Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:U mnie progesteron 7dpo 33,40
Faza folikularna 0,1-0,3
Faza lutealna 1,2-15,9
Ciąża:
I trymestr 2,8-147,3ng/ml
II trymestr 22,5-95,3
III trymestr 27,9-242,5
Niestety nie zawsze wysoki prog idzie w parze z ciążą, a szkoda
Ja miałam w zeszłym miesiacu 34ng/ml
Baaaardzo sie nastawiłam, a tu du.a. Trzymam kciuki zeby u Ciebie było inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie podejrzewam ,że też by krótko się utrzymywał taki pregnyl itp, bo ja czyszczę się z hormonów w trybie biegunkowo - ekspresowym :p każde spadki hormonów działają na mnie źle, dlatego mój organizm wyrobił sobie obronę przed tym i nie produkuje ich prawie wcale... np taki progesteron, bo po co ? Na co i dla kogo ? Przy pcos przeważnie górują estrogeny , u mnie nie mają czasu na góry , albo ich nie stać na takie wczasy wszystko zawsze leży w ciemnej dupie :p
-
Ja dziś zatestowalam ale czułość 25. Co prawda widzę cień,ale mam wrażenie,że tylko ja go widzę. Mówię do mojego Tż,że te testy są jakieś zepsute,na co on "kurcze Ty już do porodu się szykujesz,a tu takie rzeczy " Poprawił mi tym humor... No nic,czekam na @. W tamtym cyklu @ przyszła 36 dc. Dziś mamy 36 dc,a nie czuje aby się na nią zanosilo. Obawiam się,że cykl mi się znów wydluzyl.. test owulacyjny pozytywny 24 dc... Ale myślałam,że to nie możliwe. Moze jest jeszcze nadzieja A,zobaczymy.10 cs
-
chanach bo może go tam nie być... Bez urazy nadey ale może widziałaś to co bardzo chciałaś no chyba że partner też widział. Ale z tego co zrozumiałam tylko ty widziałaś cień... Wstrzymaj się 2dni i powtórz test... Trzymam kciuki :*17.11.17-poronienie całkowite
-
Ale to jest przykre,że znów przyjdzie @. No trudno... ale najgorsze jest to,że cykle mi się wydłużają.. chyba,bo jeszcze @ nie przyszła wiec nie wiem. Ale jakieś pół roku temu miałam jeszcze cykle 28 dni,później 35... a teraz... test owulacyjny w 24 dc pozytywny.. Musze porobić badania hormonów ... moze któraś z dziewczyn tak miała ?10 cs
-
Ja tak miałam... Teraz jak nie mierze temp i nie robię testów owulacyjnych i nie biorę wiesiołka owulki zaczęły wcześniej przychodzić i tak z 22dc przez 18dc zeszło do 15dc w zeszłym cyklu a teraz od 8dc mam śluz płodny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 09:59
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Nadey kochana mi się foto nie wyświetliło, ale też pewnie widziałabym cień. każda chce by się udało i widzi to co chce... Tylko znając mnie i tak bym napisała, że test negatywny. Niestety często to oczy płatają figle i lepiej by Panowie sprawdzali wynik testu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 09:56
17.11.17-poronienie całkowite