Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec słodki jak brzoskwinka 🍑, w marcu chłopiec 🧸lub dziewczynka 🎀
Odpowiedz

Lipiec słodki jak brzoskwinka 🍑, w marcu chłopiec 🧸lub dziewczynka 🎀

Oceń ten wątek:
  • KasiaWitaminka Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, że u mnie niestety bel na teście. Także widzimy się we wrześniowym wątku :)

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn z II kreseczkami, mam nadzieję że niedługo też do Was dołącze :D <3

3erin, Anulek84, Deyansu lubią tę wiadomość

👩🏻 (37)
    Amh - 0,58
    hipoglikemia reaktywna
    naturalna owulacja ✅
    Tsh - 1.61 ✅
    LH:FSH - 0,5 Fsh - 11, wit D - 36,7

👨🏻 (40)
    nasienie - morfologia 4%

🍇 🥑 start diety płodnościowej maj 2024r
    💊 Folian, Nac, Koenzym Q10, laktoferyna, jod, tran, wit D+K, magnez, dhea, mleczko pszczele

kwalifikacja do in-vitro klinika Bocian
    26.10.2024 start stymulacji (Menopur, Bemfola + Cetrotide)
    07.11. Punkcja 🥚🥚🥚🥚 > jedno zapłodnione
    12.11 transfer 1 świeżej blastocytki 🐣
    19.11 7dpt → beta <2,3 😪
  • MimiM29 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, długo mnie nie było. Na dziś jestem wpisana na testowanie. Nie testowałam 🙈 chyba nie było owulacji jeszcze... Dziś zrobiłam test owulacyjny i wyszła gruba krecha, więc owulka dopiero przede mną. Ten cykl jakiś dziwny więc zatestuje za tydzień lub dwa 😂

Starania od : 10.2021
  • Anulek84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 🦧

👩40 👨41
    starania od II.2023
    Badania ok (mucha, drożność, histero, biocenoza, wirusowe, morfo 3%, AMH 0,78->1,05)
    II.2024 💔
    IX.2024 start IVF
    🔜 kariotypy+genetyk
    🔜4.12 usg
    5dni przed stymulacją do IVF niespodzianka ⏸
    16.11. 10dpo beta-hcg 10,93 prog. 9,72
    18.11. 12dpo beta-hcg 53,74 prog. 22,08
    21.11. beta-hcg 217,59 prog. 33,22

preg.png
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MimiM29 wrote:
    Cześć, długo mnie nie było. Na dziś jestem wpisana na testowanie. Nie testowałam 🙈 chyba nie było owulacji jeszcze... Dziś zrobiłam test owulacyjny i wyszła gruba krecha, więc owulka dopiero przede mną. Ten cykl jakiś dziwny więc zatestuje za tydzień lub dwa 😂
    Trzymam kciuki! I wszystkiego najlepszego! 🎂 oby spełniło się to największe marzenie 🥰

Anulek, KasiaWitaminka, Dahlia - przytulam 🫂

Dziewczyny, dziękuję Wam serdecznie za lipiec 🥰 było mnie tu ostatnio mniej, te pierwsze tygodnie dają się trochę we znaki i mamy też urlop i dużo czasu spędzamy z maluchem i tak jakoś wyszło. Życzę Wam powodzenia w sierpniu 🤞🏼 🦠🦠

Darrika, 3erin, brilka, Laura25, Anulek84, KasiaWitaminka, Paula6432 lubią tę wiadomość

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Lexia Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monk@, dziękuję Ci pięknie za ten lipiec ❤️

Monk@ lubi tę wiadomość

👱🏼‍♀️&👨🏼‍🦱'94
    Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻‍🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈‍⬛

Pierworodna (4cs):
    event.png

Rodzeństwo (1cs):
    23.08.24: ⏸️
    24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
    26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
    11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
    16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
    07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka :P Karta ciąży założona.
    28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
    06.11.24: wizyta
    preg.png
‹‹ 97 98 99 100 101
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ