak wyszło
Pauli, teraz juz zachodzimy na dobre, umowa?
To Ty na zdjęciu? Śliczne ombre
ja na zdjęciu. ale ombre w rzeczywistości aż tak nie widać, tylko wyszło tak dzięki nakładaniu efektów na zdjęciu. ombre miałam z pół roku temu i nie mogę ich zbytnio ujednolić po tym, nawet miałam farbowane na dwie farby o różnych odcieniach (miało pomóc) a i tak się dzielą jak po starym ombre -
Ojejku jeśli tak mówisz... Ale jakoś nie daje nam szansy... no cóż dziś przyszły witaminki dla B mój Miovarian dopiero jutro, ale mam jeszcze Inofem 10sasz więc od jutra zaczynamy z suplementacją
Jeśli pogodze się z B...
Przez to że nie mogłam dojść do ładu z kontem które wczoraj założyłam by oszczędzać to wyrzylam się dwa dni pod rząd na narzeczonym... Wk****ł się i się teraz nie odzywa... Mamy zbyt podobne charaktery... stanowczo17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAja nie martw się przejdzie mu. ja ze swoim narzeczonym też mamy chyba za bardzo podobne charaktery bo też się często kłócimy i jesteśmy strasznie uparci, że żadne nie może ustąpić drugiemu ale to chyba taki nasz urok osobisty
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Paulette nie pokojojąco przypominanie nas związek. B twierdzi że jak założyłam osobne konto to chcę co zostawić... Wrr... Mam dość jego ograniczenia Jakbym chciała go zostawić zostawiłabym go od razu bez mrugnięcia okiem a nie jeszcze witaminy mu kupowała... Eh dobra powoli zbieram tyłek bo o 14moja zmiana się zaczyna...
Jak dzisiaj Muminków nie zabije samą siebie ogłoszę świętąPaulette lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyMisiowa trzymam kciuki
Landryneczko może jeszcze za wcześnie.
Potwierdzam opinie dziewczyn o dentystach.Znalazłam moją panią doktor i jej nie opuszczę,wszystko wyleczone,teraz tylko przeglądy co pół roku robię.A na wizytach bardziej zrobienie zastrzyku ze znieczuleniem mnie boli niż jej czary mary
Morwa odkąd stosujemy Conceive też mam problem z określeniem śluzu.Zresztą jak się często , to ciężko resztę spermy wypłukać,że tak powiem i chyba to też na obserwacje wpływa.Ja od kilku cykli bazuję na temperaturze i testach owu.
Jestem już po wizycie u doktorka,dał zielone światło do i dał mi skierowanie do kliniki.Polecał mi w Gelsenkirchen a ja głupia się na Dorsten uparłam.Oddałam papiery a oni mi z terminem na 25.10 wyskoczyli.Załamałam się kompletnie,boję się,że endometrioza się odnowi szybciej niż oni jakieś działania podejmą...Muszę jeszcze jakieś formularze wypełnić i chyba tam już o 7.30 razem z małżonem podjadę,może on coś ugra.Z nas dwojga on ma większy pysk haha
Justi miło Cię tu widzieć.Życzę Ci powodzenia w sierpniu nie dołuj się i pamiętaj cel naszego wątku -
nick nieaktualny
-
Misiowa_mama wrote:no u mnie na teście różowa kreska! Czekam właśnie w przychodni, beta wyjaśni sprawę trzymać kciukiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;