X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie na teście różowa kreska! Czekam właśnie w przychodni, beta wyjaśni sprawę :D trzymać kciuki :)

borsuk, Paulette, Brave, gosia89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa_mama wrote:
    no u mnie na teście różowa kreska! Czekam właśnie w przychodni, beta wyjaśni sprawę :D trzymać kciuki :)

Trzymam kciuki!!!

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa_mama wrote:

Aaa! Trzymam kciuki

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jakoś nie żałuję kasy na moją sadystkę ;)
    Chociaż płacę 100 za ząbala :/
    Mój mąż twierdzi że drogo ale jak widzę go po wyjściu od jego dentystki z wytrzeszczem nabytym to mogę płacić nawet 200 hahaha

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Mój mąż twierdzi że drogo ale jak widzę go po wyjściu od jego dentystki z wytrzeszczem nabytym to mogę płacić nawet 200 hahaha

ja niestety place 200 a dzis mialam robinone 2 zęby wiec jestem lżejsza o 400 ale powiem wam ze nie zamierzam oszczędzać na dentyscie.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa_mama wrote:
    Trzymam mocno kciuki :*:*:*:*

• Morwa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Taniocha! Ja za leczenie zęba kanałowo zapłaciłam łacznie z zabudową 1450 zł . Za zaklejanie ubytków albo np czyszczenie kamienia nazębnego place po 150 zł ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokladnie u mnie nie wiem czy w Gdyni gdzies zrobie plombe za 100 zl..a nawet jesli to nie wiem czy bym sie odwazyla tam pojsc

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla teraz wiem jak poczuł się mój mąż słysząc że ja płacę 100 ....
    Doznałam szoku ! Gdzie Ty mieszkasz? Stolica?
    Też zawsze po dwa robię, och gdyby tylko było więcej kasy na "zbytki" to bym robiła więcej. Muszę wszystko porobić i wybielanko :)

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wiem Gdynia ;)

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem u mnie potrafią robić za 50-80zł tak słyszałam....
    Mój ancymon też do niej chodzi i bardzo ją lubi :) ma świetny sprzęt i podejście
    Jak był młodszy to puszczała mu bajki ma taki monitor przytwierdzony do wysięgnika lampy....
    Teraz młody tylko coś zobaczy i krzyczy mamo zapisz mnie do pani Agnieszki ;)
    Zaczął do niej chodzić jak miał 2 lata na przeglądy-przyzwyzajaliśmy go :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa_mama wrote:
    Ło Boziu! No w końcu jakiś fajny news!!!!
    A kiedy beda wyniki?????? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie ze tak kazdy chodzi tam gdzie czuje sie dobrze i jest zadwolonony to po co kabinowac i szukac gdzie indziej. :)

Moj poszedl wyrwac ósemkę gdzies indziej bo taniej i skończyło sie tak ze ja musiałam sie zwalniac z pracy bo bo babka nie dala rady chirurgicznie wyrwac bo pojawily sie komplikacje..i z otwartą raną i z mezem zakrwawionym jechalismy gdzie go ktos z marszu przyjmie...na 4 dentysow podjol sie jeden....rozumiecie to? jeszcze troche znieczulenie zaczelo by puszczac.... i teraz juz Darek tylko do niej chodzi..
    ja ze wzgledu na swoj bruksizm chodze gdzies indziej bo nie kazdy nakladki na zeby na noc robi..

• borsuk Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa_mama wrote:
    Trzymam mocno :*

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pójdę póki nie zacznie mnie boleć... nie ma takiej siły by mnie tam zaciągnąć bez powodu... już wolę iść do chirurga nastawić złamaną konczynę bez znieczulenia

17.11.17-poronienie całkowite
  • jatoszka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam mocnooooooooo :-)
    ja do dentysty chodzę głownie na przeglady bo mam zdrowe ząbki :-) mam jedna plombę :-)

w5wqrl68v17z1bgh.png
    km5stv73corlpm49.png
    Nasze Aniołki 31.08.2009 [*][*] 30.08.2016 [*]
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja_s a dziecko Twoje chodzi? Bo jeśli tak i stomatolog ma fajne podejście to może Ty też spróbuj do tej samej. Złamanie wrrr nigdy nie miałam i dzięki Bogu bo bym chyba zeszła....

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno chore zęby też moją dużo wspólnego z niemocą zajścia w ciążę...

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam dzieci... i chyba nigdy się nie doczekam...
    Złamania jako takiego nie miałam, ale skręcenie kostki to moja bolączka... Teraz to już sobie sama nastawiam...

A dentysta.... to może będzie moje postanowienie na nowy rok... Nic nie boli, nie kruszy się... Więc unikam póki mogę...

17.11.17-poronienie całkowite
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ