Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKjopa3 wrote:O ja Morwa współczuję
Misia_, coffe, Alice 93 wielkie Gratulację !!!
Nadey trzymam kciuki żeby była jednak druga kreseczka.
Ja się cieszyłam, że Dupek nie daje żadnych skutków ale zaczął.
Kjopa, a co się dzieje u Ciebie? Bo nigdy nie miałam skutków ubocznych a teraz mam wrażenie ze po nim czuje się źle . Ból głowy, mdłości a dziś nawet wymioty. Nie za bardzo chce odstawiac, ale jak się nie poprawi to chyba bede musiała... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Osa uj*bała mnie w czubek głowy 3 razy !!! Wyglądam jak po wybuchu elektrowni jądrowej w Czarnobylu a dokładniej to tak jak ta pani na zdjęciu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ja mam dziś dołka
tak sobie myśle, oczywiście nadal jest szansa, że teraz się uda ale jeśli nie to nie wiem w czym problem.
Mąż wyniki dobre, ja amh ok, hsg ok, owulacja była , były a ciąży brak? przeraża mnie myśl, że może nam się nigdy nie udać skoro jest wszystko ok a nie udaje się. To już lepiej jak jest jakaś przeszkoda a tak... omg co za dzień
Jeśli mogę coś zasugerować- jesli nie udałoby się w tym cyklu, co pewnie nie będzie miało miejsca , to sprawdz sobie czy nie masz wyrzutu LH na początku cyklu. To sie podobno zdarza bardzo często i powoduje niszczenie komórek a mało kto to sobie sprawdza...
Ale rozumiem Twoje doły. Ja tez je mam chociaz staramy sie naprawde krótko i mamy juz mała córeczkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Jeśli mogę coś zasugerować- jesli nie udałoby się w tym cyklu, co pewnie nie będzie miało miejsca , to sprawdz sobie czy nie masz wyrzutu LH na początku cyklu. To sie podobno zdarza bardzo często i powoduje niszczenie komórek a mało kto to sobie sprawdza...
Ale rozumiem Twoje doły. Ja tez je mam chociaz staramy sie naprawde krótko i mamy juz mała córeczkę.
Cóż to za badanie?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:to były najsilniejsze objawy od kiedy brałam dupka i to skłoniło mnie do zrobienia testu i o zgrozo trafiłam na wadliwy test bo był fałszywie pozytywny...
-
nick nieaktualny