Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się ostatnio zaczytuję w Charlotte Link.
Jutro 8.50 wizyta u ginka.Ciekawa jestem czy dalej będzie mnie chciał odsyłać do kliniki,czy jednak będzie chciał,żebyśmy jeszcze u niego zostali.Zastanawiam się czy nie powtórzyć kuracji z Clo.
Dobranoc dziewczyny -
Brave wrote:Ja się ostatnio zaczytuję w Charlotte Link.
Jutro 8.50 wizyta u ginka.Ciekawa jestem czy dalej będzie mnie chciał odsyłać do kliniki,czy jednak będzie chciał,żebyśmy jeszcze u niego zostali.Zastanawiam się czy nie powtórzyć kuracji z Clo.
Dobranoc dziewczyny -
Madziulla wrote:Widze tez mol książkowy?
Witam niwe dziewczyny
Naskrobalyscie tyle ze zgubilam sie na ktorej stronie bylam ostatim razem.slub super sprawa,ja mialam slub o 16 a wesele do 7 rano.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam nowe dziewczyny
Super suknie miałyście.
Paulette dobrze Cię widzieć
Ja ostatnio czytałam Trudi Canavan - trylogia: Uczennica maga,Gildia magów, Nowicjuszka, Wielki mistrz. Kuzyn mówi, że lepsze od Harrego ale ja nie czytałam więc nie wiem. Za to Trudi Canavan super.Paulette lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Sandri super !
O ty! Kolejna fanka Harryego, a wstydziłam się przyznać !!! kocham kocham na półce wszystkie tomy jak mam chandrę to czytam !
Ulubiona postać?
1) Syriusz 2) Bill Weasley 3)Severus SnapeAJA_S lubi tę wiadomość
-
Ja kocham książki, kiedyś mama mnie z domu wyganiala do ludzi, a ja zaszywalam się w pokoju i czytałam. Teraz nie mam na to zbytnio czasu, zajmuję się szyciem dla dzieci,wiec jak juz mam chwile wolnego, to mąż chce ,aby to była chwila dla niego.Na szczęście synek jest bardzo grzeczny i spokojny, wiec potrafi zająć się sobą w dzień, a ja mogę wtedy szyć ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Wolę kryminały, a swego czasu czytałam horrory i thrillery niestety już nie piszą dobrych thrillerów
Jakbyś poszukała dobrze to na pewno coś byś znalazła , ja polecam skandynawskie. A z kryminałów to np "dziewczyna z pociągu".Morwa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny znacie się trochę na wynikach nasienia ?
Zinterpretuje mi ktoś te wyniki, bo wolę zasięgnąć porady z kilku źródeł
Chyba mamy urwanie chmury....
Kuzia mały zażyczył sobie basen- więc kupiliśmy całą noc wodą napełnialiśmy i pokąpał się w nim raptem 3 razy.... A potem tylko deszcze i wiatry...
I tylko leję tam chemię i wyławiam glony bo pompa wszystkiego nie złapie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny