Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no pierwszy raz wypełniam ten kalendarzyk i myślałam ... zreszta koza myślała i zdechła... dzisiaj zauważyłam w ogole opcje " ustaw godzine jako domyślną..." . Wstyd mi ..
-
nick nieaktualny
-
Bąbelek wrote:Jod reguluje hormony tarczycy. U mnie w kompleksie witamin jest jod i 200% DHA, a dodatkowo oprócz tego piję wodę Ustronianka z Jodem. Jest bardzo lekko gazowana, że prawie tego nie czuć. Jeśli ktoś nie lubi gazowanej wody to powinien być zadowolony. Polecam!
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
hej Kochane wpadam Wam życzyć w miarę pogodnego dnia u mnie od rana szaro i mokro, ciągle pada..
Wczoraj miałam zamiar kupić witaminy na I trymestr i lipa w aptece nie było dziś trzeba zrobić jakiś maraton po aptekach może gdzieś będą
A jutro jedziemy do teściów i pewnie powiemy im o Cudzie a ja o dziwo z dnia na dzień czuję się lepiej chyba coraz bliżej II trym. i to dobry znak w śr z Bobasem było OK mam nadzieję, że ciągle tak jest - innej opcji nie ma kolejna wizyta dopiero za ok 3 tyg w poradni genetycznej a następna tydzień później już się nie mogę doczekać
Kochane Każdej z Was życzę tego Cudu, wiem że nieważne czy staramy się 2 cykl, 20 cykl czy walkę liczymy już w latach, za każdym razem niepowodzenie boli tak samo, ale powiem Wam, że warto po każdym upadku wstać i walczyć dalej o Nasze Szczęście dla tych widoków na USG cudne, i chociaż każdego dnia jest jakiś niepokój, stres czy wszystko dalej będzie oki to warto..warto wierzyć, że się uda
Trzymam Kochane za Was kciukiBasik122, Ewa99, november123, futuremama, Madlene84, Carmen.92, Elfik, mana, Morwa, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny