Lipiec, lato, morza szum 🌊, wiosną będzie baby boom 👶☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
A teraz dla pocieszenia - uszy do góry, dziewczyny, ja wiem, że wszystkie z nas czeka upragniona ciąża, prędzej czy później, niektóre bardziej naturalnie, niektóre ze wspomaganiem, ale czeka nas to, i jeszcze będziemy sobie tu wysyłać zdjęcia naszych bobasków! 🥹❤️
Nie chce wyjść na jakąś pijaczkę, ale mamy z mężem wieczór z pysznym piwkiem i pringlesikami 🥰
Buziaki, kochane! ❤️
Karo1234, Kasiooola, Madziq6, Lolka997, Zazu92, Poziomka9204, Anka1312, Gwiazdeczka 93, inome, Vivico, ForgetMeeNot, Aneta2506, AgulaM, Kasiaaa.97, Lipcowa lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Babova wrote:A teraz dla pocieszenia - uszy do góry, dziewczyny, ja wiem, że wszystkie z nas czeka upragniona ciąża, prędzej czy później, niektóre bardziej naturalnie, niektóre ze wspomaganiem, ale czeka nas to, i jeszcze będziemy sobie tu wysyłać zdjęcia naszych bobasków! 🥹❤️
Nie chce wyjść na jakąś pijaczkę, ale mamy z mężem wieczór z pysznym piwkiem i pringlesikami 🥰
Buziaki, kochane! ❤️
Babova lubi tę wiadomość
♀️33 ♂️29
hashimoto, niedoczynność tarczycy
19.07 (3+6) beta-HCG 112 mIU/ml
14.09 (12+0) niskie ryzyka 💙 wynik Panorama + USG prenatalne
18.11 (21+2) 445 g 💙 USG połówkowe
19.01 (30+1) 1500 g 💙 USG III trymestru
11.02 (33+3) 2100 g 💙
25.02 (35+3) 2700 g 💙
09.03 (37+1) 3100 g 💙
21.03 (38+6) 3300 g 💙
27.03 (39+5) 3670 g, 54 cm👣 Filip 💙
-
Ech Lolka świetnie Cię rozumiem. Ja też miałam problemy z jelitami. Dwa lata wycięte z życia, lekarze nic nie stwierdzili. Probiotyki i Debutir mnie wyciągnęły, ale dalej bardzo uważam na dietę, żeby nie popsuć mikrobioty.
My jeszcze się nie budujemy, ale też całkiem dobrze nam się powodzi, podróżujemy i czasami śmieje się do męża, że z zewnątrz wyglądamy jak zwyczajni zblazowani 30-latkowie...Ona: 32 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
-
2+3 wrote:Eee 33 to młody wiek 🙂 ja 3 też urodziłam mając 32 😉 1- 27, 2 - 30 😁
A ile teraz się staracie cykli? -
PaniJulietta wrote:Czytam o waszych przeżyciach i powiem tak, jestem wkur*iona. Bo jest tyle super babek, które chcą i zasługują na dziecko, nic temu dziecku by nie zabrakło, miłości i opieki pod korek. A mojej kuzynki szwagierka jest w 3 ciąży, pali papierochy, piję piwsko... No nie zasługuje... Beznadziejny jest ten świat.
Nie poddawajcie się i pamiętajcie, że tą miłość możecie przelać choć w części na kogoś innego. Choćby na psa ze schroniska 😇AgulaM lubi tę wiadomość
-
Boooze ale mi głowa pęka serio pół dnia na tym słońcu zrobiło swoje🙄😥ani się kąpać tylko siedzieć albo latać za dziećmi akurat musiałam mieć okres na takie upały w tamtym tyg jak lało to niemialam 🙈🤣🤣
-
Lolka997 wrote:Możesz coś więcej powiedzieć o historii Celiny? 🤔
Podczytuję tam dziewczyny, ale im się nie wtrącam. Ale czerpię stamtąd duzo wiedzy i motywacji. Podczytuję je trochę jak takie starsze siostry. Z tego co przeczytałam to cp, zlokalizowana przy jajniku, u wejściu jajowodu, laparoskopowe usunięcie.
I wiecie, przeszłam przez to samo z innego powodu, bez ciąży, z przypadku, z ulicy, też usunęli mi całą prawą stronę. I ogólnie, przecież wiem, ta historia Celiny przypomniała mi ryzyko cp - i wtedy to już u mnie pozamiatane, do widzenia. No bo jak?... pojawił się u mnie taki strach, że może lepiej odpuścić IUI i jednak IVF, przynajmniej zabezpieczę ten jajnik przed czymkolwiek znowu. Chociaż przed torbielą i skrętem nie zabezpieczyłam, bo nie było jak... tak, wiem, cp nie zdarzają się tak często i nie zawsze kończą się usunięciem jajowodu. Ale jest strach...
Ja rozumiem Cię Lolka w 100% !
Czuję dokładnie to samo.
Chcę odbębnic tą IUI, IVF i móc powiedzieć, że zrobiliśmy wszystko.
Móc powiedziec każdej pytającej osobie, że dzięki za troskę, ale nie możemy mieć dzieci, spier.alaj.
Niestety, w głębi serduszka czuje, że tak będzie, że IVF też nam się nie uda. Planujemy jeszcze coś pogrzebać w immuno w razie czego, po nieudanych IUI, a przed lub w trakcie IVF.
Wkurwiają mnie ludzie, którzy czasem bez pomyślunku rzucaja teksty w stylu: "są kliniki", "najwyżej zrobicie in vitro", jakby to gwarantowało 100% skuteczności. Ehh.. też mi się już naprawdę ulewa, idę otworzyć piwko.
Babova, cheers 🍻Gwiazdeczka 93, AgulaM, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:Podczytuję tam dziewczyny, ale im się nie wtrącam. Ale czerpię stamtąd duzo wiedzy i motywacji. Podczytuję je trochę jak takie starsze siostry. Z tego co przeczytałam to cp, zlokalizowana przy jajniku, u wejściu jajowodu, laparoskopowe usunięcie.
I wiecie, przeszłam przez to samo z innego powodu, bez ciąży, z przypadku, z ulicy, też usunęli mi całą prawą stronę. I ogólnie, przecież wiem, ta historia Celiny przypomniała mi ryzyko cp - i wtedy to już u mnie pozamiatane, do widzenia. No bo jak?... pojawił się u mnie taki strach, że może lepiej odpuścić IUI i jednak IVF, przynajmniej zabezpieczę ten jajnik przed czymkolwiek znowu. Chociaż przed torbielą i skrętem nie zabezpieczyłam, bo nie było jak... tak, wiem, cp nie zdarzają się tak często i nie zawsze kończą się usunięciem jajowodu. Ale jest strach...
Czuję dokładnie to samo.
Móc powiedziec każdej pytającej osobie, że dzięki za troskę, ale nie możemy mieć dzieci, spier.alaj.
Niestety, w głębi serduszka czuje, że tak będzie, że IVF też nam się nie uda. Planujemy jeszcze coś pogrzebać w immuno w razie czego, po nieudanych IUI, a przed lub w trakcie IVF.
Wkurwiają mnie ludzie, którzy czasem bez pomyślunku rzucaja teksty w stylu: "są kliniki", "najwyżej zrobicie in vitro", jakby to gwarantowało 100% skuteczności. Ehh.. też mi się już naprawdę ulewa, idę otworzyć piwko.
Babova, cheers 🍻
Ja głęboko wierze w to, ze i u Ciebie, i u Lolki sytuacja się odmieni i jestem pełna wiary i nadziei w to, ze będziecie mamami prędzej czy później, i to najwspanialszymi pod słońcem. ❤️verliebtindich, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Karo piękny wynik okruszek rośnie ♥️♥️♥️♥️♥️
Babova możesz wpisać 🤰Karo1234, Pfry, Anett93 lubią tę wiadomość
12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
Lolka- rozumiem Cie doskonale bo ja teraz podczas operacji laparoskopowej, mialam laparotomie na jelita. Byly w zrostach, w guzach, mialam szyte jelita, okreznice, oddzielane od pecherza, od otrzewnej bo wszystko lacznie z jajnikami mialam w jednym wielkim zroscie. Bylam na zywieniu pozajelitowym, schudlam. Lekarze byli w szoku jak ja moglam funkcjonowac. Swoje juz w zyciu przeszlam, wycierpialam na przestrzeni dwoch lat i mam poczucie ze zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo czesto.
Lolka997 lubi tę wiadomość
-
verliebtindich wrote:
Czuję dokładnie to samo.
Babova, cheers 🍻
Nic więcej do dodania nie mam- dokładnie o to mi chodziło 🥺🙊
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Mysza123 wrote:Lolka- rozumiem Cie doskonale bo ja teraz podczas operacji laparoskopowej, mialam laparotomie na jelita. Byly w zrostach, w guzach, mialam szyte jelita, okreznice, oddzielane od pecherza, od otrzewnej bo wszystko lacznie z jajnikami mialam w jednym wielkim zroscie. Bylam na zywieniu pozajelitowym, schudlam. Lekarze byli w szoku jak ja moglam funkcjonowac. Swoje juz w zyciu przeszlam, wycierpialam na przestrzeni dwoch lat i mam poczucie ze zycie jest niesprawiedliwe. Bardzo czesto.
Dlatego teraz też już robię protest. Operacja była w 2020, a mnie przez ilość leków, które biorę przy staraniach zaczyna znowu boleć żołądek (jestem tym szczęściarzem z 4% chorujących na Crohna, który ogniska choroby ma także w żołądku, a to ze względu na anatomię człowieka i kwas żołądkowy nie jest do wyleczenia). To miało być na lata, do spokojnej starości, a ja po dwóch latach znowu zaczynam się skręcać 😵💫
Nie wspomnę o stresie, który chyba jest najbardziej destrukcyjny w kontekście jelit.Starania o pierwszy cud od 04.2021
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Verlie polubiłam, bo dokładnie wiem co czujesz 😘
Namowilyscie i ja walnę sobie lampkę winka🍷Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Lolka, ech aż ciężko się to czyta co napisałaś...bo to jest taka niesprawiedliwość cholernie Ci współczuje tych przeżyć i tak jak dziewczyny piszą jesteś bardzo silną babką, serio ja np mam wrażenie że chyba skończyłabym w psychiatryku albo nie wiem. Nie poradziłabym sobie.
Ale Twoja historia, czy Verlie są dla nas (tych mniej doświadczonych w przeżyciach takich) mega dużym wsparciem, widzimy Was jakie silne jesteście i daje nam to kopa, myślę że mogę się tutaj wypowiadać też w imieniu innych. Jak czytamy wasze historie to same stajemy się silniejsze, mam wrażenie że właśnie dzięki Wam widzimy ile kobieta jest w stanie przeżyć i walczyć dalej. To jest tak cholernie niesamowite! Ja Was podziwiam. Po prostu. Ty, czy Verlie czy Agula i pewnie wiele innych tutaj dziewczyn jesteście silnymi wojowniczkami i ja chcę być taka jak Wy.
Dlatego tak bardzo chciałabym żebyście były w końcu w ciąży i w końcu zostały mamusiami jak pragniecie. Nie znam Was w realu ale to nic, ja po prostu z całego serca życzę Wam tych ciąż bo po prostu na nie zasługujecie i wierzę w to bardzo że niedługo będziecie w ciąży 🥰 wasze historie dotykają mnie gdzieś w środku bardzo głęboko i pomimo tego że się nie znamy to przeżywam to co piszecie i przechodzicie lub przechodziłyście. Opowiadałam o was i mojemu K. I moim bliskim, bo jesteście dla mnie wzorem do naśladowania, do niepoddawania się i do walki.
Tyle.
Dziękuję i życzę Wam tych ciąż cholera z całej siły 💪inome, Lolka997, Karo1234, RoZyCzK4, Trottin, Babova, ForgetMeeNot, Kasia95, Gwiazdeczka 93, Krakus, natkurka, Anka1312, AgulaM, Mart768, Poziomka9204, Lipcowa, Pfry lubią tę wiadomość
ona i on 29lat
starania o pierwszego maluszka od 09.21r 👶
ona:
podstawowe badania w normie ✅
owulacja prawidłowa✅
TSH luty 2022 - 2,4
TSH kwiecień 2022 - 4,5
TSH czerwiec 2022 - 2,2
Endo mówi że okej 🤔
Wdrożony euthyrox
Suplementacja: pueria uno
on:
badanie nasienia marzec 2022/czerwiec 2022
morfologia 3% -> 4% ✅
Żywotność 52%->68%✅
Koncentracja ✅
Ruchliwość 31%->41% ✅
Mamy poprawę! 💪
Suplementacja: fertilman plus, zero gorących kąpieli, zero alko, luźne gatki
27.06 - pierwsze ⏸️🥺
28.06 - beta 37,9
30.06 - beta 95,9
4.07 - beta 44 💔😞 cb
Walka trwa.. 💪 -
Lolka, Verlie, Mysza normalnie prawie się popłakałam jak przeczytałam to wszystko... 😭
Życie naprawdę jest takie niesprawiedliwe. Lolka, z Twoich wpisów bije taka dojrzałość..
Życzę Wam wszystkim żeby się mimo wszystkich przeciwności udalo. Naprawdę jesteście silne babki, dużo przeszłyście i niech życie to wszystko wynagrodzi. Niech zamiast jakiejś patoli, Wam zostana zesłane te cuda z nieba.
Każdej z nas sie to należy. I głęboko wierzę ze na każdą przyjdzie czas i sie uda. Trzeba mieć nadziejęLolka997, verliebtindich, ForgetMeeNot, Mysza123, AgulaM, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Powiem Wam, że nie spodziewałam się, że to co napisałam będzie miało taki odbiór…
Wiecie, dla mnie to szara codzienność. Walczę z nią.
I wzruszyłam się bardzo. Bo wiele z Was wierzy we mnie bardziej niż ja sama i bardzo za to dziękuję.
Jeśli którakolwiek będzie miała problem, doła, załamkę, potrzebowała po prostu pogadać- mam nadzieję, że wiecie, że jestem.
Zawsze do dyspozycji. Czy tu, czy na insta. Wiecie gdzie mnie szukać 😏❤️verliebtindich, Karo1234, Trottin, Zazu92, Vivico, Bambi92, ForgetMeeNot, Mysza123, Gwiazdeczka 93, Monk@, Kasia95, Anka1312, AgulaM, Kluska95, Poziomka9204, Pfry, Anett93 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Ja podpisuje się rękoma i nogami pod tym co napisała Zazu. Jesteście tak silne, że niewyobrażalnie Was podziwiam. Mnie ta moja cb ostatnio rozwaliła. A to było mega wcześnie. I mam córkę. Więc zawsze mogłam na nią spojrzeć, czując wdzięczność, że jest. Czytając Wasze historie, będąc teraz w gronie zacnych staraczek jeszcze bardziej zrozumiałam, jakie mam szczęście i jaki cud jest obok mnie... patrzę na nią i w głębi duszy życzę Wam wszystkim, wręcz modlę się o dziecko dla każdej z Was. Żeby każda mogła mieć obok ta cząstkę siebie. Zasługujecie na to, po tym jak walczycie, jakie jesteście. I wierzę, że Wam się uda. Musi i koniec. Nie wiem co jeszcze napisać. Po prostu życzę Wam spełnienia tego największego marzenia..
Wierzę, że jesteście zmęczone, zrezygnowane, czasem macie dość.. to normalne. Ale mam nadzieję, że dacie jeszcze radę. Będziemy Was wspieracie, ale jeżeli potrzebujecie przerwy, oddechu, też macie prawo.
To takie śmieszne, też opowiadam mężowi Wasze historie. Myślę o Was w wolnym czasie, która zobaczyła dwie kreski, jak rosną bety, czyja jest teraz kolej sikania, i jak tam nasze czerwcowe brzuchatki rosną..verliebtindich, Zazu92, Vivico, ForgetMeeNot, Gwiazdeczka 93, Krakus, Agn1000, AgulaM, Poziomka9204, Pfry lubią tę wiadomość
08.2019 córeczka
07.2022 cb
2.11.22 - 8 dpo -beta 20,87
4.11.22 - beta 93,12 - przyrost 365 % || progesteron 113,6
7.11 - beta 357,17 - przyrost 141 %
9.11 - beta 770,74 - przyrost 115 %
14.11 - beta 4737,48 - przyrost 108 % -
Lolka997 wrote:No bo przecież dla kogoś z boku mam- fajnego męża, wspierającą rodzinę, mieszkanie, ciekawą pracę, w której niesamowicie szybko się rozwijam, buduję dom, mogę pozwolić sobie na tańsze lub droższe przyjemności, mamy dwa samochody. No ma wszystko, a nawet więcej.
Szczerze? Mam to wszystko materialne w dupie. Nie mam tego, na czym zależy mi najbardziej- na części mnie i Starego, którą kochać moglibyśmy najmocniej na świecie…
Której oddałabym wszystko co tylko mogę.
Której pokazałabym cały świat i jeszcze więcej.
Nigdy w życiu o nic bardziej nie walczyłam. Nawet o samą siebie jak słyszałam, że gniję od środka czyli umieram.
No ale kto jak nie Wy to zrozumiecie.. 🥺
Kochana to tak szczere i piękne co napisałaś a zarazem tak niesprawiedliwe😔
Ale jestem pewna że w końcu nadejdzie TEN dzień i będziecie mogli spojrzeć w oczka swojemu maleństwu i poczujecie pełnię szczęścia 😍🥰
Najmocniej trzymam kciuki jak mogę 😘😘😘
Lolka997, Krakus, AgulaM, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
Lolka997 wrote:Przysięgam, ze nie wiem czy bym utrzymała ręce przy sobie jakbym zobaczyła chlejącą czy pijącą ciężarną 🤯🤬
Właśnie o tym sobie wcześniej pomyślałam- dobrze, że mamy chociaż czworonożną córcię bo przy niej jakoś wszystko nabiera sensu i trzyma Nas w kupie.
Pierwsza wiedziała o ciąży. Leżała na brzuchu i dźgała mnie noskiem w niego. Jak tylko wróciłam ze szpitala- nie tknęła brzucha nawet ogonem. Położyła mi się na klacie i albo lizała łzy, albo moje rozwalone ręce.
Także jeśli któraś zastanawia się nad czworonogiem to niech przestanie- tego rodzaju bezwarunkowej miłości tez nie da się opisać słowami ❤️
Ja mam dwie takie czworonożne córki 😁 nawet rodzice juz sie przyzwyczaili ze mówimy ze podrzucimy je do dziadków jak gdzieś wyjeżdżamy 😂 psy czują bardzo dużo. Pomimo tego że nie mówią są wsparciem i naprawdę można na nie przelać kuuuupe miłości i one ja zawsze odwzajemnia 😍Lolka997, Gwiazdeczka 93, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze 👶
na luzie od 10.2021
na poważnie 02.2022
🙋♀️28
09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
🙋♂️ 32
08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
morfologia 3% ❌
Suple:fertilman
Plan:
02.23 HSG
04/05.23 IUI -
Jesteście niesamowite, naprawdę 💗
Podbijam wczorajszy temat.
My to się naprawdę musimy kiedyś spotkać! 💗💗💗🍻🍻🍻Lolka997, Zazu92, Babova, Gwiazdeczka 93, Kasia95, Anka1312, AgulaM, Mart768, Poziomka9204 lubią tę wiadomość