Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Ja też jakoś nie żałuję kasy na moją sadystkę
Chociaż płacę 100 za ząbala
Mój mąż twierdzi że drogo ale jak widzę go po wyjściu od jego dentystki z wytrzeszczem nabytym to mogę płacić nawet 200 hahaha
ja niestety place 200 a dzis mialam robinone 2 zęby wiec jestem lżejsza o 400 ale powiem wam ze nie zamierzam oszczędzać na dentyscie. -
Marmurkowa wrote:Ja też jakoś nie żałuję kasy na moją sadystkę
Chociaż płacę 100 za ząbala
Mój mąż twierdzi że drogo ale jak widzę go po wyjściu od jego dentystki z wytrzeszczem nabytym to mogę płacić nawet 200 hahaha -
nick nieaktualny
-
Nie wiem u mnie potrafią robić za 50-80zł tak słyszałam....
Mój ancymon też do niej chodzi i bardzo ją lubi ma świetny sprzęt i podejście
Jak był młodszy to puszczała mu bajki ma taki monitor przytwierdzony do wysięgnika lampy....
Teraz młody tylko coś zobaczy i krzyczy mamo zapisz mnie do pani Agnieszki
Zaczął do niej chodzić jak miał 2 lata na przeglądy-przyzwyzajaliśmy go -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypewnie ze tak kazdy chodzi tam gdzie czuje sie dobrze i jest zadwolonony to po co kabinowac i szukac gdzie indziej.
Moj poszedl wyrwac ósemkę gdzies indziej bo taniej i skończyło sie tak ze ja musiałam sie zwalniac z pracy bo bo babka nie dala rady chirurgicznie wyrwac bo pojawily sie komplikacje..i z otwartą raną i z mezem zakrwawionym jechalismy gdzie go ktos z marszu przyjmie...na 4 dentysow podjol sie jeden....rozumiecie to? jeszcze troche znieczulenie zaczelo by puszczac.... i teraz juz Darek tylko do niej chodzi..
ja ze wzgledu na swoj bruksizm chodze gdzies indziej bo nie kazdy nakladki na zeby na noc robi.. -
Nie mam dzieci... i chyba nigdy się nie doczekam...
Złamania jako takiego nie miałam, ale skręcenie kostki to moja bolączka... Teraz to już sobie sama nastawiam...
A dentysta.... to może będzie moje postanowienie na nowy rok... Nic nie boli, nie kruszy się... Więc unikam póki mogę...17.11.17-poronienie całkowite