Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, mogę do Was dołączyć? Dziś dostaliśmy zielone światło od mojej ginekolog. Wcześniej staraliśmy się 5 miesięcy, po badaniach okazało się że mam problemy z prolaktyną. Pierwszy cykl z bromergonem i pozytywny test. Niestety nasze szczęście nie trwało długo. W 10 tyg okazało się, że naszemu maluszkowi przestało bić serduszko ;( Teraz mamy trochę utrudnione, TŻ wraca tylko na weekendy do domu, ale nie tracimy nadziei.
Termin @ wypada 1 lipca. Super prezent mielibyśmy na pierwszą rocznicę ślubuPaulette lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuż po wizycie pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym odpowiadają 5 tc więc ovu była tak jak program wyliczył. Na chwilę obecną ciąża rozwija się tak jak należy . Dostałam skierowanie na podstawowe badania, zrobił cytologie. Za 2 tyg kolejna wizyta (post skopiowany)
Madziulla, AJA_S, Morwa, anuschka, Mona_M, Ania-nowa, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ja melduję dzisiejszą @. Madziulla idziemy łeb w łeb Życzę nam obu dwóch kreseczek w lipcu.
Proszę o przepisanie mnie na 8 lipca, to dzień moich urodzin to może będzie szczęśliwy... aha i o wykreślenie z 31. Na pewno drugi raz nie zdążę zatestować. Coś mi się ostatnio cykle przedłużają.
Powodzenia dla wszystkich
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjaśli tylko Ridż przyjdzie do mnie w tym miesiącu sam, nie będe musiała po niego iść do szpitala, to dołączę do Was i będę testować od 7dpo, obiecuję
w końcu dziada złapię i nie wypuszczę już powodzenia wszystkim w łapaniu dziedziców w sidła macicy dobre pułapki szykujcie, na podkładzie z duzej ilości czerwonego wina i orzeszków brazylijskich, albo samego wina
Jagah, AJA_S, Paulette, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ja juz po @.... 2 dni normalne krwawienie i wczoraj plamienie. Robiłam dziś badania tsh i ft4 dla gina. Czekam na wyniki i będę próbowała dziś się wbić do lekarza.. naprawdę ostatnio nie ogarniam swojego organizmu...
My jak poprzednim razem się staraliśmy, to było tak samo. Co cykl to co raz gorzej. Raz @ przychodziła po 23 dniach, raz po 31. Przed staraniami oczywiście było jak w zegarku.Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Hej czy ja mogę dołączyć?
Nie mam pojęcia czy dane mi będzie testowanie w lipcu ale zaglądam do Was i mam nadzieje ze jednak się uda.
Krótko o sobie: W październiku tamtego roku urodziłam synka, obecnie ma on 7 i pół miesiąca. Chcemy sie starać juz o kolejne maleństwo tak aby nie wracać po macierzyńskim do pracy. Nieststy nadal czekam na pierwszą owulacje po porodzie, spowodowane jest to tym ze nadal karmię piersią. Odstawić małego nie chce, mam nadzieje że płodność wróci w najbliższym czasie. Najbardziej chciałaby żeby udało się trafić w sierpniu ale jak uda się wczesnie to też się uciesze, a jak się nie uda to wrócę do pracy...Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
To ja poproszę o wpisanie na 3ciego i 30lipca. Mam urodziny i imieniny w lipcu wiec liczę że dziecko zrobi mamusi prezent.
PS śniło mi się dzisiaj ze przewijalam dziecko... brzydko pachniało i wyglądało a m i tak się podobało... chyba jestem gotowa na własne:)
Myślicie ze test owulacyjny wciąż negatywny?
https://zapodaj.net/2e401fc77f039.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2016, 10:15
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny