Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA będzie dobrze i wyniki wyjdą idealnie tylko musicie w to wierzyć
-
Zepsuł mnie wierzyłam póki nie zaczął wątpić... musi do cholery być dobrze! Zaczynają mnie wnerwiać ciężarne które wcale nie chciały mieć dzieci! Jeszcze potrafi ci taka w twarz powiedzieć, że "jak dają pieniądze to trzeba korzystać" nosz szlak mnie trafi kiedyś na tej kasie >[17.11.17-poronienie całkowite
-
Aja takich nie słuchaj Zobacz ile nas tu jest i niedługo wszystkie będziemy mieć dzieci i wcale nie dla jakichś głupich 500 złotych, tylko dla miłości bezwarunkowej.
-
nick nieaktualny
-
Ale aż oczy mi się zaszkliły... Pocieszyła mnie klientka, że karma wraca... I jak to pięknie ujęła wprost to mojej rówieśniczki "dz***a nawet jak urodzi papieża to d****ą pozostanie" Dziewczyna nawet nie wie kto jest ojcem. Chciała usunąć to dziecko, ale że dostanie kasę to może się "pomęczyć".
Nawet jeśli zrobiła to dla pieniędzy powinna zachować to dla siebie... A nie chwalić się tym w sklepie przy dwóch starszych babkach i kilkuletnim dziecku...
Dialog wywiązał się wtedy jak zaczęłam z chłopcem gadać podając mu balona bo mamy teraz 20lecie Eko... Ale babcia z charyzmą trzeba przyznać. Bo jak D. stała tak szybko spieprzyła17.11.17-poronienie całkowite -
Landryneczka wrote:Aja dzis wyniki?
Tak już są czekam na B i jedziemy... A ty jedziesz do lekarza... Ale już! :*
Edit. Możemy zdecydować się to jednego wątku? Bo nie ogarniam xDWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 16:27
17.11.17-poronienie całkowite -
ZakreconaŻona wrote:Madzia ja mam 20 druga rocznicę obysmy mogły już balowac we 2,5 (z bejbikiem w drodze)
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:A ja drugiego sierpnia am druga rocznice subu.pozno sobie subowalismy.nasz czterolatek wtedy niosl nam obraczki
Demsik lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAja ja miałam ból jajnika przed owulacją i kilka dni po owulacji. pytalam gin bo mialam wtedy monitoring. i mowila ze to normalne i sie nie martwic (miałam duzy pecherzyk 29mm)
Ja mam pierwsza rocznice ślubu 10 lipca 2 lipca sie poznalismy czyli w sumie 7 lat razem juz jestesmy
Dziewczyny ktore biora bromergon na prolaktyne, pijecie alkohol? bo ja nic nie pije a przyznam sie ze przydalo by mi sie na wyluzowanie od czasu do czasu. -
nick nieaktualnygosia89 wrote:Aja ja miałam ból jajnika przed owulacją i kilka dni po owulacji. pytalam gin bo mialam wtedy monitoring. i mowila ze to normalne i sie nie martwic (miałam duzy pecherzyk 29mm)
Ja mam pierwsza rocznice ślubu 10 lipca 2 lipca sie poznalismy czyli w sumie 7 lat razem juz jestesmy
Dziewczyny ktore biora bromergon na prolaktyne, pijecie alkohol? bo ja nic nie pije a przyznam sie ze przydalo by mi sie na wyluzowanie od czasu do czasu. -
nick nieaktualny
-
A mnie od owulacji ciągle boli głowa,raz mocnej a raz słabiej. Do tego 2 dni temu obudziłam się ze stanem podgoraczkowym,zmierzyłam pod pacha,bo było mi zimno i czułam się słabo. Termometr pokazał 37 stopni.Jeszcze jakieś 3 dni do @... przynajmniej w tamtym cyklu była w 36 dc10 cs
-
Aja przykro mi to ciezkie tematy dla par,bardzo ciezkie.moj ma parametry swietne lekarz stwierdzil ze na 20lat starczy ale przy tym ja mam chwile smutku ze nie moge mu dac dziecka.a gdy mezczyznie cos zle wyjdzie w wynikach to wtedy jest trudne do obgadania bo na sie wlacza "bede sie leczyc i zrobie wszystk" a im "mozesz mnie zostawic".musisz mu dac chwile zeby sie oswoil i bedzie myslal inaczej ale ze spokojem.trzymam za was wielkie kciuki.
Nadey obserwuj sie kto wie co sie czaiDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny