Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba dołączę po teście oczywiście do tych (nie) anonimowych alkoholików Właśnie odnalazłam jeszcze całkiem nie otwartą nalewkę z czarnej porzeczki i pół butelki wina
-
Morwa jestes zajebista!!!!zapisuje sie do twojego kregu niepijacych-testujacych ja sprzatam porzadbie pokoj po pokoju lazueneczke itd i konca nie widac...
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
potforzasta wrote:Ja chyba dołączę po teście oczywiście do tych (nie) anonimowych alkoholików Właśnie odnalazłam jeszcze całkiem nie otwartą nalewkę z czarnej porzeczki i pół butelki wina
Omon, AJA_S lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Alice93 wrote:witam. u mnie dziś 16 dpo i pozytywny test ciążowy oraz beta pozytywna wynik 247 mIU/ml. jestem w totalnym szoku . bo z mężem mięliśmy starać się o drugie dziecko za kilka miesięcy . ale skoro się udało to trzeba się cieszyć więc proszę mi dziś wisienke wstawić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Laski ja głupia pipa zrobiłam dziś sikacza wyszedł bladzioch ale... 9dni temu miałam ovitrelle więc pewnie trzyma jeszcze nie?
o tyyyyy... no pewnie! Mi nawet 12 dnia po zastrzyku się utrzymywał się Nie schizuj i czekaj jeszcze 5 dni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 20:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny