Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Alice93 wrote:witam. u mnie dziś 16 dpo i pozytywny test ciążowy oraz beta pozytywna wynik 247 mIU/ml. jestem w totalnym szoku . bo z mężem mięliśmy starać się o drugie dziecko za kilka miesięcy . ale skoro się udało to trzeba się cieszyć więc proszę mi dziś wisienke wstawić
wow! wow! gratulacje!!
a czy cyferki w Twoim nicku to rocznik? -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Wow Landryneczka pięknie to wygląda, no i wykres obiecujący.
A u mnie się @ rozkrecila na maxa. Może cykl urodzinowy będzie dla mnie szczęśliwy.
nie lubię tego
ja dzisiaj dorwę męża o ile nie zaśnie bo mam ochotę i już ; p
jutro robię placki po węgiersku, kto przychodzi?borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteoretycznie ale ja sobie to tłumaczę że po prostu była zajebista owulacja ale dobrze, że taki a nie niski coby w razie co nie utrzymał ciąży
Madziu mam nadzieję, że sierpień będzie dla ciebie szczęśliwy w końcu kobieta najbardziej płodna jest w msc swoich urodzin podobno hahah -
Hej dziewczyny, przepraszam za wczorajszy wybuch
Dziś już jest nieco lepiej...
Gratuluję Alice
Madziulla nowy cykl nowe szanse
Landryneczka trzymam mocno kciuki :*
Słyszałyście o tym Księżycowym cyklu płodności?
Ciekawe zjawisko nie powiem
A jeszcze ciekawsze, że ja i mój narzeczony urodziliśmy się w pierwszym dniu ostatniej kwadry
Niestety nie pokrywa się z moimi dniami płodnymi... Ale cuda się zdarzają, prawda?17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Hej dziewczyny, przepraszam za wczorajszy wybuch
Dziś już jest nieco lepiej...
Gratuluję Alice
Madziulla nowy cykl nowe szanse
Landryneczka trzymam mocno kciuki :*
Słyszałyście o tym Księżycowym cyklu płodności?
Ciekawe zjawisko nie powiem
A jeszcze ciekawsze, że ja i mój narzeczony urodziliśmy się w pierwszym dniu ostatniej kwadry
Niestety nie pokrywa się z moimi dniami płodnymi... Ale cuda się zdarzają, prawda?
słyszałam, ale mi też się nie pokrywa :* -
Mnie dziś znowu szkła ciągnęła do tego teściowa mnie wkur...
-
Wole nawet nie mówić mam ja gdzieś nie mam zamiaru się z nią kłócić, al ja by się w lipcu udało to ona będzie wiedzieć najwcześniej w październiku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:45
-
O z tym mówieniem rodzinie to ja teraz będę przeczulona. Też mieliśmy nie mówić, ale mżą wygadał teściowej, na zasadzie "powiem Ci, ale udawaj, że nie wiesz". Teściowa wygadała całej swojej rodzinie, oczywiście każdy udaje, że nie wie. I nagle zaczęły się telefony i smsy z pytaniami co słychać, jak się czuję, co robię i czy może coś nowego nie słychać - przycisnęłam jedną kuzynkę i wygadała się, że wie. Moje pytanie: dużo osób oprócz Ciebie wie? A ona "no nie będę Ci ściemniać, wiesz jaka jest Twoja teściowa i moja babka (to siostry) wiem ja, mama, tata, dziadkowie, ciocia, wujek..." Także tyle w temacie. Ale z racji tego, że zrobiłam mężowi i teściowej awanturę jak tylko się dowiedziałam a następnego dnia zaczęłam krwawić, to przejęli się, że to po części mogło być przyczyną. Teraz mąż będzie cichutko
A co do płodności w miesiącu urodzin to ja wolę być płodna miesiąc przed -
Ja wpadam na placek wegierski bede miala obiad z glowy
Landryneczka powiedzenia
Potforzasta wspolczuje,niektore babki maja narawde spoko tesciowe ale to maly odsetek
Omon czasem z info warto poczekac ale wiesz jak jest z tymi co mowia nie mow nikomu....mowia wszystkim...nie zagmatwalam?
Bede jutro na kompie to wkleje wam ten chinski kalendarz bedziemy sprawdzac czy dzialaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny