Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nadey wrote:Jesteś może po tabletkach antykoncepcyjnych ? Bo mi się wydaje,że cykle tak mi sie rozjechaly po nich... lekarz tez tak twierdzi i kazał nie myśleć jeszcze o badaniach hormonów . (Robiłam tylko tarczyce i wyniki w normie. )
Nie, zawsze byłam przeciwna tabletkom bo zawsze myślałam że zaliczymy wpadkę... Ale mój B bardzo się pilnowałWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 10:00
Kjopa3 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:e to u mnie 12 dni to już nie a 14 to tym bardziej hahah max do 7 dnia miałam raz 3dpo już nie u każdego jest inaczej
Landryna, najlepiej kup sobie dwa testy u zrób dwa dni pod rząd- jak drugi wyjdzie ciemniejszy to wszystko bedzie jasne
Trzymam kciuki! -
nick nieaktualnynadey wrote:Dziewczyny na innym forum potwierdziły,że też widzą. Ale możliwe,że go tam nie ma.
Za bardzo się spinam
Spokojnie, powtórz test. Moja ciąża z córą tez zaczęłam się cieniem cienia cienia widocznym tylko dla mnie , generalnie poszłam na bete bo miałam przeczucia , 12dpo tez był ledwo widoczny cien, u mnie długo wychodziły delikatne drugie kreskinadey lubi tę wiadomość
-
A ja melduje @ i spadam na sierpień wredna w 26 dc przyszła teraz będę czekać na ładny skok temp i dopiero wezmę luteine od 3 dpo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 11:03
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:A ja melduje @ i spadam na sierpień wredna w 26 dc przyszła teraz będę czekać na ładny skok temp i dopiero wezmę luteine od 3 dpo
A to franca!
Ale wiesz, przynajmniej jak wczesniej przyszła to szybciej bedzie kolejne odliczanie.
Trzymam kciuki za Twój sierpień, spotkamy się na nowym wątku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dziewczyny a u mnie cień, ale naprawdę cień 11 dpo. We wtorek zrobię powtórkę.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Dziad już leży w koszu
A poza tym nie potrafię dodać zdjęcia tu taki ze mnie mistrz techniki
To ja Ci powiem :p
Jest taka strona http://www.fotosik.pl/, zrzuć zdjęcie z telefonu na pulpit, załaduj do serwisu i skopiuj taki kod, który sie pojawi
Lubimy patrzeć na cienie cieniaMisiowa_mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O ja Morwa współczuję
Misia_, coffe, Alice 93 wielkie Gratulację !!!
Nadey trzymam kciuki żeby była jednak druga kreseczka.
Ja się cieszyłam, że Dupek nie daje żadnych skutków ale zaczął. -
nick nieaktualnyJa mam dziś dołka
tak sobie myśle, oczywiście nadal jest szansa, że teraz się uda ale jeśli nie to nie wiem w czym problem.
Mąż wyniki dobre, ja amh ok, hsg ok, owulacja była , były a ciąży brak? przeraża mnie myśl, że może nam się nigdy nie udać skoro jest wszystko ok a nie udaje się. To już lepiej jak jest jakaś przeszkoda a tak... omg co za dzień -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ja mam dziś dołka
tak sobie myśle, oczywiście nadal jest szansa, że teraz się uda ale jeśli nie to nie wiem w czym problem.
Mąż wyniki dobre, ja amh ok, hsg ok, owulacja była , były a ciąży brak? przeraża mnie myśl, że może nam się nigdy nie udać skoro jest wszystko ok a nie udaje się. To już lepiej jak jest jakaś przeszkoda a tak... omg co za dzień
Długo się staracie?
Podobno nawet zdrowa para może się starać około roku.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny