Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvitae13 wrote:podniosłaś mnie na duchu, dzieki!
Wszędzie czytam, że starając się powinno być na poziomie 1, max 1.5.
Ciekawa jeszcze jestem czy jednak ten poziom TSH może wpływać na zaburzenia cyklu. Ewidentnie się w nim coś nie tak dzieje.
Bo to prawda ze TSH powinno być w okolicy 1 dla staraczek co do reszty się nie wypowiem bo się nie znam ja miałam ostatnio 2 z hakiem i lekarz zwiekszyl mi dawke letroxu. wiec dla własnego spokoju skonsultuj to z lekarzem
Ale spokojnie to prawda ze go się szybko zbija i nie koniecznie taki poziom może wplywac na jakość cyklu bo tez takie miałam TSH a cykle regularne i owulka była. wiec glowa do gory cycki do przodu szybko to zbijeszWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 21:52
Landryneczka, misia_, vitae13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWinko wieczorową porą Która dołącza?
Laski przedtestowe Wasze zdrowie za wyskanie II na jednym teście
Laski potestowe negatywne Wasze zdrowie aby ta @ była przez najbliższe 9 mc tą ostatnią.
Laski zaciążone Wasze zdrowie za spokojne i nudne ciąże a my wszystkie oczekujące czekamy na Wasze wiruski!
No to cyk )Landryneczka, misia_, Madziulla, AJA_S, borsuk, vitae13, Morwa, Sylwia_80, Omon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Winko wieczorową porą Która dołącza?
Laski potestowe negatywne Wasze zdrowie aby ta @ była przez najbliższe 9 mc tą ostatnią.
Laski zaciążone Wasze zdrowie za spokojne i nudne ciąże a my wszystkie oczekujące czekamy na Wasze wiruski!
No to cyk )ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Winko wieczorową porą Która dołącza?
No to cyk )
Pij za mnie pij. ja jeszcze się wstrzymuje i pozostaje przy soczku
Kciukam za kolejny cykl u Ciebie
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Pij za mnie pij. ja jeszcze się wstrzymuje i pozostaje przy soczku
Kciukam za kolejny cykl u Ciebie
Madzia za Ciebie też piję co by beta wariatka urosła w górę jak szalona a w macicy mościł się dziedzicMadziulla, borsuk lubią tę wiadomość
-
ZakreconaŻona wrote:Winko wieczorową porą Która dołącza?
No to cyk )
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:co ty ja nie pije nic już biorę leki a jednak piwo to alkohol wiec nie chce żeby mi osłabiało dziłanie leków no i w końcu w 2t4d jestem ciąży więc jak to hahahah
jakie leki? dupka tylko? ja właśnie sączę carlo rosi i się nie przejmuję niczym Ronaldo tak gra, że nie można na suchoZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvitae13 wrote:Dzieki Madziulla. Jak wizyta?
Lekarz kazal odstawić dupka i czekac na @ jak się do poniedziałku nie ponjawi zrobić bete i od razu tego samego dnia przyjść do niego. nie przekresla ciąży ale dal do zrozumienia ze sikance często się myla nawet w ta strone -
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Haha nie przebijesz mnie nie ma mowy To ja żre jakby miesiąc mi jeść nie dawali...
Dziewczyny mam 2pytania...
1 odnośnie inofemu, czy ma to wpływ że nie rozpuszczam tylko biorę na sucho i popijam wodą?
2 czy to normalne że od ostatniej owulki wciąż pobolewa mnie prawy jajnik? takie delikatne kłucie dziś się na siliło i bardziej promieniuje do środka... Mam się czym martwić?
AJA ja mam te bóle janików a to dopiero 5 dc. jak ostatnio miałam te bóle poszłam do lekarza ale nie miałam żadnej torbieli ani nic... ostatnimi czasy mam te bóle często właśnie na początku cyklu jakby jajniki się rozkręcały....
p.s. przeglądam moje wyniki sprzed 2 lat - TSH 3.18! -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Lekarz kazal odstawić dupka i czekac na @ jak się do poniedziałku nie ponjawi zrobić bete i od razu tego samego dnia przyjść do niego. nie przekresla ciąży ale dal do zrozumienia ze sikance często się myla nawet w ta strone
Ja tez drinuje, i to zdrowo. Dzisiejszy dzien dal popalic.
Zdrowko! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:AAA jeszcze jedno co do TSH. To że masz takie nie oznacza ze nie zajdziesz z takim bo i z takim można zajść w ciaze ale jest trudniej.
no wiec ten tego... trzymam kciuki -
nick nieaktualny