Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też zagłębiałam się w ten kalendarz księżycowy. Pierwsza ciąża się zgadzała lub dwa dni wcześniej jakoś. W tamtym roku zaszłam w ciążę dzień przed tą księżycową ale poroniłam. Ponad rok i nic a owulacje z tą księżycową się nie pokrywają.
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Misiowa mama ogromnie się cieszę, dajesz mi nadzieję!! Też jestem po cp ...
Uszy do góry! Masz już jedno dziecko, a zobacz ile z nas tutaj stara się dopiero o to pierwsze. U nas minęło dopiero 1.5 roku starań, w tym jedna nieudana ciążą i powiem Ci, że jest ciężko, ale trzeba dać radę i tyle. Zazdroszczę staraczkom, które mają już to jedno dziecko...
Wiem,
Mój mąż mi to stale powtarza...
Ale co zrobić, jak chęć posiadania drugiego dziecka jest tak silna że przysłania zdrową logikę? -
Sylwia_80 wrote:Wiem,
Mój mąż mi to stale powtarza...
Ale co zrobić, jak chęć posiadania drugiego dziecka jest tak silna że przysłania zdrową logikę?
Udało Wam się za pierwszym razem, to za drugim też na pewno się uda. Prędzej, czy później Trzymam kciuki!Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Madziulla najwięcej tiririr zapodajcie 21 bo dzień Twoich urodzin to 5 po pełni czyli 21 lipiec to Twój najpewniejszy dzień
nadal probuje rozkminic...mówisz 5 dni po pelni 21 lipiec. ale w lipcu 2016 roku pelnia jest 29 a 5 dni pozniej to 3 sierpnia. rosy ale dla mnie to jak dla debil trzeba takie rzeczy... -
Demsik wrote:To wyliczcie jeszcze moje dzialania 02.08.1984
Między nowiem a piewszą kwadrą czyli 2-10 sierpień a najpewniejszy dzień to 8 sierpień.
Kjopa czasami wychodzi w terminie @
Mi też się nie pokrywają ale tak jak już kiedyś pisałam z małym zaszłam kilka dni przed @ właśnie wg kalendarza księżycowego wiem bo wtedy tylko raz było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny