Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kate55 wrote:I ja i ja chcę bliźniakowe dziedzice!! Ale boję się ustawiać suwak, żeby nie zapeszyć Takie przyjemności zostawiam sobie w nagrodę, jak uda mi się spłodzić cokolwiek
ZakreconaŻona, kate55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa chodnik jest tak wysoki, że robota jest wjechać autem na niego bez pojazdu. Także wody było sporo. Śmietniki płynęły, grad większy jak 5 zł! Błysk za błyskiem i znowu wichura, że trampoliny latały. I jak na złość ta burza wraca z powrotem Zalało mi sypialnie na 1 piętrze, tak lało na tą stronę domy, że uszczelkami się przelewało. Odsuwanie szaf zaliczone więc i nie było czasu na myślenie, że może nie powinnam dźwigać
-
Kate zrobiłam Ci suwak specjalny to nie na dziedzice(żeby jak się boisz nie zapeszyć) tylko zabawki dla nich , jak wysikasz dwie kreski na teście ciążowym to do królików dojdą dziedzice :p
P.s wróżę Ci tym samym parkęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 19:47
ZakreconaŻona, borsuk, ojejku, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Morwa dziękuję!! Kochana jesteś Jak mam teraz go wkleić do podpisu? Podeślesz sam kod ?
Z takim suwakiem to już wszystko przesądzone, będzie cionrza jak nic !ZakreconaŻona, borsuk, AJA_S, Brave, Demsik lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
ZakreconaŻona wrote:Kate ja zaczęłam dla odmiany stosować sposób z Sekretu. Siła przyciągania coś Ci mówi? Ja mam ostatnie 3 mc na wszystkie chwyty dozwolone
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam że tak się wcięłam, wybaczcie.
Mogę się przyłączyć?
Sandri to co się dzieje na kafe to istna porażka! Już nerwy mi puściły co widać po ostatnich moich wpisach...
UUUUUUUUU walą u mnie pioruny uciekam na jakiś czas...Madziulla, channah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Przepraszam że tak się wcięłam, wybaczcie.
Mogę się przyłączyć?
Sandri to co się dzieje na kafe to istna porażka! Już nerwy mi puściły co widać po ostatnich moich wpisach...
UUUUUUUUU walą u mnie pioruny uciekam na jakiś czas...
Pewnie że możesz Chcesz się wpisać na liste na Lipcowe testowanie? jeśli tak to podaj mi date
Sandri może Ty tez? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny