Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cieniom zadnym nie wierzymy,albo wizir albo dwie tluste kreski ja powoli nalymi kroczkami bede zblizac sie do owu.zobaczymy co ten cykl przyniesie.
U mnie cieplo ale na burze sie.nie zanosi,jestem z wlkp.
Spokojnego i stosunkowo udanego wieczoru wam zycze
A i witam wszystkie nowe "twarze"
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aja nic nie zawieszaj bo juz niejedna tak twierdzila a mimo delikatnych problemow udalo im sie zajsc.ja w was wierze i to bardzo
AJA_S lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Z tego co niektóre dziewczyny pisały to wyrzut hormonu może trwać nawet parę godzin i jak się robi test raz na dzień to można po prostu ominąć
Mam tego wiadomos tym bardziej e jednego dnia wcale nie zrobiam i nawet tan dzie pasuje mi na + test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia_80 wrote:Kjopa, a co się dzieje u Ciebie? Bo nigdy nie miałam skutków ubocznych a teraz mam wrażenie ze po nim czuje się źle . Ból głowy, mdłości a dziś nawet wymioty. Nie za bardzo chce odstawiac, ale jak się nie poprawi to chyba bede musiała...
Jajniki zaczęły pobolewać jak na okres. Ból pleców na dole i ucisk jakby rwa kulszowa ale nie szła na nogę. Ostatnie dwie noce pobudka do kibelka, napady głodu i ból głowy w nocy-to akurat zatoki chyba ale zwalam na Dupka . dziś gorąco pół dnia i temp. zewnętrzna 37 i od dwóch dni spanie po południu po dwie godziny. Chyba tyle i od dwóch dni czyli od 5 dnia z Dupkiem.
A dziewczyny mam pytanie. Nie wiem kiedy dokładnie była owu. Tetesty na wykresie to tylko tak sobie wpisałam żeby system mi wyznaczył owu wtedy kiedy podejrzewam. Dupka miałam brać od 19-27dc i się walnęłam wzięłam od 18dc. Teoretycznie będzie 11dpo i co wtedy robicie test czy betę? Bo np. mi rok temu w ciąży w 13-14dpo wyszedł cień i w tym 11dpo to nie wiem czy mi coś pokarze w razie W. Moja fl to 12 dni teraz choć niedawno zdarzało się 13 dpo.
Misiowa mama ja z Gdańska i burza nie dotarła ale ciepło z dużym zachmurzeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 00:56
-
nick nieaktualny