X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana wpisz mnie na 22 ,może dostanę prezent na.urodzinki: ) hi hi

Paulette lubi tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    to jeszcze kilka dni musisz być uzbrojona w cierpliwość.. ehh że to wszystko musi być takie trudne i skomplikowane :/
    Dokładnie...

• AhnaKlementyna Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ja bardzo liczę na lipiec. Po pierwsze dlatego, że mam wtedy urodziny, a podobno miesiąc urodzin jest najbardziej płodny :)
    Poza tym prawdopodobnie zatestuję w lipcu aż dwa razy :)
    No i po trzecie w sierpniu mam termin laparoskopii, więc mam ogromną nadzieję, że jednak w szpitalu nie będę musiała się pojawić.
    Pozdrawiam i proszę mnie wstępnie wpisać na 2 i 31 :)

Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
    uwo9yx8dxn9xx73n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w miesiącu swoich urodzin zobaczyłam II kreski to może i coś w tym jest :)
    ja w lipcu nie mam żadnych urodzin ani imienin, ale za to urodziła bym jeszcze przed egzaminem zawodowym i przed ślubem ;)

ojejku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    ja w miesiącu swoich urodzin zobaczyłam II kreski to może i coś w tym jest :)
    ja w lipcu nie mam żadnych urodzin ani imienin, ale za to urodziła bym jeszcze przed egzaminem zawodowym i przed ślubem ;)
    tez dobra motywacja :)

• Alexiaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie na 21 proszę wpisać , miesiąc urodzin mojej córki może bedzie wreszcie szczęśliwy ... :-)

rfxgvfxmlhof5yo3.png
    km5stv73t4xzfb4j.png
    ......
    Moje bliźniaczki Liwia <3 :-* i Adrianna (35 tc [*] :-( Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    tez dobra motywacja :)
    na egzamin co prawda też mogę iść już z brzuszkiem bądź na wesele. Jedynie co to jeśli sie nie uda teraz to muszę policzyć sobie termin porodu wrześniowy w sensie za rok. Kiedy musimy przystopować, bo bym nie chciała przekładać ślubu z racji porodu :D chociaż dopiero lutowe porody się szykują to cóż mam jeszcze kilka miesięcy na starania :)

chociaż przy moim szczęściu to zajdę w ciąże i na ślub będę rodzić. Albo po Bożemu po ślubie zajdę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    na egzamin co prawda też mogę iść już z brzuszkiem bądź na wesele. Jedynie co to jeśli sie nie uda teraz to muszę policzyć sobie termin porodu wrześniowy w sensie za rok. Kiedy musimy przystopować, bo bym nie chciała przekładać ślubu z racji porodu :D chociaż dopiero lutowe porody się szykują to cóż mam jeszcze kilka miesięcy na starania :)

chociaż przy moim szczęściu to zajdę w ciąże i na ślub będę rodzić. Albo po Bożemu po ślubie zajdę :D

Noc poślubna na porodowce :D padlam :D a tak poważnie to ja wierzę że uda Ci się szybciej i placzysz ślub z chrzcinami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 11:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepsza noc poślubna :D a na weselu taka w bieli i z welonem taka czysta :P pragnę dziecka ale ta wizja średnio mi się podoba :D

Madziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam, żeby nikt drugiej nie założył :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś czuje ze czerwcowe i lipowa testowanie mi się przesunie nie mam jeszcze @ po odstawieniu w czwartek dupka

• Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja też bym chciała dołączyć - bo tak w maju nie zajde bo to by było dziwne drugie dziecko w Lutym urodzić:) - czerwiec jakos go nie czuje - ale lipiec musi być mój :)

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, chodź na czerwiec, jak nie czujes zto tym bardziej kropek zrobi Ci niespodziankę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Coś czuje ze czerwcowe i lipowa testowanie mi się przesunie nie mam jeszcze @ po odstawieniu w czwartek dupka
    Madziulla, ale jeśli nawet, to plusem jest dobrej długości fl :) to tez swojego rodzaju sukces :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Madziulla, ale jeśli nawet, to plusem jest dobrej długości fl :) to tez swojego rodzaju sukces :)
    Wolałabym juz dostać bo chce mieć na wyjazd z głowy @ a jadę w piątek. ..

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AhnaKlementyna wrote:
    Witajcie, ja bardzo liczę na lipiec. Po pierwsze dlatego, że mam wtedy urodziny, a podobno miesiąc urodzin jest najbardziej płodny :)
    Poza tym prawdopodobnie zatestuję w lipcu aż dwa razy :)
    No i po trzecie w sierpniu mam termin laparoskopii, więc mam ogromną nadzieję, że jednak w szpitalu nie będę musiała się pojawić.
    Pozdrawiam i proszę mnie wstępnie wpisać na 2 i 31 :)
    Jesteś wpisana na moje urodziny ;) liczę na prezent od Ciebie w postaci zdjęcia testu z dwoma kreseczkimi i masą wirusów ciążowych :) oczywiście o pierwszy termin mi się rozchodzi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Wolałabym juz dostać bo chce mieć na wyjazd z głowy @ a jadę w piątek. ..
    moja ostatnia fl wydłużyła się o 2 dni :/ i to był koszmar więc wiem kochana co czujesz.. albo niech wredota przychodzi, albo niech się II kreski pokazują na teście :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny zyjecie? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zyje. w koncu @ przylazla :D

• AhnaKlementyna Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyję, ale co to za życie ;) Byłam wczoraj u ginki i powiedziała, że z takimi wynikami męża to tylko inseminacja wchodzi w grę. Jestem strasznie podłamana tymi wiadomościami. Idziemy jeszcze do androloga z tymi wynikami. Zobaczymy co powie. Na razie odstawiam wszystkie leki na dojrzewanie jajeczek, przyrost endometrium i ewentualne podtrzymanie. Gina stwierdziła, że i tak do zapłodnienia nie dojdzie.

Zostaję z wami, ale tylko dla dotrzymania towarzystwa :)
    Madziulla udanego urlopu :) wypoczywaj, złap dużo słonka i nazbieraj sił do dalszej walki :)

Morwa dziękuję za miłe słowa. Chciałabym, żeby było tak jak piszesz :)

Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
    uwo9yx8dxn9xx73n.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ