Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis chyba w większej czesi kraju grzmiało...grad u mnie tez padal dziś a potem o godz 18:00 nagle slonce i 16 stopni to poszliśmy z mezem pobiegać.
Paulette jak się czujesz co u Ciebie? Fajny AvatarekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:03
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFizycznie czuje sie jak mlody bog. Bym juz wszystko chciala robic oczywiscie w domu krzycza na mnie ale z tego nic nie robienia to juz goraczki dostaje. A psychicznie raz gorzej raz lepiej... Wrocilam do ogladania/wybierania slubnych dodatkow, bukietow etc to troche mysli zajmuje. Jestem pelna nadziei ze nic nam powaznego nie dolega i gora dwa miechy brania jakis lekow czy czegos tam i bedziemy mogli zaczac owocne starania teraz tylko badanie nasienia i czekam na pierwsza miesiaczke
P.S
Dziekuje :*
Taka brzydkaa jaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:06
Madziulla, ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Fizycznie czuje sie jak mlody bog. Bym juz wszystko chciala robic oczywiscie w domu krzycza na mnie ale z tego nic nie robienia to juz goraczki dostaje. A psychicznie raz gorzej raz lepiej... Wrocilam do ogladania/wybierania slubnych dodatkow, bukietow etc to troche mysli zajmuje. Jestem pelna nadziei ze nic nam powaznego nie dolega i gora dwa miechy brania jakis lekow czy czegos tam i bedziemy mogli zaczac owocne starania teraz tylko badanie nasienia i czekam na pierwsza miesiaczke
Ja tez wierze ze jak lekarz da wam zielone swiatlo szybko będzie zielono na wykresie na cale 9 mies.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Fizycznie czuje sie jak mlody bog. Bym juz wszystko chciala robic oczywiscie w domu krzycza na mnie ale z tego nic nie robienia to juz goraczki dostaje. A psychicznie raz gorzej raz lepiej... Wrocilam do ogladania/wybierania slubnych dodatkow, bukietow etc to troche mysli zajmuje. Jestem pelna nadziei ze nic nam powaznego nie dolega i gora dwa miechy brania jakis lekow czy czegos tam i bedziemy mogli zaczac owocne starania teraz tylko badanie nasienia i czekam na pierwsza miesiaczke
P.S
Dziekuje :*
Taka brzydkaa jaPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEeeee jaka brzydka co Ty gadasz to ja do piękności nie należę...
ZakreconaZona w pierwsza rocznice slubu mojemu powiedziałam ze szkoda ze to tylko raz ze chciałabym to jeszcze raz przeżyć a on na to "to co rozwoda a potem ślub jeszcze raz??" wiec ten tego...można drugi raz hahaha
Taki oto romantyk z mojego meza hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:15
Paulette, ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Paulette dobrze Cie widzieć i wiedzieć, że trochu lepiej u Ciebie. Przygotowania do ślubu są wspaniałe, zazdroszczę, że tylko raz można
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Eeeee jaka brzydka co Ty gadasz to ja do piękności nie należę...
ZakreconaZona w pierwsza rocznice slubu mojemu powiedziałam ze szkoda ze to tylko raz ze chciałabym to jeszcze raz przeżyć a on na to "to co rozwoda a potem ślub jeszcze raz??" wiec ten tego...można drugi raz hahaha
Mój ślub mnie tak zmęczył, że jakbym miała powtarzać to na bezludnej wyspie bez nikogo !Madziulla, Paulette lubią tę wiadomość
-
To ta biedna ściana wschodnia PL B Podlasie.
U mnie od rana duchota piękne słońce w cieniu 30' A teraz jakiś huragan....
Dobrze że moje "boisko" skosiłam ale przyznam się bez bicia że w trakcie marzyłam o zimny napoju chmielowym albo chociaż butla z tlenem, bo nie było czym oddychać....
Rocznik 81Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:Kochana zawsze mozna odnowic sluby i impreze zrobic jeszcze lepsza niz ta na weselu a tak propos Wy po slubie to doswiadczone bardziej. Zmienilo Wam sie z Waszymi mezczyznami po slubie noc poslubna byla jakas inna? Ostatnio nad tym sie zasatanawialam. No bo ja mieszkam z narzeczonym i po slubie sie jakos chyba nic nie zmieni wiec ciekawa jestem tych spraw haha
Ale myślę, że nawet jak mieszkacie razem to ten poślubny pierwszy raz będzie wyjątkowyPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:nam wsumie jak na obiad polaczony z kolacja ale bez tancow to długo zeszlo bo do 23 tez chyba od 15 około.
No to fajnie tak jak u mnie, zebraliśmy się koło 1 w nocy, więc nieźle trwało nawet ponad plan Miała być północ i pa pa (raczej wypad)
Ale dłuższego sobie nie wyobrażam