Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę kreseczkę 🥰🥰🥰lusix wrote:Dziewczyny zaraz nadrobię posty z dzisiaj, ale powiedzcie czy widzicie to co ja 🙈❤️
Miałam testować pojutrze, ale nie wytrzymałam i zrobiłam teraz. Już w 1 minucie mi się wydawało, że widzę. Zdjęcie po 5min, 9DPO
https://ibb.co/fYSm2hXbWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 19:49
lusix lubi tę wiadomość
-
Kurcze moze faktycznie ja to źle zinterpretowałam? Nie powiedziala tego tak wprost, na wizycie bylo tyle emocji i trwala bardzo dlugo bo analizowala wszystkie moje badania i historie męza od poczatkow staran czyli od w sumie 2022 roku, ze nie pomyslalam by bardziej o to dopytac. Ja to tak zrozumialam ze lipa ale teraz chat tez mi podpowiada ze to nie oznacza ze nic z tego. Chociaz juz sie tak nastawilam na strate, bo tez mnie boli wszystko jak na zblizającą sie @ 🫣🙈
Lusix! Cudownie!!!! Idziesz jutro na bete?
lusix lubi tę wiadomość
💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Gajek, cieszę się że dostałaś wsparcie od rodziny 🙏 pamiętaj, że rozkręcasz cykl po tabletkach - to wymaga cierpliwości, ja już w poprzednich dwóch cyklach miałam poczucie, że bardzo jestem w ciąży, a po prostu hormony szalały 🫠
Amelia, przykro mi 🫂
Lusix, oj widać widać 😍
lusix lubi tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
majskoko wrote:Kurcze moze faktycznie ja to źle zinterpretowałam? Nie powiedziala tego tak wprost, na wizycie bylo tyle emocji i trwala bardzo dlugo bo analizowala wszystkie moje badania i historie męza od poczatkow staran czyli od w sumie 2022 roku, ze nie pomyslalam by bardziej o to dopytac. Ja to tak zrozumialam ze lipa ale teraz chat tez mi podpowiada ze to nie oznacza ze nic z tego. Chociaz juz sie tak nastawilam na strate, bo tez mnie boli wszystko jak na zblizającą sie @ 🫣🙈
Lusix! Cudownie!!!! Idziesz jutro na bete?
Ja to widzę duże szanse, nie ma co się nastawiać negatywnie. Za dwa dni powtórzysz betę będzie wszystko jasne.😉
majskoko lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
Dziewczyny tulę za wszystkie złe wieści z bet. Nie tak miał wyglądać ten dzień
🫂🫂🫂
lusix - zdecydowanie jest cień 🍀🤞
Gosik0205, lusix, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026
13.07.26 ⏸️ 11 dpo 🥹❤️
15.07.26 beta 143
17.07.26 beta 394 przyrost 175,5%
Duphaston 2x1 -> zmiana na Besins 100 3x1
Euthyrox 25
Neoparin 0,4 -
Zrobię z rana jeszcze raz test i polecę na betę i proga, więc zdam relacje! Trochę w szoku jestem, bo za pierwszym razem tak łatwo nie było, zwłaszcza przy moim pcos
Jedyne co to chyba jestem tym mitycznym przypadkiem co lekarze mówią „zajdzie pani w ciążę to pani przejdzie”, bo ogólnie insulina, hormony, długość cyklu się poprawiła po ciąży to może dlatego tak 😅
A co do dzisiejszych bet to tulę was dziewczyny mocno 🫂
aaandzia, Tofuszka, Marcycha, Maalwii, Konzzdi, Tajlandia22, xSophie, dzydzy, Kompotlinka, Gosik0205, Gosiaczkova, MiśkaK, Gorzkax33333 lubią tę wiadomość
👶🏻 29.07.2025, 53 cm, 3240g
23.07 - 20,5 mIU/ml
27.07 - 202 mIU/ml ❤️ -
Marcycha wrote:Sophie, testujesz jutro? 😬
Już byłam blisko, żeby dziś zatestowac, ale powstrzymałam się na szczęście. Mam jeszcze jedną noc nadziei przynajmniej 😅
Jutro wstaję o 6 to akurat złapie za test, ale nie powiem.. jest stresik.
Marcycha, Gosik0205, MiśkaK, Konzzdi, aaandzia lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈
23.07 ⏸️ 🥹
24.07 beta 221 mIU/mL -
Trzymam kciuki!
A nam się nie udało dziś podziałać, ale myślę że luz. Śluz co prawda już płodny, ale testy lh blade jak cholera. Jutro podziałamy
xSophie, Kompotlinka, Gorzkax33333, aaandzia, Nigri lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Waga od początku czerwca: -3kg
Cel na początek: -7kg -
👑 Sophie, szacuuuun 😁 Super! Wstaję później to mam nadzieję, że zdążysz wstawić wieści 😆😆😆
👑Tofuszka, grunt to luz! Taa... taaa wiem 🤪😅
Ja odliczam, został mi tydzień choć nie wiem kiedy była owu. Będzie jak w Lotto na chybił-TRAFIŁ 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 23:30
Tofuszka, Gosiaczkova, Dawdler34, xSophie, Kompotlinka, Konzzdi, dzydzy, aaandzia, mistyreal lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Marcycha wiem że ciężko uwierzyć, ale tak mam dziś luz 😂 dwa dni temu był seks więc do jutra ładunek wystarczy 😁
A jeszcze się wkręciłam i cały dzień uczyłam się projektowania 3d w blenderze. Świetna zabawa, a jak mi mąż wydrukuje projekt to w ogóle super ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca, 23:48
Konzzdi, majskoko lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Cel na początek: -7kg -
Uchwyt na słuchawki gamingowe mocowany do ściany, w kształcie rozciągniętego kotka ❤️lusix wrote:Tofuszka, brzmi super, co projektowałaś?
Mąż złapał jakiś czas temu zajawkę na drukarkę, ale na razie tylko gotowce
Mój drukuje z oszczędności, też z gotowców:) ogólnie gra w gry bitewne - przy tym ile kosztują oryginalne figurki i jak wiele ich potrzeba do grania to oszczędność możemy liczyć chyba w tysiącach złotych. Drogie hobby sobie znalazł 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca, 00:15
Kompotlinka, Konzzdi lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Cel na początek: -7kg