X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Dzięki Madziula za powitanie i przygarnięcie ;)
    Bardzo chętnie się przyłączę testowanie 21 lipca :)
    A tak nieśmiało zapytam .... macie tu jakieś ograniczenia wiekowe? ;)

Kurczę ale błyska....

Tak powyżej 18 :D już Cie zapisuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poważnie to nie nie ma :) z tego co pamiętam tu ostatnio dziewczyny podawały z którego rocznika sa. A Ty który rocznik? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd jesteś ze u Ciebie taka burza? Ja z Pomorza i u nas do południa niezla burza byla

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mazowszu tez padalo i grzmialo ;) ot tak sie wtrace w kontekst :D

AJA_S lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis chyba w większej czesi kraju grzmiało...grad u mnie tez padal dziś a potem o godz 18:00 nagle slonce i 16 stopni to poszliśmy z mezem pobiegać.

Paulette jak się czujesz co u Ciebie? Fajny Avatarek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:03

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fizycznie czuje sie jak mlody bog. Bym juz wszystko chciala robic :P oczywiscie w domu krzycza na mnie ale z tego nic nie robienia to juz goraczki dostaje. A psychicznie raz gorzej raz lepiej... Wrocilam do ogladania/wybierania slubnych dodatkow, bukietow etc to troche mysli zajmuje. Jestem pelna nadziei ze nic nam powaznego nie dolega i gora dwa miechy brania jakis lekow czy czegos tam i bedziemy mogli zaczac owocne starania :) teraz tylko badanie nasienia i czekam na pierwsza miesiaczke ;)

P.S
    Dziekuje :*
    Taka brzydkaa ja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:06

Madziulla, ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u nas około 100 stopni było jak wyszłam z klimy :D

Zazdroszczę burzy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Fizycznie czuje sie jak mlody bog. Bym juz wszystko chciala robic :P oczywiscie w domu krzycza na mnie ale z tego nic nie robienia to juz goraczki dostaje. A psychicznie raz gorzej raz lepiej... Wrocilam do ogladania/wybierania slubnych dodatkow, bukietow etc to troche mysli zajmuje. Jestem pelna nadziei ze nic nam powaznego nie dolega i gora dwa miechy brania jakis lekow czy czegos tam i bedziemy mogli zaczac owocne starania :) teraz tylko badanie nasienia i czekam na pierwsza miesiaczke ;)

Ja tez wierze ze jak lekarz da wam zielone swiatlo szybko będzie zielono na wykresie na cale 9 mies.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:

P.S
    Dziekuje :*
    Taka brzydkaa ja :P
    Paulette dobrze Cie widzieć :) i wiedzieć, że trochu lepiej u Ciebie. Przygotowania do ślubu są wspaniałe, zazdroszczę, że tylko raz można ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ja tez wierze ze jak lekarz da wam zielone swiatlo szybko będzie zielono na wykresie na cale 9 mies.
    Oby oby :)
    No chyba ze wyjdzie jakis kwiatek... Ale staram sie nie myslec o tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeee jaka brzydka co Ty gadasz to ja do piękności nie należę...

ZakreconaZona w pierwsza rocznice slubu mojemu powiedziałam ze szkoda ze to tylko raz ze chciałabym to jeszcze raz przeżyć a on na to "to co rozwoda a potem ślub jeszcze raz??" wiec ten tego...można drugi raz :D hahaha :D
    Taki oto romantyk z mojego meza hahaha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:15

Paulette, ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Paulette dobrze Cie widzieć :) i wiedzieć, że trochu lepiej u Ciebie. Przygotowania do ślubu są wspaniałe, zazdroszczę, że tylko raz można ;)
    Kochana zawsze mozna odnowic sluby :) i impreze zrobic jeszcze lepsza niz ta na weselu :D a tak propos Wy po slubie to doswiadczone bardziej. Zmienilo Wam sie z Waszymi mezczyznami po slubie noc poslubna byla jakas inna? Ostatnio nad tym sie zasatanawialam. No bo ja mieszkam z narzeczonym i po slubie sie jakos chyba nic nie zmieni wiec ciekawa jestem tych spraw :D haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Eeeee jaka brzydka co Ty gadasz to ja do piękności nie należę...

ZakreconaZona w pierwsza rocznice slubu mojemu powiedziałam ze szkoda ze to tylko raz ze chciałabym to jeszcze raz przeżyć a on na to "to co rozwoda a potem ślub jeszcze raz??" wiec ten tego...można drugi raz :D hahaha :D

Mój ślub mnie tak zmęczył, że jakbym miała powtarzać to na bezludnej wyspie bez nikogo !

Madziulla, Paulette lubią tę wiadomość

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ta biedna ściana wschodnia PL B ;) Podlasie.
    U mnie od rana duchota piękne słońce w cieniu 30' A teraz jakiś huragan....
    Dobrze że moje "boisko" skosiłam ale przyznam się bez bicia że w trakcie marzyłam o zimny napoju chmielowym albo chociaż butla z tlenem, bo nie było czym oddychać.... ;)
    Rocznik 81

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam wesela jako wielkiej imprezy tylko obiad weselny dla 28 osob i nie zaluje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ja nie miałam wesela jako wielkiej imprezy tylko obiad weselny dla 28 osob i nie zaluje :)

No i właśnie zazdroszczę. Też tak chciałam a wyszło wesele na 50 osób ale od 15 do północy ! Po nowemu :) Było super ale męcząco

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tradycyjnie bedzie. Od 18 ? Nie wiem jeszcze dokladnie do 5 ;) az sie boje a jak bede w dwupaku to w ogole :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam wsumie jak na obiad polaczony z kolacja ale bez tancow to długo zeszlo bo do 23 tez chyba od 15 około.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Kochana zawsze mozna odnowic sluby :) i impreze zrobic jeszcze lepsza niz ta na weselu :D a tak propos Wy po slubie to doswiadczone bardziej. Zmienilo Wam sie z Waszymi mezczyznami po slubie noc poslubna byla jakas inna? Ostatnio nad tym sie zasatanawialam. No bo ja mieszkam z narzeczonym i po slubie sie jakos chyba nic nie zmieni wiec ciekawa jestem tych spraw :D haha
    Wiesz co u nas tak wyszło, że nie zamieszkaliśmy przed ślubem razem. Ale było w trakcie trwania naszego związku tyle różnych sytuacji, że były one dla nas testem wytrzymałościowym. Dla mnie dużo się zmieniło bo codziennie budzimy się obok siebie i razem zasypiamy. A furczenie po ślubie stało się inne dopiero jak stwierdziliśmy, że może by tak bejbika sobie zmajstrować ;)
    Ale myślę, że nawet jak mieszkacie razem to ten poślubny pierwszy raz będzie wyjątkowy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    nam wsumie jak na obiad polaczony z kolacja ale bez tancow to długo zeszlo bo do 23 tez chyba od 15 około.

No to fajnie tak jak u mnie, zebraliśmy się koło 1 w nocy, więc nieźle trwało nawet ponad plan :) Miała być północ i pa pa :D (raczej wypad) :D

Ale dłuższego sobie nie wyobrażam

‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ