Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja tez nie tak w zupelnosci wystarczylo ale przygotowania poszukiwania sukni wszystko milo wspominam
Długo szukałaś? Ja kupiłam pierwszą którą przymierzyłam i byłam zachwycona Taka grecka , prosta i z gorsetem Mam duży biust i wypadał ha ha kelnerzy nie mogli ha ha ciągle ktoś mi zwracał uwagę (bratowe i siostry), że szaleje z tymi cyckami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Długo szukałaś? Ja kupiłam pierwszą którą przymierzyłam i byłam zachwycona Taka grecka , prosta i z gorsetem Mam duży biust i wypadał ha ha kelnerzy nie mogli ha ha ciągle ktoś mi zwracał uwagę (bratowe i siostry), że szaleje z tymi cyckami
zdecydowaliśmy o slubie na początku maja a 12 września był slub. sukienke wubralam w miesiąc i ledwo na czas zdazyli uszyc -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:zdecydowaliśmy o slubie na początku maja a 12 września był slub. sukienke wubralam w miesiąc i ledwo na czas zdazyli uszyc
No to super ekstra
My potwierdziliśmy sobie ślub we wrześniu (rok po zaręczynach postanowienie na poważnie było) a był w styczniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:To troche Wam zeszlo Ci powiem
to prawda ale najpierw nie było warunków żeby zamieszkac razem...kasa... praca. w 2009 roku czyli jak 5 lat byliśmy razem to już zamieszkaliśmy razem a potem Darka Tata zachorowal na raka to nie sluby nam były w glowie...2 lata walczyl niestety nie udało się.. w 2013 zmarl a my rok później slub wzielismy. zaluje bardzo ze jego nie było. zajebisty człowiek... heh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:to prawda ale najpierw nie było warunków żeby zamieszkac razem...kasa... praca. w 2009 roku czyli jak 5 lat byliśmy razem to już zamieszkaliśmy razem a potem Darka Tata zachorowal na raka to nie sluby nam były w glowie...2 lata walczyl niestety nie udało się.. w 2013 zmarl a my rok później slub wzielismy. zaluje bardzo ze jego nie było. zajebisty człowiek... heh...
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny