Lipiec, lato, morza szum 🌊, wiosną będzie baby boom 👶☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zatestowalam dzisiaj jeszcze raz ale biel. Już nic się nie zmieni, czekam na @. Chociaż trochę liczyłam po cichu na ten cykl, ze w końcu „coś ruszylo”, ale nie ma tak łatwo 😂
-
Zazu92 wrote:Verlie, czy ty kiedyś będziesz miała weekend bez panieńskiego lub wesela?? 😂😂😂
Oczywiście życzę Ci mega udanej zabawy 😘🤩😁
Mam nadzieję, bo moj stan konta wcale tego nie lubi..
Ale to ostatni panienski, jeszcze jedno wesele i w tym sezonie fajrant
W przyszłym na razie tylko jedno , ale Mąż świadkiem, we wrześniu. Muszę mówić, że już się stresuje naszymi ziomowymi planami in vitro? ... -
Agula, poki nadal cos widac na tescie to jest szansa, kciukow dziewczyny dla Was nie puszczam
Do mnie w koncu zawitala 🐒, juz 3 dzien ale dzis mnie wyjatkowo zalewa. Dziwne tak, odzwyczailam sie, przez prawie 1,5 roku nie mialam okresu 😅 -
verliebtindich wrote:Mam nadzieję, bo moj stan konta wcale tego nie lubi..
W przyszłym na razie tylko jedno , ale Mąż świadkiem, we wrześniu. Muszę mówić, że już się stresuje naszymi ziomowymi planami in vitro? ...
Wszystko się dobrze ułoży najważniejsze wasze plany in vitro, ogarniecie badania, zrobicie dzidziusia i będziesz w ciąży a potem urodzisz, a jakieś imprezy, wesela to spokojnie dostosujecie się w taki sposób żeby było dobrze. Ciąża, czy macierzyństwo nie wyklucza udziału w weselu 😁😊 a nawet jeśli to przecież każdy w rodzinie będzie wiedział że np jesteś w ciąży albo masz małego dzidziusia i np nie możesz być długo na weselu, nawet jeśli twój małżonek będzie świadkował zobaczysz będzie cudownie! 🥰verliebtindich, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
ona i on 29lat
starania o pierwszego maluszka od 09.21r 👶
ona:
podstawowe badania w normie ✅
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
Suplementacja: pueria uno
on:
badanie nasienia marzec 2022/czerwiec 2022
morfologia 3% -> 4% ✅
Żywotność 52%->68%✅
Koncentracja ✅
Ruchliwość 31%->41% ✅
Mamy poprawę! 💪
Suplementacja: fertilman plus, zero gorących kąpieli, zero alko, luźne gatki
27.06 - pierwsze ⏸️🥺
28.06 - beta 37,9
30.06 - beta 95,9
4.07 - beta 44 💔😞 cb
Walka trwa.. 💪 -
Monkuś, ja również się zgadzam że jesteś tutaj oazą spokoju i potrafisz swoimi postami nas uspokoić (bądź doprowadzić do pionu jeśli trzeba)
Na czerwcowym sama doświadczyłam Twojego uspokajania i pomogło 🥰🥰🥰😘😘
Jesteś nieoceniona!Monk@, Namisa, verliebtindich, Kasia95, Lolka997, cukierniczka, Pfry, ForgetMeeNot, Poziomka9204, Tabeaa lubią tę wiadomość
ona i on 29lat
starania o pierwszego maluszka od 09.21r 👶
ona:
podstawowe badania w normie ✅
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
Suplementacja: pueria uno
on:
badanie nasienia marzec 2022/czerwiec 2022
morfologia 3% -> 4% ✅
Żywotność 52%->68%✅
Koncentracja ✅
Ruchliwość 31%->41% ✅
Mamy poprawę! 💪
Suplementacja: fertilman plus, zero gorących kąpieli, zero alko, luźne gatki
27.06 - pierwsze ⏸️🥺
28.06 - beta 37,9
30.06 - beta 95,9
4.07 - beta 44 💔😞 cb
Walka trwa.. 💪 -
kropka_123 wrote:Ja zatestowalam dzisiaj jeszcze raz ale biel. Już nic się nie zmieni, czekam na @. Chociaż trochę liczyłam po cichu na ten cykl, ze w końcu „coś ruszylo”, ale nie ma tak łatwo 😂
Nie raz słyszałam o negatywnych testach nawet w ciąży więc jest nadzieja. Biel jeszcze o niczym nie świadczy. Trzymam kciuki zeby małpa nie przyszła ☺️☺️Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
verliebtindich wrote:Mam nadzieję, bo moj stan konta wcale tego nie lubi...
Ostatnio widziałam znajomej relacje z panienskiego jej koleżanki i az współczułam bo nie wiem czy zrzutka po 500zl wystarczyla 😅Wyjazd nad morze, wypasiony hotel, szampan, tort, sesja na plaży, impreza, prezent a gdzie tu jeszcze iść jako gość i dać prezent na ślub 😅
Ale na pewno się wybawisz 😁 dobrej zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2022, 11:28
verliebtindich lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
🙋♂️ 32
morfologia 3% ❌
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Zazu92 wrote:Wszystko się dobrze ułoży najważniejsze wasze plany in vitro, ogarniecie badania, zrobicie dzidziusia i będziesz w ciąży a potem urodzisz, a jakieś imprezy, wesela to spokojnie dostosujecie się w taki sposób żeby było dobrze. Ciąża, czy macierzyństwo nie wyklucza udziału w weselu 😁😊 a nawet jeśli to przecież każdy w rodzinie będzie wiedział że np jesteś w ciąży albo masz małego dzidziusia i np nie możesz być długo na weselu, nawet jeśli twój małżonek będzie świadkował zobaczysz będzie cudownie! 🥰
A to akurat u przyjaciół, nie w rodzinie ale ludzie chyba nam bardziej bliscy niż rodzina.
Nawet usłyszalam od mlodej, że najchętniej by mnie też wzięła na świadkową, ale jakiś przesąd, że para nie powinna być, a kiedyś takiej koleżance obiecała 🤣 a że ja się nie obrażam to i tak jestem jakąś niepisaną druhną i jej bardzo pomagam z organizacją.
Ale już rozmawialiśmy też z nimi o naszych planach, bo są zorientowani w sytuacji. Powiedzieliśmy, że postaramy się dopasować nasze plany tak, żeby przewidywany termin ewentualnego porodu nie zbiegał się z ich weselem, bo Małż też nie chciałby ich zawieść, ale różne są sytuacje. Powiedzieli, że oczywiście rozumieją i że gdyby coś się wydarzyło, albo stary byłby ze mną na porodówce, to zorganizują oczywiście kogoś innego, chociaż woleliby nie, bo uważają, że Małż to najlepszy wybór 💗
No i ja też nie chciałabym tego ominąć, wiadomo.
Ale życie ma dla nas różne plany, możliwe, że będę już z dzidzisiuem, albo że do tego czasu nawet nie będę w ciąży. Niezbadane są wyroki ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2022, 11:32
Monk@, Zazu92 lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się, Monk@ Ty tu jesteś oazą spokoju.
Zresztą Zazu też, ja mam zawsze wrażenie, że Wy macie podobne charaktery.
Na dzisiejszym panieńskim idziemy do escape roomu (średnio mi się to podoba, bo ja jestem dosyc strachliwa, a i wydaje mi się, że średnio babski klimat), a potem będziemy w domu siedzieć, więc niskobudżetowo. Całe szczęścieMonk@, Zazu92, Lolka997, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
kropka_123 wrote:Ja zatestowalam dzisiaj jeszcze raz ale biel. Już nic się nie zmieni, czekam na @. Chociaż trochę liczyłam po cichu na ten cykl, ze w końcu „coś ruszylo”, ale nie ma tak łatwo 😂
Przykro mi😔 ale może jeszcze nic straconego?☺️ Ile to dpo?☺️ -
verliebtindich wrote:Zgadzam się, Monk@ Ty tu jesteś oazą spokoju.
Na dzisiejszym panieńskim idziemy do escape roomu (średnio mi się to podoba, bo ja jestem dosyc strachliwa, a i wydaje mi się, że średnio babski klimat), a potem będziemy w domu siedzieć, więc niskobudżetowo. Całe szczęście
Baw się dobrze 🥳verliebtindich lubi tę wiadomość
-
Na dzisiejszym panieńskim idziemy do escape roomu (średnio mi się to podoba, bo ja jestem dosyc strachliwa, a i wydaje mi się, że średnio babski klimat), a potem będziemy w domu siedzieć, więc niskobudżetowo. Całe szczęście
Byłam raz, może i trochę mało babski klimat ale może być wesoło 😁 zależy też jaki temat escape roomu 😅
Nie raz takie bardziej na luzie imprezy są lepsze niż te instagramowe szampany z dymem itdverliebtindich, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
🙋♂️ 32
morfologia 3% ❌
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Verlie, baw się super fajnie! Ja mam przyszły rok pełny wesel, 6 wesel i to tylko jedno rodziny, reszta sami znajomi, tacy super dobrzy. Także będziemy się bawić 😂 Mam nadzieje, ze już w ciąży ❤️
Monk@, verliebtindich, Czytoto, Namisa, Zazu92, Poziomka9204, Tabeaa lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Udanej zabawy! Jak jakiś fajny escape room o fajnej tematyce to na pewno będzie super 😊 -
verliebtindich wrote:Mam nadzieję, bo moj stan konta wcale tego nie lubi..
W przyszłym na razie tylko jedno , ale Mąż świadkiem, we wrześniu. Muszę mówić, że już się stresuje naszymi ziomowymi planami in vitro? ...
Szalej, ile się da bo zaraz będziesz w ciąży, czego z całego serca Ci życzę 💃🏻🔥🎉verliebtindich, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny beta 41,7. Spada. Czyli koniec.08.2019 córeczka
07.2022 cb
2.11.22 - 8 dpo -beta 20,87
4.11.22 - beta 93,12 - przyrost 365 % || progesteron 113,6
7.11 - beta 357,17 - przyrost 141 %
9.11 - beta 770,74 - przyrost 115 %
14.11 - beta 4737,48 - przyrost 108 % -
inome wrote:Dziewczyny beta 41,7. Spada. Czyli koniec.
-
inome wrote:Dziewczyny beta 41,7. Spada. Czyli koniec.
Bardzo mi przykro, kochana… Przytulam i przesyłam Ci mnóstwo siły.Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙