Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Isia93, D., Buziulka, mała.mi, Toxey, november123, MiSia :), vercia, Madlene84, Morwa, Brawurka84, mała2930, Fatim, Nona, małaMyszka, zabcia2806, Natka098, Maczek, magda-ck, monia91, olusia24, maaadzik1207, julita, Robotka1, Basik122, Bąbelek, agniesja, Mimi86, zielarka, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
Daisy co ja patrzę Cudnie czekam na wieści po wynikach z bety powodzenia i po cichu gratuluję
Serdecznie gratuluję tym którym się powiodło i mają swojego Groszka pod serduchem za oczekujące 3mam kciuki a te do których przyszła @ wspieram i dziewczyny nie poddajemy się w końcu się uda
U Nas wg. USG dziś zaczynamy pełen 10tc mam nadzieję, że z Maluszkiem ciągle wszystko OK
Na długi weekend byliśmy u teściów no i ogłosiliśmy dobrą nowinę teściowa się z radości popłakała chociaż ma już 3 wnucząt i teraz na dniach urodzi się kolejne to chyba jednak Nasze nieskromnie pisząc jest bardzo wyczekane
Kolejne wizyty mamy dopiero za 2 tyg w poradni genetycznej i za 3 tyg ale to już u lekarza tyle jeszcze dni przed Nami ciężkie jest to wyczekiwanie.
Ogólnie czujemy się dobrze i staram się wierzyć, że jest DOBRZE z dnia na dzień coraz mniej nasilone objawy ale to może dlatego, że coraz bliżej II trymestr - oby
pozostaje czekać
PS: dziewczyny którym się udało, nie wiem jak jest u Was z lekarzami na NFZ ale nie dajcie się spławiać i postarajcie się by pierwsze USG mieć między 6-8tc a nie dopiero po 10tc..nie chcę nikogo straszyć ale lepiej wcześnie wiedzieć czy z ciążą oki a dobrze przyrastająca beta nie zawsze świadczy o prawidłowym rozwoju ciąży bo czasem hcg w krwi rośnie a jest tzw. puste jajo płodowe. ostatnio nawet czytałam artykuł, że pierwsze USG powinno być między 6 a 8tc by stwierdzić kolokwialnie pisząc czy ciąża jest żywa..To tak w ramach dobrej rady broń Boże nie chciałam nikogo wystraszyć !!
Pozdrawiam i zostawiam wiruskiToxey, Daisy, czekolada:), MiSia :), Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulina27 wrote:daisy pieknie gratuluje....ciekawe ile ja bede czekac na drugiego potomka?? heh
Paulinko doczekasz sie na pewno!
U mnie bylby porod w lipcu jak pierwszej cory tylko roznica przeogromna bedzie az 8 lat u Ciebie na pewno duzo duzo mniej
Jejku z nerwow az mi zimno -
nick nieaktualny