Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mnie dzisiaj szyjka ciągnęła i takie lekkie kucia były ale przeszło, co nie zmienia faktu że dziwne to było aż źle ki było chodzić bo ciągnęło dodatkowo jest wysoko ale ani twarda ani miękka taka bardziej rozpulchniona, do tego piersi bolą.
-
Fipsik wrote:co do testów to allegrowy mi pokazał cień cienia a następnego dnia kupiłam w aptece DOZ ich firmy i wyszła krecha ładna. 6 zł kosztował, więc niewiele. Jak macie te apteki gdzies blisko to może spróbujcie
https://www.doz.pl/apteka/p2947-Domowe_Laboratorium_LH_Test_owulacyjny_1_opakowanie_5_testow -
Magda87 wrote:Polecam kupić LH Vitam. Na allegro kosztuja 9,90 zł (w aptece koło 15-16), a są dobre
mi najtańsze z allegro o czułości 10 wykazały i ciążę i owulke
dzisiaj beta 253 , we wtorek była 84Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:22
ZakreconaŻona, Milka1991, Morwa, Kjopa3, Sylwia_80 lubią tę wiadomość
-
Misia piękna beta gratuluję
misia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje :*
jedyne co nie wypaliło to wizyta u gin ..bo nie miała czasu mnie przyjąć, pewnie i tak nie było by nic widać na usg, ale myślałam że może chociaż mi da jakiegoś dupka w razie gdyby bolało albo jakieś plamienia wystąpiły, tymbardziej że pracę mam fizyczną i trochę się boję żeby tam nic się nie zadziało ;/ więc w przyszły czwartek wizyta.. nawet nie wiem czy gdyby bolało to czy mogę no spe brac ;/
-
ja piję piję piję drinusia, a co!!!oficjalnie zaczęłam urlop i kończe go 19 sierpnia, a w zasadzie nie kończę, bo zajdę i przejdę na l4, a kto mi zabroni zachodzić
misia beta jak marzenie;)
misia_, Misiowa_mama, ZakreconaŻona, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
misia_ wrote:chętnie bym cos dziabnęłaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:zawsze możesz łyknąć warka 0%- mi jak ją mąż przynosi- mówi:masz kotek tylko nie napij się n ie szalej;))) a i nospe można brać w ciąży i paracetaml jedynie, ale co do niego mam wątpliwoci(robiono badania na cięrnych i okazało się, że te co brały ten lek mają dzieci często z zaburzeniami autystycznymi- naukowcy ciągle szukają)
warka zero po prostu marzenie ;p
no właśnie z tymi lekami to lepiej uważaćDemsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:A ile dni miałaś te bóle? Bo ja juz 6dpo plus brzuch boli miesiaczkowo
nie pamietam dokladnie ale jakies 4-5 dni po owu. jak siadalam ból, jak sikalam tez ból...
Nadey coraz blizej do testowania, trzymam kciuki
AJA_S mój ma morfologie 3% a normy sa powyzej 4 i lekarz nic nie wspominal zeby cos z tym robic. -
nick nieaktualnymarciaa wrote:ja chyba lipcowa nie będę...
miałam śluz wodnisty, a dzisiaj poczułam mokro - myślałam że może to płodny
a wyleciał biały kłaczkowaty i przylepny...
także chyba jednak bez owu
co Ty gadasz. kobiety nie obserwuja sluzu bo np jest wsrodku a owulacje maja wiec spokojnie. Z tym śluzem to nie jest tak ze jak nie widzisz go to nie ma owu...