Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, ja bardzo liczę na lipiec. Po pierwsze dlatego, że mam wtedy urodziny, a podobno miesiąc urodzin jest najbardziej płodny
Poza tym prawdopodobnie zatestuję w lipcu aż dwa razy
No i po trzecie w sierpniu mam termin laparoskopii, więc mam ogromną nadzieję, że jednak w szpitalu nie będę musiała się pojawić.
Pozdrawiam i proszę mnie wstępnie wpisać na 2 i 31Paulette lubi tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:ja w miesiącu swoich urodzin zobaczyłam II kreski to może i coś w tym jest
ja w lipcu nie mam żadnych urodzin ani imienin, ale za to urodziła bym jeszcze przed egzaminem zawodowym i przed ślubemPaulette lubi tę wiadomość
-
To mnie na 21 proszę wpisać , miesiąc urodzin mojej córki może bedzie wreszcie szczęśliwy ...
Paulette lubi tę wiadomość
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyojejku wrote:tez dobra motywacja
chociaż przy moim szczęściu to zajdę w ciąże i na ślub będę rodzić. Albo po Bożemu po ślubie zajdę -
nick nieaktualnyPaulette wrote:na egzamin co prawda też mogę iść już z brzuszkiem bądź na wesele. Jedynie co to jeśli sie nie uda teraz to muszę policzyć sobie termin porodu wrześniowy w sensie za rok. Kiedy musimy przystopować, bo bym nie chciała przekładać ślubu z racji porodu chociaż dopiero lutowe porody się szykują to cóż mam jeszcze kilka miesięcy na starania
chociaż przy moim szczęściu to zajdę w ciąże i na ślub będę rodzić. Albo po Bożemu po ślubie zajdę
Noc poślubna na porodowce padlam a tak poważnie to ja wierzę że uda Ci się szybciej i placzysz ślub z chrzcinamiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 11:25
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AhnaKlementyna wrote:Witajcie, ja bardzo liczę na lipiec. Po pierwsze dlatego, że mam wtedy urodziny, a podobno miesiąc urodzin jest najbardziej płodny
Poza tym prawdopodobnie zatestuję w lipcu aż dwa razy
No i po trzecie w sierpniu mam termin laparoskopii, więc mam ogromną nadzieję, że jednak w szpitalu nie będę musiała się pojawić.
Pozdrawiam i proszę mnie wstępnie wpisać na 2 i 31 -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Wolałabym juz dostać bo chce mieć na wyjazd z głowy @ a jadę w piątek. ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żyję, ale co to za życie Byłam wczoraj u ginki i powiedziała, że z takimi wynikami męża to tylko inseminacja wchodzi w grę. Jestem strasznie podłamana tymi wiadomościami. Idziemy jeszcze do androloga z tymi wynikami. Zobaczymy co powie. Na razie odstawiam wszystkie leki na dojrzewanie jajeczek, przyrost endometrium i ewentualne podtrzymanie. Gina stwierdziła, że i tak do zapłodnienia nie dojdzie.
Zostaję z wami, ale tylko dla dotrzymania towarzystwa
Madziulla udanego urlopu wypoczywaj, złap dużo słonka i nazbieraj sił do dalszej walki
Morwa dziękuję za miłe słowa. Chciałabym, żeby było tak jak piszeszJeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.