Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:15
Toxey, Isia93, Amerie, Carmen.92, Brawurka84, Matleena, MiSia :), Maczek, Czarnula87, magda-ck, Magda_lena88, czekolada:), mała.mi, Ania_84, futuremama, olusia24, Morwa, maaadzik1207, agnes175, Robotka1, november123, Basik122, Gosiacu, kierzynka, Bąbelek, Mimi86, zielarka, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny goraco gratuluje
Tez chcialabym do was dolaczyc, z dnia na dzien coraz bardziej sie boje dnia @ w tym cyklu...
Rosnijcie, dbajcie o zdrowie, mam nadzieje, ze niedlugo wszystkie bedziemy mogly sie spotkac na fioletowej stronieNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matleena, glowa do gory, jeszcze nic straconego! Ja wiem co przezywasz, mam to samo co miesiac..na poczatku kilka cykli od 1dc bylam pewna ze sie uda, a potem placz i zgrzytanie zebow bo ZNOWU SIE NIE UDALO Potem przeszlam na etap 'e tam mam wywalone', ale przy okolicach owu dostawalam swira. Potem znowuz przestalam mierzyc tempke, no ale w okolicach owu juz mnie tak swierzbilo, ze koniec koncow siegalam po ten termometr. Spac nie moglam bo ciekawa bylam jaka tempka bedzie rano! To jest okropne. Z czasem te starania naprawde zaczynaja uprzykrzac zycie. Kochana widze, ze to 5cs. Nie wiem czy juz, czy dopiero, ale musisz byc dobrej mysli. Czasem tempka swiruje i nic na to nie poradzisz. A noz widelec cos tam sie dzieje. Pamietaj, pozytywne nastawienie to podstawa!
a poza tym nie jest tak zle z Twoja tempka! W ogole 36.6 to u mnie jest mega wysoko, bez lutki nieosiagalne glowa do gory! ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:08
EwaLauren lubi tę wiadomość
-
AAAAAAAAAA!!!! POWALAJĄCE 38!!!!!
poprosze groszka
Normalnie nie wiem gdzie mam reke wsadzic, chyba do wrzatkuBrawurka84, monia91, Fatim, Toxey, Magda_lena88, czekolada:), Cigaretta, Amerie, ara, Ewa99, Ania_84, mała2930, MagSz, D., mała.mi, zizia_a, Sue, Maczek, la, olusia24, maaadzik1207, november123, gosia_9020, julita, małaMyszka, Basik122, Gosiacu, Sigma, Bąbelek, werni, mana, Mimi86, Czarnula87, roletka lubią tę wiadomość
-
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Daisy weszłam na twój wykres, ale nic nie wiedzę, więc weszłam tu i co widze aż mi się buźka cieszy GRATULACJE KOCHANA!!!!! nawet nie wiesz jak się ciesze27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Dziekuje kochane!
Fatim, no jasne ze tak.
Dzwonie mowie mu kurde kochanie jednak zmiana dostawcy testow to nie byl dobry pomysl, wszystkie wadliwe
ahahaha prawie upadlam ten zalamany
No to w koncu mowie jaki wynik a on juz jedzie do domuaisza, Fatim, Matleena, Ewa99, Brawurka84, zizia_a, julita, Basik122, Gosiacu, mana, Mimi86 lubią tę wiadomość