Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam taką zasadę! Słabym kreskom, cieniom, zwidom, przebarwieniom i prześwitom nie wierzymy! wiem, że jest ciężko, bo wszystkie się nakręcamy, ja mam tak samo... ale po co? będą dwie to na pewno ich nie przegapicie. a jak trzeba się wpatrywać i kręcić testem to nie jest kreska
SusannaDean, Sylwia_80, AJA_S, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Cóż to za badanie??
Ro zadne badanie, po prostu sprawdząłam sobie poziom LH od poczatku cyklu. Od paru miesiący co miesiąc mialam pozytywny test 6-7dc. Nie bylo to wcale zwiazanie z owulacją. Byłam u lekarza z kliniki który zajmuje się wspomaganym rozrodem i mówi ze taki niekontrolowany pik bardzo wpływa na jajka. On akurat mówił na przykładzie in vitro, że wtedy podaja antagoniste, zeby tego piku nie było. W cyklach naturalnych tez coś można zrobic, ja juz rozmawiałam z moim i w nastepnym cyklu stymulowanym bede miała zastrzyk z gonapeptylu w 6dc. -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:mdłości takie ze musiałam wyjść z pokoju jak mąż odgrzewał zupę, uderzenia zimna i gorąca, dreszcze, bole glowy, bóle w dole pleców, ciągnięcie w jajnikach, biegunka. wszystko co możliwe..
Madziulla, no to ja mam podobnie teraz, ale bez biegunki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiowa_mama wrote:Ja mam taką zasadę! Słabym kreskom, cieniom, zwidom, przebarwieniom i prześwitom nie wierzymy! wiem, że jest ciężko, bo wszystkie się nakręcamy, ja mam tak samo... ale po co? będą dwie to na pewno ich nie przegapicie. a jak trzeba się wpatrywać i kręcić testem to nie jest kreska
Popieram misiową mamę. Chyba trzeba się ogarnać i nie testowac wczesniej niz 14dpo.
Ja i tak nie wierze w moje cykle, wiec spokojnie poczekam, jak ostanio w ciazy 11dpo miałam cien cienia cienia cienia, to chyba 14dpo już chyba coś powinno być widać jakby miało być . A że moje fl trwa 14 dni to pewnie nie zdaze nawet testu zmarnowaćMisiowa_mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo bo serduch zaznaczonych jest mało. Jak by było 2 dni przed + i otem długo nic, a zakładając ze owulke miałaś wtedy kiedy plamienia, czyli 14dc, to mogly chłopaki nie dotrwać. Ale jeśli coś tam jeszcze było to mysl pozytywnie, a moze to te dwa testy się myla? Według moich obliczen, to jesteś jakieś 10dpo, wiec spokojnie, poczekaj jeszcze ze 2 dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny