Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie że decyzja należy do Misiowej_mamy kiedy zatestuje życze żeby wyszedł piekny pozytyw i to nie fałszywy jak u mnie. trzymam kciuki Misiowa_mama
Poprostu nikomu nie życze takiej hustawy nastrojow...najpierw pozytyw facelle a potem beta negatywna.. ja poprostu bede czekac do 30 dc i odrazu na bete isc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:ja bym chyba w 10 dpo nie robiła
Potwierdzam. Najlepiej poczekać chociaz do 12-13 dpo. chociaz mi i tak fałszywie dodatni 12-13 dpo wyszedl. najpewniejsza jest jednak beta z krwi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 15:13
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiowa_mama wrote:na betę chce w poniedziałek-środę iść wiem, że nie powinnam testować, że mam czekać. w teorii wszystko wiem, ale zbliża się ten czas i nie mogę wytrzymać
Doskonale Cie rozumiem. :* Ja tez tu pissze ze poczekam do terminu @ i dopiero 29-31 dc ide na bede odrazu ze nie bede sikac na testy a czy wytrzymam nie wiem...
narazie jestem twarda w pisaniu...
wiem jedno..nikomu nie życze zeby trafil na taki test jak ja..bo ta beta wbila mnie w fotel...nie mialam sily nawet plakac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModrzewiowa wrote:Powinna być teraz.
a plamienie od wczoraj...kurcze, nie chcę się łudzić, wiem, że plamienie to dobry wstęp do @....
tez Cie nie chce nakrecac ale nie zawsze plamienie oznacza @ ona nie musi sie rozwinąć. I tak musisz poczekac do rana bo sikance robi sie rano. jak sie nie rozwinie to @ to testujModrzewiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam. u mnie dziś 16 dpo i pozytywny test ciążowy oraz beta pozytywna wynik 247 mIU/ml. jestem w totalnym szoku . bo z mężem mięliśmy starać się o drugie dziecko za kilka miesięcy . ale skoro się udało to trzeba się cieszyć więc proszę mi dziś wisienke wstawić
Madziulla, Omon, Fipsik, AJA_S, Kjopa3, Morwa, ZakreconaŻona, Paulette, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
morwa stoi stoi jak najbardziej;)))
alice super gratuluje;)
madziulla kolejny miesiąc jest nasz;)Alice93, Morwa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-