Lipiec, lato, morza szum 🌊, wiosną będzie baby boom 👶☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Blond27 wrote:Dziewczyny, muszę Wam napisać! Rewelacyjny tytuł wątku 🥰🥰🥰🥰 kiedyś mam nadzieję że wrócę na wątki miesieczne.
Trzymam kciuki za wszystkie 😘😘😘😘
Czekamy na Ciebie 💖15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
U Pani doktor z mojego rodzinnego miasta (której akurat bardzo ufałam, lubiłam do niej chodzić, chwile wcześniej prowadziła ciążę mojej mamy - bo mam o 16 lat młodsza siostrę, więc od razu po skończeniu 18stki przeniosłam się od dziecięcej do niej) rozbieranie się było przy biurku, a do dyspozycji był TABORET na swoje ubrania. Łazienki w gabinecie nie było.
Za to na NFZ w Krakowie to jeszcze gorzej, głęboki PRL, aż strach siadać i pani doktor, która mówiła do mnie w trzeciej osobie np. Krwawi? Widzi?
W tej poradni ostatnio na NFZ całkiem spoko, ale spódniczek nie było.
Ale jak przyzwyczaiłam dupę do kliniki, to teraz muszę się nauczyć na nowo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2022, 21:22
Monk@, AgulaM, Zazu92, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Zazu92 wrote:Boooosz Agula płaczę ze śmiechu!!! 😂😂😂
Ja mam jedną historię, co prawda nie moja, ale mojej koleżanki...
Poszłyśmy razem jako nastolatki pierwszy raz do gina. No wiadomo stres i te sprawy. No i ona wchodziła pierwsza. Wyszła potem czerwona jak burak. Okazało się że doktorka wysłała ją do łazienki żeby się przygotowała, tam były te jednorazowe spódniczki i te jednorazowe ochraniacze na nogi. No i ona założyła spódniczkę a ten ochraniacz założyła na głowę bo myślała że to taki czepek 😂😂😂 i tak wyszła do lekarki..
Jak ja po niek weszłam to nie mogłam ze śmiechu jak byłam w tej łazience, no i dzięki temu się przestałam stresować przynajmniej 😂
Hahaha 😂😂😂 aż przeczytałam mojemu mężowi, bo się popłakałam ze śmiechuMałaMi91, Karina123, AgulaM, Anett93, Zazu92, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Agula, dzięki Tobie już nigdy nie zejdę z fotela bez skojarzeń 😅 mój ginekolog ma chyba identyczny fotel, regulowany w każdej pozycji i ze stopniami 🤣 w zaawansowanej ciąży to ledwo się z niego staszczałam, mam nadzieję, że się nie wyrżnę w końcu bo zawsze się tego trochę boję🙈
MałaMi91, AgulaM, Poziomka9204, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
Ahahha ten czepeeeeek xdxdxd nie wierzę
Zazu92, AgulaM lubią tę wiadomość
-
Poszłyśmy razem jako nastolatki pierwszy raz do gina. No wiadomo stres i te sprawy. No i ona wchodziła pierwsza. Wyszła potem czerwona jak burak. Okazało się że doktorka wysłała ją do łazienki żeby się przygotowała, tam były te jednorazowe spódniczki i te jednorazowe ochraniacze na nogi. No i ona założyła spódniczkę a ten ochraniacz założyła na głowę bo myślała że to taki czepek 😂😂😂 i tak wyszła do lekarki..
Jak ja po niek weszłam to nie mogłam ze śmiechu jak byłam w tej łazience, no i dzięki temu się przestałam stresować przynajmniej 😂
hahahh o jprdl 😂😂😂oczywiście zwizualizowalam sobie cala te historie... 😂😂AgulaM, Zazu92, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2022, 21:58
Kasiooola, Karo1234, verliebtindich, natkurka, Karina123, MałaMi91, Nutka85, AgulaM, Tulipan, Anett93, SandraH.97, Kofii, 2+3, Tabeaa, hypatia92, Zazu92, Babova, Lipcowa, Monk@, inome, ForgetMeeNot, Bambi92, Livka, Ilaria, Poziomka9204, Vivico, Karpan45, RoZyCzK4, mamaleonka, Kluska95, Pfry lubią tę wiadomość
-
Hahahahahahahahahah ja to się cały wieczór śmieję, tylko stary dopytuje, co takiego śmiesznego. Nie mogę 🤣🤣🤣🤣
Btw ja pierwszy raz spódniczkę spotkałam w grudniu 2021. Myślałam, że to nowość a ochraniacze na nogi jakoś teraz, z miesiąc temu? A w klinice są takie jednorazowe kapciuszki, kiedyś wlazłam na fotel i ten kapeć mi tak dostojnje spadł 🤣AgulaM, Anett93, Poziomka9204, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
U mnie u gina nie ma nic na stopy i ja zawsze ubieram w łazience/przebieralni skarpetki xd
BTW czy ja dobrze widzę, że drugi wątek nie ma listy? :oAgulaM, dominikawa lubią tę wiadomość
-
Padłam hahahhahahaZazu92 lubi tę wiadomość
👩🏼 26
➡️ PCOS, zrosty, mięśniak, polip i inne 🤷♀️
👦🏻 26
➡️ bardzo słabe wyniki nasienia
👩🏼❤️👨🏻🐶🐶
💒 lipiec 2021
17 cykl starań -
natkurka wrote:Super! Ktory to dziej cyklu?
Anett93, Zazu92 lubią tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:U mnie u gina nie ma nic na stopy i ja zawsze ubieram w łazience/przebieralni skarpetki xd
BTW czy ja dobrze widzę, że drugi wątek nie ma listy? :o
Czerwcowy miał, za to gospodyni chyba zdezerterowała i nikt jej nawet nie uzupełniał 😅
Kciuki za owu! 🤞🤞😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2022, 22:30
Pocahontas16 lubi tę wiadomość
-
Łaże po domu i leje z tego czepka 🤣🤣🤣🤣
To mi w aptece tylko się 3 takie śmieszne rzeczy ginekologiczne przytrafiły : raz mi Pani podaję karteczkę
, ja z takim poker fejsem czytam sobie, a tam - iladian tabletki dowcipne 🤣🤣🤣
Ostatnio przyszła pani i poprosiła o krem do swojej małej xdxdxd (chciala clotrimazol)
Jeszcze kiedyś przyszła mama po coś dla swojej córki bo ja "piczka" swędzi.... Myślałam że padne
Aaa i ostatnio Ukrainka poprosiła o świczki na grzybka 🤣🤣🤣🤣AgulaM, Anett93, 2+3, wellwellwell, Monk@, Livka, inome, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:Czerwcowy miał, za to gospodyni chyba zdezerterowała i nikt jej nawet nie uzupełniał 😅
Kciuki za owu! 🤞🤞😢
Taaaak 🙈🙈🙈 jakby zobaczyla dwie kreski to by się pewnie nawet na nasz wpisała 🤣🤣 -
Poziomka9204 wrote:Mój na szczęście żadnych wyzwań przede mną nie stawia, ale w niektórych gabinetach są tak wysokie fotele, że ja jako kurdupel nie mogę się na nie wspiąć i kombinuję, żeby nie wyglądało to komicznie 🙈
Ooo, Ty też z tych niskich?
Ja mam niecałe 1,6 i ten gin do którego teraz chodzę mi też podaje rękę jak schodzę z fotela. Bo u niego też z takim stopniem 🤦♀️
Ale miałyście przygody 😂😂😂
Przyznam się, że ja nigdy nie byłam na NFZ u gin. I myślałam, że spódniczki, klapki, bidety, wkładki, chusteczki, płyny to norma 🤷🏼♀️Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Pocahontas16 wrote:Łaże po domu i leje z tego czepka 🤣🤣🤣🤣
To mi w aptece tylko się 3 takie śmieszne rzeczy ginekologiczne przytrafiły : raz mi Pani podaję karteczkę
, ja z takim poker fejsem czytam sobie, a tam - iladian tabletki dowcipne 🤣🤣🤣
Ostatnio przyszła pani i poprosiła o krem do swojej małej xdxdxd (chciala clotrimazol)
Jeszcze kiedyś przyszła mama po coś dla swojej córki bo ja "piczka" swędzi.... Myślałam że padne
Aaa i ostatnio Ukrainka poprosiła o świczki na grzybka 🤣🤣🤣🤣👩🦰35👦40
Starania od 9 lat.... 💔💔
Kariotypy prawidłowe
KIR AA, Czynnik V-homozygotyczny
PAI-heterozygotyczny, C1,C1
1️⃣ Start IVF Invimed🍀 Poznań
Ovaleap 300 IU.10 zapłodnionych
ICSI- 0 zarodków ❌️ Kiepska jakość komórek😵💫
2️⃣06.01 Menopur 300IU
ICSI 5 trzydniowych zarodków✊️❤️❤️
I 2023 - ET 2 zarodki 9 bl ❌️ cb?
III '23 FET 2 zarodki 7 bl 😭 ❌️cb
3️⃣ Zmiana kliniki-Poznań Polna
5.10 Scratching endo
8.10 Puregon 275J, lametta, mensinorm 75 J 10dojrzałych/6zapłodnionych 🙏
Mamy❄️❄️ 3AA, 4BB🥹🥹
Transfer 3AA, 18.12.23--> accofil, prograf, neoparin,encorton 🙏✊️
Cb ❌️
Cała immunologia przebadana...
Kwiecień 2024-histeroskopia z biopsją endometrium 🙏
transfer? -
Aż się popłakałam i czytałam Mężowi ;p hahhahahhahahAgulaM lubi tę wiadomość
👩30 🧔29
👩🧔2016
👰🤵♂️2020
Starania o pierwszą dzidzię od 12.2021 💙
07.11.2022 - 12dpo ⏸️ - beta 17.7 🤰
24.11.2022 - (6+2) 0.3cm widocznego zarodka 🥰
08.12.2022 - (8+2) 1.5cm Dzidzi z bijącym ❤️
29.12.2022 - (11+2) 4.5cm Małego Cuda ❤️
12.01.2023 - (13+2) I prenatalne,
6.7cm prawdopodobnie chłopiec 💙🧑
16.02.2023 - (18+2) 244g szczęścia 💙