Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeśli chodzi o borowiny.
Tak jak wcześniej pisały dziewczyny w aptece można kupić płaty z borowiny, 5 szt. ok 10-12 zł.
Co jest bardzo istotne, okłady stosujemy od pierwszego dnia po ustaniu @ i najpóźniej do owulacji.
Podobno są bardzo skuteczne, jakiś czas temu naczytałam się i kupiłam ale jakoś nie zabrałam się za nie... Ale jeśli ten cykl okaże się stracony to zacznę się okładać błockiem
W sanatoriach stosują tampony borowinowe ale dla mnie to jakiś hardcor (trzeba je wypłukać wodą pod ciśnieniem). Na samą myśl mnie skręca -
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Jakbyś poszukała dobrze to na pewno coś byś znalazła , ja polecam skandynawskie. A z kryminałów to np "dziewczyna z pociągu".
Aja_s ja też dziewczyne z pociągu czytałam. Polecam. A czytałam całą serię Stiega Larsona? Super książki. Sory mogłam z literówka napisać imię czy nazwisko bo zaraz idę do dentysty i z pamięci pisze.
Gdzie dzisiejsze testujące? Mam potrzebę wstawienia kilku wisienek jak przyjadę do pracy.
Dobra idę...nie lubię dentysty... a czeka mnie kilka wizyt i uszczuplenie portfela....ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Aja_s ja też dziewczyne z pociągu czytałam. Polecam. A czytałam całą serię Stiega Larsona? Super książki. Sory mogłam z literówka napisać imię czy nazwisko bo zaraz idę do dentysty i z pamięci pisze.
Gdzie dzisiejsze testujące? Mam potrzebę wstawienia kilku wisienek jak przyjadę do pracy.
Dobra idę...nie lubię dentysty... a czeka mnie kilka wizyt i uszczuplenie portfela....Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Gdzie dzisiejsze testujące? Mam potrzebę wstawienia kilku wisienek jak przyjadę do pracy.
Na mnie możecie liczyć dopiero w niedziele i to tylko dlatego że musze odstawić dupka;), nawet nie bede próbowała falstartu robić. Wolałabym zatestowac 14 dpo, ale nie chce przeciagac cyklu bo sierpniu zaczyna moja stymulacje i chce do tego podejść jak najszybciej
Lekarz co prawda kazał zrobić bete po ostatnim dniu...wiec sama nie wiem. Albo test albo beta.
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Madzia ja też nie lubiłam dentystów dopóki nie trafiłam na wspaniałą dentystkę z cudownym podejściem do pacjenta. Więc ja mogę chodzić i rozdziawiać paszcze zwłaszcza, że zęby w ciąży trzeba mieć zdrowe
Ja tez mam super dentystke ale mimo wszystko nie lubie jej za czesto wizyt składac . kolejna wizyta w czwartek a potem dopiero w pazdzerniku. -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Muszę ją skądś wynaleźć, bo jak na razie na kupno nie mam miejsca O Boże raz w życiu byłam u dentysty w może 5klasie i od tamtej pory unikam szerokim łukiem... brrr...
Ojojoj, to moze się wybierz tylko na sprawdzenie
Powinno sie byc chyba raz na pół roku na przeglad. Ja się tego trzymam bo dla mnie zęby sa ważna częścią mnie , nie chcę, żeby się okazało ze musze jakiś stracić! Jeszcze na to czas!Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Ojojoj, to moze się wybierz tylko na sprawdzenie
Powinno sie byc chyba raz na pół roku na przeglad. Ja się tego trzymam bo dla mnie zęby sa ważna częścią mnie , nie chcę, żeby się okazało ze musze jakiś stracić! Jeszcze na to czas!
Tez tak uwazam.. nie wyobrazam sobie zebym ja nie byla od 5 klasy u dentysty.
Tym bardziej ze ja choruje na bruksizm i od tego casu juz bym chyba zebow nie miala bo bym je miala "zjedzone" -
ZakreconaŻona wrote:Madzia ja też nie lubiłam dentystów dopóki nie trafiłam na wspaniałą dentystkę z cudownym podejściem do pacjenta. Więc ja mogę chodzić i rozdziawiać paszcze zwłaszcza, że zęby w ciąży trzeba mieć zdrowe
marciaa lubi tę wiadomość