Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na Dolnym Śląsku robię zęby. Też miałam spora przerwę w byciu u dentysty i tragedii na szczęście u mnie nie było. No oprócz kosztów jakie dałam za kanałowe leczenie górnej ,lewej szóstki ,którą połamałam na chrząstce z męska 4 niewielkie ubytki miałam z czego już jeden zrobiony oraz ściągnięty kamień nazębny. Kolejne robimy w tą środę Zęby mam ładne , równiutkie i białe ,więc tylko się cieszyć
AJA_S lubi tę wiadomość
-
AJA_S wrote:Nie mam dzieci... i chyba nigdy się nie doczekam...
Złamania jako takiego nie miałam, ale skręcenie kostki to moja bolączka... Teraz to już sobie sama nastawiam...
A dentysta.... to może będzie moje postanowienie na nowy rok... Nic nie boli, nie kruszy się... Więc unikam póki mogę...AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Nie namówicie mnie Bynajmniej na razie... Mam ważniejsze wydatki niż stomatolog...
Jak uwazasz mam nadzieje ze jesli jednak zdecudujesz sie do dentysty pojsc dopierojak cos sie stanie zebys nie poplynela z kasa. ale to Twoje zęby Twoj Uśmiech Twoje zdrowie... -
AJA_S wrote:Poczekam aż siostra zrobi kanałowe i powie czy bolało... Potem może i ja się odważę
-
Morwa wrote:Ja na Dolnym Śląsku robię zęby. Też miałam spora przerwę w byciu u dentysty i tragedii na szczęście u mnie nie było. No oprócz kosztów jakie dałam za kanałowe leczenie górnej ,lewej szóstki ,którą połamałam na chrząstce z męska 4 niewielkie ubytki miałam z czego już jeden zrobiony oraz ściągnięty kamień nazębny. Kolejne robimy w tą środę Zęby mam ładne , równiutkie i białe ,więc tylko się cieszyć
Też mam równiutkie jak linijeczka i nie nosiłam aparatu ale muszę wybielić kawa robi swoje a ja piję ją litrami -
Marmurkowa wrote:Też mam równiutkie jak linijeczka i nie nosiłam aparatu ale muszę wybielić kawa robi swoje a ja piję ją litrami
-
Co do zębów moja mama od dzieciństwa dbała o moje zęby.
Nie było nawet mowy zasnąć bez umytych.
I teraz mam to tak zakorzenione że dalej o nie bardzo dbam , więc chodzę tylko na przeglądy I już nie pamiętam kiedy miałam cokolwiek robione z zębem.jatoszka lubi tę wiadomość
-
Misiowa kciuki zaciśnięte
Ja mam bardzo słabe zęby. Mam dużo zrobionych i niestety trafić na dobrego dentystę to cud ale znalazłam. Wszystkie ząbki zrobione. Niestety w podstawówce dentystka zahaczyła mi wiertłem jedynkę górną i paprali mi ją wszyscy. Kanałowe dwa bez znieczulenia. Nie nawidzę. Bardziej mnie boli jak schodzi znieczulenie i ukłucie niż borowanie.