Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia89 wrote:Paulette gratuluje ciazy zalozylas watek lipcowe wisienki a zaszlas w czerwcu?
Chciałam oddać wątek, żeby ktoś inny się nim zajął, ale jakoś nie ma chętnych -
hej Dziewczyny!
dzisiaj zobaczyłam swoje pierwsze dwie grube kreski na teście.... wprawdzie owulacyjnym ale radość duża
Na opakowaniu testów pisze, że najlepszym terminem na bzykanko jest po 24 ale nie później niż 48 godzin. Muszę zatem wdrożyć plan w życie na jutrzejszy i sobotni poranek
Oby tym razem się udało...borsuk, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Hej Hej...
To ja się melduję u Was.
Prócz wielkich stresów i deszczy nie ma u mnie nic...niestety
Zapisuję się na testowanie w lipcu, ale którego? Jeszcze nie wiem...Paulette lubi tę wiadomość
-
Paulette wrote:no tak jakoś wyszło. czerwiec miał być tylko taką grą wstępną, nawet przez myśl mi nie przeszło, że się uda.
Chciałam oddać wątek, żeby ktoś inny się nim zajął, ale jakoś nie ma chętnych
Zostań zostań, rozsiewaj pozytywne fluidy
Bo podobno ciężarnej się nie odmawiaNatalek, Paulette, ktosiowa, Marteczka93, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModrzewiowa wrote:Zostań zostań, rozsiewaj pozytywne fluidy
Bo podobno ciężarnej się nie odmawia
Dlatego musicie owocnie spedzac czas ja przez caly lipiec postaram sie Wam kibicowacAJA_S, ktosiowa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Dołączam i ja
Planowałam testować na początku czerwca, ale @ mnie zaskoczyła bo przyszła wyjątkowo wcześnie... wcześnie jak na mnie, bo po 40 dniach
Nastawiam się teraz na testowanie w lipcu, bo dziś 25dc i jeszcze nie zarejestrowałam owulacji, więc na czerwiec się już nie załapię na 100%.
Dzień podam jak wyłapię owulację, bo cholera wie kiedy i czy w ogóle ona wystąpi. Ale mam pozytywne przeczucia co do tego cyklu, oby się sprawdziły