Lipcowe Wisienki 2016
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyno tak jakoś wyszło. czerwiec miał być tylko taką grą wstępną, nawet przez myśl mi nie przeszło, że się uda.gosia89 wrote:Paulette gratuluje ciazy zalozylas watek lipcowe wisienki a zaszlas w czerwcu? zalozylas watek lipcowe wisienki a zaszlas w czerwcu? 
 Chciałam oddać wątek, żeby ktoś inny się nim zajął, ale jakoś nie ma chętnych
- 

hej Dziewczyny!

dzisiaj zobaczyłam swoje pierwsze dwie grube kreski na teście.... wprawdzie owulacyjnym ale radość duża 
 Na opakowaniu testów pisze, że najlepszym terminem na bzykanko jest po 24 ale nie później niż 48 godzin. Muszę zatem wdrożyć plan w życie na jutrzejszy i sobotni poranek 
 Oby tym razem się udało... borsuk, AJA_S lubią tę wiadomość borsuk, AJA_S lubią tę wiadomość
- 

Hej Hej...

To ja się melduję u Was.
 Prócz wielkich stresów i deszczy nie ma u mnie nic...niestety

Zapisuję się na testowanie w lipcu, ale którego? Jeszcze nie wiem... Paulette lubi tę wiadomość Paulette lubi tę wiadomość
- 

Paulette wrote:no tak jakoś wyszło. czerwiec miał być tylko taką grą wstępną, nawet przez myśl mi nie przeszło, że się uda.
 Chciałam oddać wątek, żeby ktoś inny się nim zajął, ale jakoś nie ma chętnych

Zostań zostań, rozsiewaj pozytywne fluidy 
 Bo podobno ciężarnej się nie odmawia   Natalek, Paulette, ktosiowa, Marteczka93, AJA_S lubią tę wiadomość Natalek, Paulette, ktosiowa, Marteczka93, AJA_S lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyNo podobno sie nie odmawiaModrzewiowa wrote:Zostań zostań, rozsiewaj pozytywne fluidy 
 Bo podobno ciężarnej się nie odmawia  ale nie wiem czy moge Was tak postawic pod sciana i kazda prosic o ciaze ale nie wiem czy moge Was tak postawic pod sciana i kazda prosic o ciaze bo nie chce Wam pozniej rzeczy odkupowac jak Wam myszy zjedza bo nie chce Wam pozniej rzeczy odkupowac jak Wam myszy zjedza 

Dlatego musicie owocnie spedzac czas ja przez caly lipiec postaram sie Wam kibicowac ja przez caly lipiec postaram sie Wam kibicowac   AJA_S, ktosiowa, Marteczka93 lubią tę wiadomość AJA_S, ktosiowa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
- 

Dołączam i ja 
 Planowałam testować na początku czerwca, ale @ mnie zaskoczyła bo przyszła wyjątkowo wcześnie... wcześnie jak na mnie, bo po 40 dniach 
 Nastawiam się teraz na testowanie w lipcu, bo dziś 25dc i jeszcze nie zarejestrowałam owulacji, więc na czerwiec się już nie załapię na 100%.
 Dzień podam jak wyłapię owulację, bo cholera wie kiedy i czy w ogóle ona wystąpi. Ale mam pozytywne przeczucia co do tego cyklu, oby się sprawdziły