Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy, nie chcę być złośliwa, ale ktoś mi kiedyś napisał: "co do testow z allegro i pepino to wieoe z nas ma o nich zle zdanie. Po prostu lubia sobie przeklamywac. Test apteczny nie ma prawa przeklamac, przynajmniej nie powinien. A te z allegro to zawsze z przymruzeniem oka traktujemy. Wystarczy poczytac w necie o pepino itp i od razu pisza dziewczyny podobne rzeczy"
To Twoje słowa
Mimo wszystko powodzenia! -
daisy trzymam kciuki zeby to byl groszeczek
nonaaaaaaaaaa gratkiiiii
oj ale bym chciala do ciebie dolaczyc za pare dni
mam nadzieje ze miesiac najbardziej plodny dla mnie to bedzie miesiac przezd urodzinami haha czyli teraz:)Daisy, Nona lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Sigma wcale nie jestes zlosliwa. Doskonale znam swoje slowa i to samo napisalam gdzies tu dzisiaj, ze juz mialam takie cienie i sie nie nastawiam. Pisalam tez ze nie powstrzymuje mnie to przed ich kupowaniem co miesiac. Nie pisz prosze o mnie 'ktos mi kiedys', skoro tym ktosiem wiesz doskonale, ze jestem ja. Nie jestem przeciez bezosobowa.
-
Mimi u mnie leci 14msc staran jak w morde strzelil. Dobrze by bylo, gdyby wszystkim sie udalo .
Ja mam z Corka OM 18.10 2006, teraz mialabym OM 11.10 Czyli jeszcze lapalabym sie na urodzinowy msc jako ten najplodniejszy, bo owulke mi wyznaczylo na 31.10
Za Ciebie rzecz jasna tez trzymam kciuki! ♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:31
Mimi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy - no to po co w ogóle kupować testy z Allegro? Skoro nie można im ufać, to ich kupowanie jest zwykłą stratą kasy. Napisałam "ktoś" nie bezosobowo, przecież słowo "ktoś" wręcz wskazuje na osobę Kup normalny test z apteki i zrób jeszcze raz, trzymam kciuki
-
nick nieaktualnyOj przecież wiesz, że nie chodzi o to, ile dziewczyn z nich korzysta, tylko o to, że Ty sama mówiłaś, że im nie ufasz. Takie gadanie o kasie to zwykłe zbywanie i wiesz o tym dobrze No ale nevermind, teraz to zupełnie nieważne. Dzięki za kciuki
btw. cień był różowy czy szary? Nie widzę na zdjęciu koloru, a z doświadczenia innych użytkowniczek sieci słyszałam, że szare kreski lubią się pojawiać, ale różowe to co innegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:40
-
Sigma no niby rozowa i pojawila sie dosc szybko, stad tez nie wiem co myslec. Nie wiem co mam Ci napisac o tych testach, kupuje je byc moze z przyzwyczajenia, moze dlatego tez ze chce miec na co siknac i ludzic sie nadzieja ze byc moze w koncu sie udalo. Moze tez dlatego, ze mimo to, ze nie ma co im ufac zbytnio moim zdaniem, to znam tu dziewczyny, ktorym te testy pokazaly taki cien i byly w tej ciazy. I pewnie podswiadomie licze na to, ze i ja bede w tym szczesliwym gronie.
U mnie to pewnie jakas wadliwa partia, jak pepino, ktore kupilam kiedys hurtem ze stoiska w auchanWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:45
-
nick nieaktualnyJak różowa i pojawiła się szybko, to bądź dobrej myśli Nie nakręcaj się jeszcze, ale jest spore prawdopodobieństwo Jeśli masz inne testy z tej partii, to daj facetowi nasikać - jak będzie podobny bledzioch, to są wadliwe
Daisy lubi tę wiadomość
-
Ja tam kupowałam testy z allegro bo w pewnym momencie potrafiłam nasikać w jednym cyklu na jakieś 15 testów, z aptecznych to byłoby lekką ręką 75zł, a z allegro tylko 15.
Daisy lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
witajcie dziewczyny gratulacje dla dziewczyn które doczekały sie groszków mało tu się udzielam, ale czasem podczytuję staram się nie myśleć tylko o dziecku:) ja zbliżam się do owulacji niby ma być ok piątku ale dzis jak robiłam test owu raczej wyszedł pozytywny i czuję zbliżająca sie owu, zobaczymy co przyniesie ten miesiąc :)wczoraj w pracy tak mocno mnie zakuł lewy jajnik,że przez moment nie mogłam się ruszyć, ale przestał. śluzu nie mam dużo- jak co miesiąc, bardziej jest w środku niż na zewnątrz:D może wystarczy;)
co do testów owulacyjnych robię z apteki tak jak test ciążowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:32
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane zrobiłam test o 19:00 i wyszła druga blada kreska
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d717bf076affb320.html
powtórzę jeszcze jutro z rana bo nie mogę w to uwierzyć !!!!Daisy, zAgatka, Gosiacu, czekolada:), Basik122, julita, Matleena, gagatka, kapturnica, Bąbelek, Nona, Maczek, november123, Czarnula87, olusia24, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Daisy ja widzę będzie dobrze!
Carmen gratulacje2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań.