Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja testu nie robię. Temperatura spadła na łeb na szyje;(
Wolałabym już dostać @ wczoraj kiedy był jej termin niż narobić siobie małych, złudnych nadzieji;(
No nic żegnam się z Wami tutaj i jak przyjdzie @ to przenoszę się na sierpień.
Trzymam za Was kciuki ;**
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyjustysia 90 wrote:Za wysokie tsh, potrzebny endokrynolog, w staraniach tsh powinno być do 1.5 miałam tak samo
-
Isia93 wrote:Ja testu nie robię. Temperatura spadła na łeb na szyje;(
Wolałabym już dostać @ wczoraj kiedy był jej termin niż narobić siobie małych, złudnych nadzieji;(
No nic żegnam się z Wami tutaj i jak przyjdzie @ to przenoszę się na sierpień.
Trzymam za Was kciuki ;**Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasem sie zastanawiam czy lekarz po prostu nie szuka na sile powodu czemu sie nie udaje i kaze badac wszystko po kolei i leczyc wszystko co mozna.
Moja ginka nie ruszyla tsh mimo tego ze mialam w samym srodku wartosc czyli coskolo 2 albo troche wiecej. Powiedziala, ze jest spoko i nie powinnysmy szukac w tym problemu. Gorzej z prl ktorej bylo 2x wiecej niz gorna granica...wiec tu ja mam pytanie czy jak zbilyscie wartosc prolaktyny to moglyscie leki odstawiac do staran czy brac az sie zajdzie? -
Ja brałam bromergon i w pierwszym cyklu od razu zaszłam w ciąże. Byłam po pozytywnym teście u gin i powiedział żeby odstawić. Przed branien bromka prolaktyne miałam 1200 przy normach do 600Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Isia rozumiem Twoje zmartwienie bo temp poszła w dol. Ale przy takim spadku może jeszcze odbić. Pozwól ze nie zaznaczę ci @ dopuki nie zobaczę potwierdzenia na wykresie. Tymczasem nadal trzymam kciuki
Ok. Mam jeszcze cichutką nadzieję bo @ jeszcze nie ma ale to raczej kwestia czasu. Jeśli jednak przyjdzie to się nie poddaję, podobno kobieta jest najbardziej płodna w miesiącu swoich urodzin a lipiec to mój miesiąc więc walczymy;)
Właściwie ten cykl był bez starań co widać po na wykresie, więc nie powinnam się tym za bardzo przejmować i tak było do wczoraj zanim zobaczyłam rano temperaturę, która narobiła mi nadziei;/Madziulla, borsuk lubią tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie dlgo nie przez 2-3 cykle uzywalam bo przez pol roku od wrzesnia 2015 do marca 2016 nie @ bo staosowalam leki dajace sztuczna menopauze na endometrioze. wiec z 2 -3 razy uzylam go przed wrzesniem i teraz ten 1 cykl bo mi sie przypomnialo ze mam wogole ten zel