Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam porównanie. Kupiłam z allegro i rossmanowe. Z allegro nie pokazywały 2 kresek w dniu owulacji, z rossmana idealnie pokrywało się z USG.
Tak samo miałam z ciążowymi. Co prawda w ciazy z cora to własnie allegrowe mi pokazały cien na teście, ale teraz po podaniu pregnylu na teście allegrowym ( to oczywiście już od innego sprzedawcy) nie pokazało sie NIC, a hcg w moczu było na pewno jeszcze spore, zrobiłam test apteczny i były 2 piekne krechy...
Z allegro to loteria. Ja radzilabym albo z rossmana albo apteczne.borsuk, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie te z allegro i różowe i niebieskie, ani razu nie pokazały owulacji. W dniu owulki zrobiłam test z allegro i z rosmana ,,domowe laboratorium" i allegrowy nic a z rosmana dwie piękne tłuste krechy
Isia93 lubi tę wiadomość
-
Ja pierwsze kupowałam w aptece, ale uważam, że są strasznie drogie Przy regularnych cyklach można sobie pozwolić, ale jak u mnie dwa cykle wcześniej owulacja była w 59 dniu to wydałabym na te testy majątek
Mi te z allegro wcześniej wychodziły, w ostatnim cyklu dzień przed owulacją był prawie pozytywny, no ale ja je zawsze robiłam wieczorem jak szłam pod prysznic a najlepiej je robić w południe.
No ale ja mam PCOS i mi lekarz powiedział, że jak zbadam hormony to LH będzie na 90% podwyższone (i tak z resztą było) więc u mnie te testy i tak są niemiarodajne. Ale przed tamtą wizytą zakupiłam spory zapas więc sikam, żeby się nie marnowały Mam ich chyba jeszcze 20, więc będą na ten cykl a potem już nie będę kupować żadnych. -
nick nieaktualny
-
ja właśnie mam z allegro i nic nie pokazują juz sama nie wiem co mysleć bo jajniki kłują więc coś sie dzieje wczoraj myslalam w rosmanie nad testami ale 25 zł-chyba jednak je kupię skoro takie macie doswiadczenia z tymi z all
-
Szkoda, że posty moje są nieczytane. U mnie @. Już drugi raz piszę.
Powodzenia dla reszty!
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja zadzwonilam do gabinetu sie spytac czy mail dotarl i babka z sekretariatu przeczytala przy mnie meila i sie pytala czy mam czas po pracy
ze oni oojetnie cy sikany test czy beta pozytywna musza traktowazc jako znak ze cos sie dzieje i mam sie koniecznie pokazac
Madziulla! Bo nie napisałaś w końcu :p
Jaki ten test który pokazał druga kreske był, tzn jakiej firmy? -
nick nieaktualnyBitterSweetSymphony wrote:Szkoda, że posty moje są nieczytane. U mnie @. Już drugi raz piszę.
Powodzenia dla reszty!
Bitter kochana są czytane. W ostatnim poście napisałaś że moge Ci wpisać @ ale jeszcze jej nie masz.
Nie zaznaczam @ puki jej nie ma.
Przykro mi że przylazła. powodzenia w kolejnym cykluborsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Madziulla! Bo nie napisałaś w końcu :p
Jaki ten test który pokazał druga kreske był, tzn jakiej firmy?
Pink niby super czuły 10. oczywiscie biel wizira. Temp spada nadchodzi @. Dupa z tego będzie. Niestety matka zastępcza wątku nie da przykładu w lipcu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaa, no to wszystko jasne. Facelle pokazuje wartosci zblizone do 1.
On jest tak czuły ze jakikolwiek skok hcg jest wychwytywany. Wiesz co, to całkiem prawdopodobne ze moze byc niespodzianka
A mozesz powtórzyc bete powiedzmy jutro? Bo jak bedzie rosła no to wiadomo, a jak nie, to nie bedziesz zyła w zawieszeniu. Temperature masz cały czas piekna. No i ja bym nie odstawiała dupka poki nie bede miała 100% pewności... -
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:aaa, no to wszystko jasne. Facelle pokazuje wartosci zblizone do 1.
On jest tak czuły ze jakikolwiek skok hcg jest wychwytywany. Wiesz co, to całkiem prawdopodobne ze moze byc niespodzianka
A mozesz powtórzyc bete powiedzmy jutro? Bo jak bedzie rosła no to wiadomo, a jak nie, to nie bedziesz zyła w zawieszeniu. Temperature masz cały czas piekna. No i ja bym nie odstawiała dupka poki nie bede miała 100% pewności...
ja czesto zaczynam cykle z temp kolo 37. to moja podstawowa temp ciala. lekarz kazal mi najwcześniej poniedziałek wtorek bete zrobic. jak @ nadl nie bedzie i niestety tego bede sie trzymac. ale dzieki ze jescze wierzysz w moj cykl. :* ja niestety znam swoj org i wiem po dzisiejszej temp ze kropka nie ma -
Ja rocznik 84 madziulla.
Bittersweet... przykro mi wiem co czujesz bo ja sie mecze drugi dzien z @
Madziulla lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny