X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzimy do kliniki niepłodności teraz. Mam pierwszy cykl pod lepszą kontrolą ze stymulacją i lekami zobaczymy co będzie.

• marciaa Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, możecie zekrnac na mój wykres? Faktycznie nie widać po nim owu co nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia no niskie temp póki co gdyby tak odbiła to można by podejrzewać teraz jakoś ale nie wiem... może wczoraj bądź w piątek była poczekaj jak dalej temp będzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    O ja Morwa współczuję :-/

Misia_, coffe, Alice 93 wielkie Gratulację !!!

Nadey trzymam kciuki żeby była jednak druga kreseczka.

Ja się cieszyłam, że Dupek nie daje żadnych skutków ale zaczął.

Kjopa, a co się dzieje u Ciebie? Bo nigdy nie miałam skutków ubocznych a teraz mam wrażenie ze po nim czuje się źle :/. Ból głowy, mdłości a dziś nawet wymioty. Nie za bardzo chce odstawiac, ale jak się nie poprawi to chyba bede musiała...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Dziewczyny a u mnie cień, ale naprawdę cień 11 dpo. We wtorek zrobię powtórkę.

po cichu gratuluje i trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Osa uj*bała mnie w czubek głowy 3 razy !!! Wyglądam jak po wybuchu elektrowni jądrowej w Czarnobylu :/ a dokładniej to tak jak ta pani na zdjęciu :(

51372762357e43e14bb52798baad9c69.jpg
    O kurde...Morwa, gdzies Ty chodziła!!!! Okładaj sobie czymś te opuchliznę, oby szybko zeszła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Chodzimy do kliniki niepłodności teraz. Mam pierwszy cykl pod lepszą kontrolą ze stymulacją i lekami zobaczymy co będzie.
    Stymulują Ci owu?
    To skoro jesteś pod kontrolą to się w końcu uda :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    po cichu gratuluje i trzymam kciuki :)

Nie ma tu jeszcze czego gratulować bo mi się mieni w oczach :O Pewnie to moje zwidy...

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa ja niedawno skonczylam 3 albo 4 cykl z dupkiem. podczas drugiego cyklu nie miałam żadnych objawów a ten ostatni cykl był najgorszy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Nie ma tu jeszcze czego gratulować bo mi się mieni w oczach :O Pewnie to moje zwidy...

Dlatego po cichu :) czekam na dalsze dobre wieści :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Kjopa ja niedawno skonczylam 3 albo 4 cykl z dupkiem. podczas drugiego cyklu nie miałam żadnych objawów a ten ostatni cykl był najgorszy.
    Co się działo ? :O

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja mam dziś dołka :(
    tak sobie myśle, oczywiście nadal jest szansa, że teraz się uda ale jeśli nie to nie wiem w czym problem.
    Mąż wyniki dobre, ja amh ok, hsg ok, owulacja była , <3 były a ciąży brak? :( przeraża mnie myśl, że może nam się nigdy nie udać skoro jest wszystko ok a nie udaje się. To już lepiej jak jest jakaś przeszkoda a tak... omg co za dzień

Jeśli mogę coś zasugerować- jesli nie udałoby się w tym cyklu, co pewnie nie będzie miało miejsca ;), to sprawdz sobie czy nie masz wyrzutu LH na początku cyklu. To sie podobno zdarza bardzo często i powoduje niszczenie komórek a mało kto to sobie sprawdza...
    Ale rozumiem Twoje doły. Ja tez je mam chociaz staramy sie naprawde krótko i mamy juz mała córeczkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Dlatego po cichu :) czekam na dalsze dobre wieści :)
    Zaczęłam czuć jajnik jakby był opuchnięty, jak szłam. Ten z którego owu była...brr dziwne uczucie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia_80 wrote:
    Jeśli mogę coś zasugerować- jesli nie udałoby się w tym cyklu, co pewnie nie będzie miało miejsca ;), to sprawdz sobie czy nie masz wyrzutu LH na początku cyklu. To sie podobno zdarza bardzo często i powoduje niszczenie komórek a mało kto to sobie sprawdza...
    Ale rozumiem Twoje doły. Ja tez je mam chociaz staramy sie naprawde krótko i mamy juz mała córeczkę.

Cóż to za badanie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Co się działo ? :O

mdłości takie ze musiałam wyjść z pokoju jak mąż odgrzewał zupę, uderzenia zimna i gorąca, dreszcze, bole glowy, bóle w dole pleców, ciągnięcie w jajnikach, biegunka. wszystko co możliwe..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    mdłości takie ze musiałam wyjść z pokoju jak mąż odgrzewał zupę, uderzenia zimna i gorąca, dreszcze, bole glowy, bóle w dole pleców, ciągnięcie w jajnikach, biegunka. wszystko co możliwe..
    Łoł, naprawdę nieciekawe objawy ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Łoł, naprawdę nieciekawe objawy ....

to były najsilniejsze objawy od kiedy brałam dupka i to skłoniło mnie do zrobienia testu i o zgrozo trafiłam na wadliwy test bo był fałszywie pozytywny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    to były najsilniejsze objawy od kiedy brałam dupka i to skłoniło mnie do zrobienia testu i o zgrozo trafiłam na wadliwy test bo był fałszywie pozytywny...
    No mój też chyba będzie z tych pozytywnie wadliwych.... była słabiutka kreska ale czy to prawda to wątpię.

• channah Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez byla słaba kreseczka..a dzisiaj i wczoraj brak :(

f2w3rjjg58quuhcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    channah wrote:
    u mnie tez byla słaba kreseczka..a dzisiaj i wczoraj brak :(
    z rannego moczu była?
    Jakim testem?
    U mnie pretest..

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ