X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    To ja Ci kilka swoich kg moge oddac ;) ile potrzeba?

5-7 kg już by cos dalo :D

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem.

Nooo... masakra na tej kafeterii. Nie idzie normalnie pogadac. Ja wiem ze to moze kazdy czytać i w internecie nie ma sie prywatności. Ale na forum oczekuje sie konkretnych porad czy wsparcia a nie wkurzania ludzi.

Ja sie moze przedstawie bo tez tak wparowalam tu.... Jestem Sandra. Mężatka od 3lat. Staranka od kilku miesięcy. W lipcu juz nie testuje, bo dostalam @ wczoraj. Ogólnie pilam ziola sroki 3miesiace, teraz miesiac przerwy.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Jestem.

Nooo... masakra na tej kafeterii. Nie idzie normalnie pogadac. Ja wiem ze to moze kazdy czytać i w internecie nie ma sie prywatności. Ale na forum oczekuje sie konkretnych porad czy wsparcia a nie wkurzania ludzi.

Ja sie moze przedstawie bo tez tak wparowalam tu.... Jestem Sandra. Mężatka od 3lat. Staranka od kilku miesięcy. W lipcu juz nie testuje, bo dostalam @ wczoraj. Ogólnie pilam ziola sroki 3miesiace, teraz miesiac przerwy.

oo tez pije ziolka. zaraz musze sobie wlasnie zaparzyć. ciekawe czy pomoga :)
    to zapraszam do kumpelki mojej na sierpniówki spotkamy się na testowaniu sierpniowym bo ja tez niestety @ dostałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zdjęć na tym komputerze :(

Ja oddam z 10 kg w dobre ręcę <3
    Zostańcie z nami na Ovufriend milusie forum <3

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno sie tam tez pokaze.

Widze ze duzo staranek za toba juz. Jak sie trzymasz psychicznie? Bo ja z miesiaca na miesiac coraz gorzej.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    5-7 kg już by cos dalo :D
    Moge dac 7 z palcem w nosie ;)

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Fipsik jak sie czujesz?

zmiennie. raz pełna energii, raz zasypiam na stojąco. Mdłości co jakiś czas, np. sprzątając kupę z nocnika :P

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie są doły, ale jak kończy się @ to nowe motywacje i plany :D Zatracam się wtedy w mojej pasji - czytaniu - i wszystko ulatuje :D Wpadam w szał zakupów 5,6 nowych książek i od razu robi się cudownie <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Napewno sie tam tez pokaze.

Widze ze duzo staranek za toba juz. Jak sie trzymasz psychicznie? Bo ja z miesiaca na miesiac coraz gorzej.

jako tako. raz lepiej raz gorzej. a ostatnie testowanie teraz na początku lipca to koszmar... :/ zresztą dziewczyny mogą powtierdzic...pozytywny test ciazowy sikany a beta jak wol ujemna...ale jakos musze się trzymać. do września-października naturalnie próbujemy potem już inseminacja..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    No właśnie są doły, ale jak kończy się @ to nowe motywacje i plany :D Zatracam się wtedy w mojej pasji - czytaniu - i wszystko ulatuje :D Wpadam w szał zakupów 5,6 nowych książek i od razu robi się cudownie <3

Widze tez mol książkowy? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym Sandri przejęłam po Paulette ten watek wiec musze wprowadzać pozytywne emocje. nie ma miejsca z mojej strony na doly przynajmniej tutaj. wiec sobie powtarzam glowa do gory cycki do przodu i musi się w końcu udac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 22:05

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Widze tez mol książkowy? :)
    Oj tak oj tak :D Nowe nabytki już czekają :D A duuuużo czeka też na miesiące z brzuszkiem :D Kolekcja się wylewa z pólek, żeby nie skłamać ok 200 pozycji :D

A ty co najbardziej lubisz czytać? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez moge oddac zbedne 9 kg :D albo chociaz 4 kg bo tyle mam nadwagi :P i ciezko zrzucic jak kocha sie ciastka ;( milosc boli...
    Witam nowa osobke ;)

Suknia sliczna i ta figura ahhh *.*

Mi sie marzy princesska ale zobaczymy jak bede w niej wygladac :)

AJA_S lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Oj tak oj tak :D Nowe nabytki już czekają :D A duuuużo czeka też na miesiące z brzuszkiem :D Kolekcja się wylewa z pólek, żeby nie skłamać ok 200 pozycji :D

A ty co najbardziej lubisz czytać? :)

Ja rozne naprawdę, kriminaly romansidła, obuczajowe, dramaty. teraz czytam jakas starsza pozyczona ksiazke Margaret Truman "Morderstwo w CIA"

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    A poza tym Sandri przejęłam po Paulette ten watek wiec musze wprowadzać pozytywne emocje. nie ma miejsca z mojej strony na doly przynajmniej tutaj. wiec sobie powtarzam glowa do gory cycki do przodu i musi się w końcu udac :)
    Motywator Paulette :P

BRAWO JA :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Motywator Paulette :P

BRAWO JA :D

Brawo Ty :* :)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju was nadrobić to graniczy z cudem ;)Madziulla super kiecka... Ja mam ślub przed sobą, jeśli wgl :P Jakoś do mnie nie pasuje ta instytucja... Zawsze marzyłam o ślubie a teraz jakoś tak... Jak narazie czekam by z dziadkiem się w końcu ustabilizowało...

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Ja rozne naprawdę, kriminaly romansidła, obuczajowe, dramaty. teraz czytam jakas starsza pozyczona ksiazke Margaret Truman "Morderstwo w CIA"

Ja dwie na raz, jedna "Martwe dusze" Gogol i dla rozrywki przerywnik " Rodzina Casteel" całkiem dobry romans <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molem ksiazkowym nie jestem. Romansidlow nie czytam. Ale kocham fantastyke <3 wampiry, zombie, nadprzyrodzone istoty wszystko moge czytac *.*

Morwa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Jeju was nadrobić to graniczy z cudem ;)Madziulla super kiecka... Ja mam ślub przed sobą, jeśli wgl :P Jakoś do mnie nie pasuje ta instytucja... Zawsze marzyłam o ślubie a teraz jakoś tak... Jak narazie czekam by z dziadkiem się w końcu ustabilizowało...

Powiem Ci, ze też nigdy nie byłam za ślubem, ale w końcu samo przyszło, ze chcieliśmy. Tak po prostu. Więc moze przed Tobą ten moment?
    Na szczęście ślub dużo nie zmienia może jedynie poprawić :D Takie moje zdanie

‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ