Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, ja już oficjalnie niewisienkowa..
@ przyszła wczoraj więc Madziulla wrzuć mi ją proszę na pierwszą stronę.
Z pozytywów - udało mi się umowić do ginekologa endokrynologa już na najbliższy piątek więc przynajmniej coś zacznie się dziać w kierunku wyregulowania cyklu i obniżenia TSH. Trzymajta kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvitae13 wrote:Hej Dziewczyny, ja już oficjalnie niewisienkowa..
@ przyszła wczoraj więc Madziulla wrzuć mi ją proszę na pierwszą stronę.
Z pozytywów - udało mi się umowić do ginekologa endokrynologa już na najbliższy piątek więc przynajmniej coś zacznie się dziać w kierunku wyregulowania cyklu i obniżenia TSH. Trzymajta kciuki
nie lubie
Obnizysz szybciutko i zaskoczysz. trzymam kciuki!
vitae13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla mogłabyś mi jakieś linki podrzucić na temat endo.Tzn przekopałam google,ale w większości same bzdety wyczytałam.Masz jakieś informacje jak z tym walczyć niestandardowo? Może jakieś suplementy,wspomagacze,dieta? Gdzieś coś o algach czytałam.
Też mam nadzieję,że się szybko uda.Czekam na owu z niecierpliwością -
nick nieaktualnyBrave wrote:Madziulla mogłabyś mi jakieś linki podrzucić na temat endo.Tzn przekopałam google,ale w większości same bzdety wyczytałam.Masz jakieś informacje jak z tym walczyć niestandardowo? Może jakieś suplementy,wspomagacze,dieta? Gdzieś coś o algach czytałam.
Też mam nadzieję,że się szybko uda.Czekam na owu z niecierpliwością
A słyszałas o grupie na FB? EndoPositive International Poland? tam dziewczyny radza jak jesc co jesc jakie suplementy przyjmowac. jak masz ochote dolącz -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:No nieźle... no ale czego się nie robi aby się udalo
No własnie. Co ciekawe, oprócz symptomów ciążowych (jak co miesiąc zresztą ) nic innego sie nie działo . Dopiero teraz mnie dopadło, ale dzu=is jest juz lepiej, tfu tfu. Minal ból głowy, nic mnie nie kreci w zołądku, nawet kawke spijam a wczoraj omijałam ekspres szerokim łukiem. Wiec mam nadzieje ze wszystko wraca do normalności -
A co u mnie? A zrobiłam sobie tescik, ale nic ciekawego na nim nie zobaczyłam. Dziś mój 37 dc,myślę,że za 2 dni przyjdzie @ (to by się zgadzało z testem owulacyjnym ) Musze iść do ginekologa, bo chyba jako tako nie mam problemów z fl,a z samą owulacja. Albo pojawia się kiedy chce albo wcale jej nie ma. Cykle mi się wydłużają i to jest problem,bynajmniej dla mnie.. Chce też w 5 cyklu starań zrobić monitoring. Wykończy mnie to wszystko
..10 cs -
Drogie Ciocie przedstawiam Wam LIPCOWĄ WISIENKĘ
Moja Kózka na pierwszym podglądaniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b051bb55876d.jpg
Serduszka jeszcze nie ma. Kolejna wizyta 2 sierpniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 13:53
Morwa, Sylwia_80, marciaa, Omon, AJA_S, ojejku, Brave, Alexiaa, ZakreconaŻona, Kjopa3, Paulette, Ania-nowa, Misiowa_mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Drogie Ciocie przedstawiam Wam LIPCOWĄ WISIENKĘ
Moja Kózka na pierwszym podglądaniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b051bb55876d.jpg
Serduszka jeszcze nie ma. Kolejna wizyta 2 sierpnia
Chcę taką kózkę!!! Sprzedaj nam tu jakiś przepisborsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Dziękuję dziewczyny :*
Miałam ogromnego stresa przed wizyta, teraz sama nie wiem dlaczego
Sylwia_80 gdybym tylko miała pewny przepis!!
Luz blues i dobry seks ale zeby to pierwsze bylo takie proste....borsuk, Sylwia_80, AJA_S lubią tę wiadomość