Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ślub dużo daje prawnych rzeczy. Np trzeba wyrobić akt urodzenia w 7 dni i jako mężatka wysłałam męża do urzędu, niech stoi w tych kolejkach. Jako panna musiałabym z dzieciakiem sama się tachać po cc. Małżeństwo daje domniemanie ojcostwa i wtedy tatuś wiele może zrobić.
-
Hej mogę dopisać się na 22 lipca? Jestem mamą 8 miesięcznego Krzysia. Od tego cyklu walczę o drugą dzidzie. Dziś byłam u lekarki i wiem ze pęcherzyk pękł, endometrium piękne 1.3cm. Czekać zostalo
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Mój mnie strasznie naciska...
A co do książek to przeważnie kryminały, ale oprócz tego KOCHAM HARREGO POTTERA... I czytam wszystko co wciągnie mnie po pierwszej stronie;)
Sandri super !
O ty! Kolejna fanka Harryego, a wstydziłam się przyznać !!! kocham kocham na półce wszystkie tomy jak mam chandrę to czytam !
Ulubiona postać?
1) Syriusz 2) Bill Weasley 3)Severus Snape -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Sandri super !
O ty! Kolejna fanka Harryego, a wstydziłam się przyznać !!! kocham kocham na półce wszystkie tomy jak mam chandrę to czytam !
Ulubiona postać?
1) Syriusz 2) Bill Weasley 3)Severus Snape
Ja tez lubie Pottera od tego zaczelo się czytanie książek. zanim wzięłam ksiazke o Harrym do reki bylam anty ksiazkowa
Sandri piekna sukienkaAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:U mnie z ta plodnoscia to jest tak ze owulka występuje i jest ok. Tylko nigdy nikt mnie nie poinformował o moim endometrium. Czy to widac na usg? Boje sie czy nie mam endometriozy. To ponoc nie daje objawów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyobjawy miałam takie że bardzo bolesne i bardzo obfite @ i miałam prawie 5 cm endometrialna. naszczescie się wchlonela obylo się bez zabiegu
przy endometriozie często sa jajowody nie drożne. u mnie na szczęście sa drożne.
Przy endometriozie często jest podwyższony marker we krwi CA125 norma to 30 pare ja w najgorszym momencie miałam kolo 200
Po czym sadzisz ze masz endometrioze? -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Syriusz i Draco... W sumie nie wiem czemu młody Malfoy xD Ale przyznam że kochałam się w Syriuszu
Ja czekam na mój prezent urodzinowy (7tomów HP) I teraz 31lipca 7cześć
Widać coś w nim jest, postać skądinąd zaje.bista
Moja droga, a które nie podkochiwała się w Syriuszu? Chyba tylko te, którym blizej serca był Snape (znam takie)
Czekam na "Crused child" no i film "Fantastic beast.." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:objawy miałam takie że bardzo bolesne i bardzo obfite @ i miałam prawie 5 cm endometrialna. naszczescie się wchlonela obylo się bez zabiegu
przy endometriozie często sa jajowody nie drożne. u mnie na szczęście sa drożne.
Przy endometriozie często jest podwyższony marker we krwi CA125 norma to 30 pare ja w najgorszym momencie miałam kolo 200
Po czym sadzisz ze masz endometrioze?
Czy można zrobić takie badanie żeby wykluczyć??