Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Cóż to za borowina i co ona daje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrave wrote:Najczęsciej stosuje się plastry z borowiny,sa na allegro,nie za drogie.Ma rozpuszczać zrosty i "przeczyścić" jajowody.Dość kontrowersyjne,tak jak ziółka.Myślę,ze przy nie za dużych problemach pomogą,albo odpowiednio wpłyną na psychikę.Wiesz jak lekarz nie pomaga,albo karze czekać,to trzeba wszystkiego spróbować,chociaż ja myślę,że lepiej drożność zrobić
-
Cześć, jestem nowa na forum, witam wszystkich lipcowych staraczy:) Z mężem staramy się od pół roku o drugie dziecko. Dużo w nas optymizmu:) Współżyjemy co dwa dni, badałam progesteron, prolaktynę i tsh - wszystko ok (miałam plamienia tydzień po owulacji, które chwilowo przeszły). W tym miesiącu mam dodatkowo monitoring, więc zobaczymy co i jak:) Teraz mam 9 dc. Obu lipiec był naszym szczęśliwym miesiącem - czego Wam i sobie życzę
Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Tak miałam w poprzednim cyklu aż do wczoraj... prawie miesiąc mnie ciągło ale nie wiem dlaczego
Misiowa mama,przeczytałam i potwierdzam grafomania niestety.Mam tak,że jak wychodzi bestseller,to go muszę przeczytać i niestety najczęściej jest to rozczarowanie...
Tak jak słynna ostatnio Dziewczyna w walizce,dla mnie porażka...
Ale oglądałam z małżonem Greya i płakaliśmy ze śmiechu (nie chcę oczywiście obrażać fanek serii),ale nie wiem komu się ta naiwna historia mogła podobać.Oczywiście przygryzanie wargi wymiataAJA_S lubi tę wiadomość